Speciální článek: Cože?! IWBWY dosáhlo 100k?!

1.5K 119 25
                                    

Krásný sobotní večer, moji hypersuperturboextraúžasní čtenáři!

Omlouvám se, toto není nový díl příběhu, nicméně dovolte mi vsunout sem jen kousek toho, co vám chci povědět.

Zatímco píši tento článek, zní mi z přehrávače „Hey Angel", moje nejoblíbenější píseň z nového alba kluků, a při ní uvažuji, jak vlastně správně napsat, co mám na srdci. Jelikož náš velký román s názvem „I WANNA BE WITH YOU" překročil hranici 100k přečtení a mně právě došla slova. V posledních dnech letěl počet přečtení neuvěřitelně nahoru, nejenže jsem to nestačila ani sledovat, ale především jsem nikdy nevěřila, že by se tohle mohlo stát.

A to jen díky vám a vašemu zájmu, podpoře, úžasným komentářům... Spoustu z vás „znám" i mimo wattpad, většinou přes facebook, a musím říct, že jste naprosto úžasné... Přála bych si, abych vám mohla poděkovat nějak víc, ale opravdu mě nenapadá, jak nejvhodněji bych to měla udělat. Přijměte tudíž, prosím, alespoň tento kratičký text.

Pro někoho můžou mít má slova podstatu klasického ohraného klišé, ale kdo mě zná déle (či déle sleduje mou tvorbu), ví, kolik pro mě psaní znamená. A tak je, doufám, pochopitelné, že takový osobní úspěch je obrovskou odměnou.

Víte, když jsem si wattpad tvořila, nekladla jsem si žádné cíle, jen jsem se chtěla podělit se svou niterní říší, někomu třeba zpříjemnit volný čas, ukázat tvorbu světu a možná i zjistit, jak na ni bude reagovat. A díky vám to nyní vím... Jsem poctěna, že právě román „I WANNA BE WITH YOU" si vás takto získal, jelikož mu patří v mém srdci zvláštní místo, začala jsem jej psát před pár lety v nemocnici, v ne právě lehkém období, takže můj vztah k němu je specifický, jiný. Možná až výjimečný =) Díky za trpělivost, s níž k pomalu se rozplétajícímu ději přistupujete, díky za empatii, již cítíte k hlavním hrdinům, díky zkrátka za to, že tu jste...

Pevně doufám, že spolu vydržíme do velkého finále (nechci prozrazovat, kdy nastane, sami uvidíte ;o) ) a pak si jej společně vychutnáme...

DÍKY ZA VŠECHNO, MILUJU VÁS!

Vaše Petí ♥

PS: Kdysi jsem slíbila, že jakmile dosáhne IWBWY 100k, dostanete za odměnu jednodílovku... Svůj slib dodržím, jen nevím kdy, musela jsem hodit notebook do servisu (ale naštěstí mám vše zazálohované =D ), takže zatím mi zbývá stolní počítač, ovšem u něj nevydržím dlouho sedět a psát, tudíž oroduji za trpělivost. I co se ostatních příběhů týče, díly nyní budou nějakou dobu přibývat pomalu =) Nebojte, zase se to časem všechno spraví.

Ještě jednou vám obrovský dík, klaním se a pokusím se vás do budoucna nezklamat...


IWBWY /I wanna be with you; Louis Tomlinson/ DOKONČENOOù les histoires vivent. Découvrez maintenant