Maybe I was born to be broken...

Av jorkosimp

26.7K 2K 1.2K

(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa... Mer

1. Älä lopeta
2. Faktahan se vain on
3. Läheisyys auttaa
4. Nyt tai ei koskaan
5. Paska valehtelemaan
6. Kimaltaa oudosti
7. Erityinen monella tapaa
8. Lista
9. Jälkiviisaus
10. Kuu ja tähdet
11. Mahdoton juttu
12. Kuka helvetti
13. Sokeakin osaa sanoa
14. Itsepäinen peruna
15. Suora viiva
16. Kuollaan hypotermiaan
17. Puolikuolleena
18. Hyviä ja huonoja
19. Rasvaiset paskat
20. Yhdessä
21. Hän kieltäytyi
22. Pysyvästi
23. Minkälainen ja minne
24. Aamen.
25. Täysin paskalta maistu
26. Kokemusta löytyy
27. Laittoman hyvältä
28. Ainakin yhden
29. Näkemisen arvoinen
30. 3.0
31. Ainut mahdollisuus
32. Sisäänkäynti
33. Soitto
34. Murtautuminen
35. Syy
36. Rakastetaan, mut eri tavalla
37. Viestiääni
38. Mietteitä
39. Porot
40. Tuomio
41. Kunnon veli
42. Äitimamma
43. Painimatsi
44. Väärinkäsitys
45. Vittuilutuulella
46. Hillotahra
47. Suomeks vai enkuks
48. Söpö hymy
49. Kaksi blondia
50. Pitäisi käydä kaupassa
51. Taivaan lintu
52. Juokse
53. Pää edellä
54. 93 kertaa
55. Kuka tietää
56. Samanlainen pari
57. Nopeempaa ku Usain Bolt
58. Taidetta
59. Aika hyvä
60. Käpylehmät
61. Viikset ja hieno puku
62. Porkomaisia ideoita
63. Tosissaan
64. Flirtti päällä
65. Juonu liikaa
66. Lähtee ääntä
67. Nytkö ne tietää?
68. Olaf Porko
69. Venyttelyä
70. Tuleva aviopari
71. Mun vai sun
72. Muistikuvia
73. Ylpee
74. Kiittelemistä
76. I love you
77. Urhea kihlattu
78. Vettä vahvempaa
79. Tekosyitä
80. Hyvä äiti
81. Muistutus
82. Päiväunet
83. Joelskiille jätskii
84. Termiitti
85. Omat lelut
86. Varovasti
87. Paljon muistoja
88. Itse ostaa
89. Monen vuoden jälkeen
90. Vitun hullu
91. Pahin painajainen
92. Liian myöhästä
93. Nousee vaikka kuolleista
94. Ja mä uskon ihmeisiin
95. Ihme
96. Kaikella on joku tarkotus
97. Paperi
98. Tyhjä olo
99. Murrosikä edelleen päällä
100. Prinsessa

75. H-hetki

161 19 2
Av jorkosimp

Joonas

"Tehtäskö vitun iso yllätys faneille?" Aleksi ehdottaa. "No?" kysyn. "Otettasko Sharks Love Blood takas settilistalle?" hän kertoo ehdotuksensa. Kuuluu vain myönteisiä vastauksia, eli asia on sillä selvä.

"Mistä tollanen idea?" kysyn, samalla kirjoittaen biisien nimiä ylös paperille. "Eiks sun ja Joelin pusu olis aika söpö?" Olli kommentoi, jolloin alan miettimään asiaa tarkemmin.

"No olis. Eihän me ees olla julkastu ku yks pusukuva, missä kerrottii meiän suhteest" totean. "Niinpä. Onks Hokalle ok pitää sitä ennen joku puhe?" Aleksi kysyy poikaystävältäni.

"Joo" hän vastaa yllättävän nopeasti. Ilmeisesti jännittää tuo keikka. "Perkele laitetaa Fever sinne" keksin, ja odotan muilta hyväksyntään. "Fanit pyörtyy vielä ku Poosu tarttuu mikkii" Niko virnistää.

"No Joel kylläki" Olli vittuilee. "Mutku mun rakkaalla on aivan vitun kaunis ääni" Joel lässyttää, ja tulee halaamaan minua takaapäin, samalla painellen pusuja poskelleni.

Hymyillen kirjoitan Feverin myös settilistaan. Tästä tulisi oikeasti aivan helvetin kova keikka. Liput menee varmaan heti, mutta ei se haittaa. Tuleepahan ihmisiä tekemään historiaa kanssamme.

"Okei eli onks toi nyt päätetty?" Niko kysyy, ja lukee nopeasti biisit läpi. "On" Aleksi ja minä vastaamme yhtä aikaa. "Okei. Sitte mainostamaa" hän toteaa.

Menemme kaikki yhteen isoon läjään, ja alamme kertomaan storyssamme keikasta. "Hanki lippus ennen ku on myöhästä" Joel sanoo, ennen kuin huudamme jotain epämääräistä.

"Meiän pitää ilmottaa porukoille et tullaa Ouluu" totean hetken päästä. "Mä ilmotin jo" poikaystäväni ilmoittaa. "Sähän olit nopee" naurahdan.

"No johan tässä oli aikaa ku te teitte setlistii" hän puolustautuu, ja raapii niskaansa. "Totta" hymähdän. Nyt vain laittamaan tavarat järjestykseen ja nokka kohti Oulua.

~~~~~

Joel

Jännitän ihan helvetisti. Edes mikään esitelmä luokan edessä tai ensimmäinen keikka ikinä ei ole jännittänyt näin paljoa. Eemil nähtävästi huomaa sen.

"Joel sä pystyt tähän. Kaikki menee niiku pitääki mennä" hän kuiskaa, ja antaa rohkaisevan halin. "Mut jos ei mee" valitan. "Menee" hän toistaa, ja katsoo minua silmiin.

Yritän hengittää rauhallisesti. Odotan Joonasta vessasta, jotta pääsisimme lähtemään keikkapaikalle. H-hetkeen on vielä aikaa sellainen... 6 tuntia!?

Tarkistan varmaan tuhannennen kerran, että kaikki tarvittava on matkassa. Ja tulen samaan lopputulokseen, että kyllä on.

Nyt vain pitää hengittää, ja keskittyä keikkaan. Kyllä kaikki hyvin menee. Huomaan Joonaksen tulevan vessasta, joten nyt pääsemme lähtemään.

"Pitäkää kiva keikka!" äiti huutaa olohuoneesta. "Sähän tuut sinne" naurahdan. "No ei me nähä teitä kuitenkaa ku vaa lavalla" hän huomauttaa.

"No kuitenki. Kiitoksii tai jotai?" hymähdän. Lähdemme kävelemään autolle hiljaisuudessa. Ihme että en tärise tai mitään. Vielä ainakaan...

~~~~~

Nyt jos koskaan olen täysin paskat housuissa. Keikka alkaa ihan muutaman minuutin päästä, ja tuntuu siltä etten yksinkertaisesti pysty tähän. Pakko siltikin selvitä tästä.

"Sitte mentii. Nauti vaa tästä hetkestä" Niko kuiskaa, taputtaa minua selkään, ja juoksee lavalle. "Sä pystyt tähän" sanon itselleni, ennen kuin lähden Nikon perään.

Joonas

En edes muistanut, miten mahtavaa on olla kotikaupungissa vetämässä keikkaa. Varsinkin kun olemme suunnitelleet vanhojen biisien paluuta, ja kaikkien vanhemmat ovat täällä.

Juoksentelen lavalla sinne tänne, ja nautin tästä hetkestä. Hymyilen Joelille, joka vaikuttaa jo rennommalta. Taisi jännittää aika paljon tämä keikka.

Tämän biisin jälkeen tulisi hänen välipuhe, ja sitten Sharks Love Blood. Fever tulee myöskin vielä, mutta antaa sen pysyä vielä salaisuutena.

"Lähteekö Oulusta ääntä?" Olli huutaa tähän väliin, kun olemme saaneet biisin vedettyä loppuun, ja Joel ja Niko menivät nopeasti juomaan.

Kiljunnasta päätellen kyllä lähtee. "Hokka kertoo teille kohta jotain ihmeellistä, et kanttii laittaa joka vitun ikinen kamera valmiiks" Niko selostaa, kun hän tulee takaisin.

Kohta mennään...

***

Voi Joonasta ku ei tiiä mitä tapahtuu... 😔💔

Fortsett å les

You'll Also Like

180K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
704K 24.6K 200
cute, fluffy, smutty
85.6K 3.8K 67
Juoksin koulun pihalla Ollin kiinni. Otin tuon olkapäästä kiinni ja hän pysähtyi. "Joonas!", hän huudahti ja halasi minua. Mistä tämäkin tuli? Ken ti...
22.8K 1.5K 49
Tää ficci kertoo Blind Channelin jäsenistä ja tähän sisältyy paljon teini-ikäsiä nuoria hahmoja, jotka oon luonu ite. Tälläsiä hahmoja on Ester, Elli...