4.15.

878 50 11
                                    

Az előző rész tartalmából;
2 másodperc alatt annyit láttam, hogy Stella rohan Fefe felé és ráugrik. Ütötte vágta.
-STELLA!-ordítottuk egyszerre a többiekkel.
                                          ✭

Az ikerlét áldás is és csapás is egyben. Szerencse, mert mindig van, akiben megbízhatnak. Ugyanakkor átok is, mert ha bármi baj történik az egyikükkel, mind a ketten szenvednek. Sokszorosan  élik meg a fájdalmakat, többszörösen szenvednek.
                                                                      -Elif Safak



*Aznap*
*Flóra szemszöge*
-STELLA!-ordítottuk egyszerre a többiekkel. Stella ütötte Fefét, mikor Fefe kiszabadult összeverekedtek még durvábban. Márk kapott először észbe és odarohant, átfogta Stella derekát és felemelte.
Stella rugdalózott, kapálózott és ordított.
-ENGEDJ EL!! MEGÖLLEK TE CSITRI!!-kapott volna Fefe felé.
Kornél felhúzta Fefét, Fefe szájon puszilta. Az összetört szívem ebben a pillanatban elszívta a lelkem és az életvidámításomat. Stella engem figyelt.
Mikor leolvasta az arcomról mi van, beletaposott Márk lábába aki automatikusan odakapott.
Stella kiszabadult. Fefe felé rohant, ugrásra készülve felemelte a bal lábát, majd a jobb lábával arcon rúgta Fefét. Mindenki aki ott állt vagy ,,húú''-zott vagy a szája elé kapott. Stella odanézett Kornélra. Beütött egyet neki. Majd Stella Kornélra vetette magát. És tépte Kornél haját, közbe fájdalmasan őrjöngött.
Úgy hallatszott, mintha Stella lelke az én lelkemmel együtt szenvedne. Márk leszarta a lábát odarohant Stellához és elkapta. Mostmár Ábel is ott volt. Márk Stella hónalját fogta, Ábel pedig a lábait. Szóval sehogy se volt neki szabadulás.
Kornélra néztem. Odasétáltam hozzá, majd megszólaltam.
-Szakítok veled!-jelentettem ki fájdalmasan, majd sírva rohantam amerre láttam.
-ENGEDJETEK EL! ENGEDJETEK EL TI IDIÓTÁK!-hallottam Stella üvöltését. Majd lépteket magam mögül.

Mikor a házunk elé léptem berontottam az ajtón. Apu volt ott egyedül és tvzett. Sírva a földre borultam. Majd kapkodni kezdtem a levegőt. A könnyeim folytottak. Az agyam nem kapott oxigént. Majd lehunytam a szemem és apu ordítása volt a legutolsó emlékem ,,KINGAAA!''

,,A legnagyobb ajándék számunkra, egymás vagyunk.''

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

A szemem nyitódott. Parfüm és rózsailattot éreztem. Valami a fejemre lógott. Nem kellet megnézzem, hogy mi az mert tudtam. Stella volt. Szorosan magához ölelve aludt mellettem. Odabújtam hozzá.
Majd a tegnapi történtek játszódtak le a fejembe.
A szívem fájt. Nagyon fájt. De Stella közelsége nyugtató volt. Pislogtam párat, mélyen szívtam be a rózsa illatot, majd elaludtam ismét.


A bosszú üres cél.
*Fefe szemszöge*
Mosolyogva feküdtem. Nem érdekelt, hogy jegelnem kellett az arcomat az a tegnapi kis szajha miatt. Nagyon sok erő van benne. De legyengítettem a kis szende szüzike barnát, szóval a szőke is gyenge vele együtt. Ikrek pff, mi a fasz. Max apu 2x élvezett anyuba. Mosolyogva gondoltam vissza a buli előtti eseményekre is. Jó Kornélt nem önszántából csókoltattam kellett terv is basszameg!!
,, Szerelemtabletta vagy hazugság?
Az extasyt gyakran hívják szerelemtablettának, mert felfokozza a színek és hangok érzeteit, és állítólag felerősíti az érintés és simogatás által kiváltott érzéseket is, különösen a szex során.

extasy depresszió
De az extasy gyakran hallucinogéneket is tartalmaz, azaz olyan drogokat, amelyek az emberek elméjére hatnak, és olyan dolgokat láttatnak vagy éreztetnek velük, amelyek valójában nincsenek is ott. A hallucinogének egy félelmetes vagy szomorú múltbeli eseménybe sodorhatják a személyt, amelybe beleragadhat anélkül, hogy ezt észrevenné.

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now