12.

3.1K 93 12
                                    

Stella: Egy óra múlva a kisháznál. Muszáj beszélnünk!
*Stella szemszöge*
Írtam Márknak hogy beszéljünk. A tegnapi csak egy baleset volt. Én Márkot a legjobb barátomnak tekintem. De ma már tetszik nekem. Felöltöztem felhúztam a magassarkúm( 1 hónapja csak magassarkúban járok). És elindultam a kisházhoz. Amikor odaértem Márk még nem volt ott. Megnéztem a falat rólam és Márk-ról fotók. Kiskorik és mostanik. Kinyílt az ajtó belépett az említett. Leült mellém.
-Stella figyelj a tegnapi félreértés volt.-törte meg a csendet.
-Szerintem is biztos csak az alkohol hatása volt.-értettem vele egyet. De nem így éreztem.
-Tekinthetnénk úgy hogy ez meg se történt?-kérdezte.
-Persze nem mondom el senkinek. De nekem mennem kell. Szia Márk-és otthagytam a kisházban. Hazafelé sétálva leültem egy padra és elsírtam magam. Nem ebben a pillanatban nem az vagyok aki vagyok. Az igazi Stella megmondaná a tutit és kihúzva sétálna. De Márk mellet nem ez vagyok. Akkor félénké válok. Úristen most olyan vagyok Reni régen. A padon ülve könnyes szemmel néztem körbe. A közelbe volt egy állatmenhely. Gondolkodás nélkül feláltam és odamentem. Bementem köszöntem és a végére vele jöttem ki.

Nagyon édes kis kutya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nagyon édes kis kutya. Emily-nek neveztem el. Elindultam egy boltba vegyek neki dolgokat. Amikor kijöttem a boltból felpakolva táp, nyakörv, stb. Haza fele mentem senki nem volt otthon. Bementem a szobánkba. Igen nekem és Flórának egy szobánk van. Nincs titkunk egymás elött. Csak nekem a kisház. Leültem az ágyra és simogattam Emilyt. És felnéztem Facebookra. És olyat láttam amit el akarok felejteni. Könnyes szemmel tettem le a telefont. Hogy mi az hát ez:
       Nagy Ábel 16:44
Új társaság
  És itt egy kép tele lánnyal. És az egyik Márkal csókolózik.
A mekibe smárol egy másik csajjal. Egy kur**val. Azok a lányok szépek voltak. A tükröm elé mentem és megnéztem magam. Hosszú ujjú (kint esik) és egy farmer. Már régen gondolkoztam stílus váltáson. Eljött a pillanata. Kihúztam a fiókom és elkezdtem sminkelni magam.  A végére megvoltam elégedve magammal. Vörös rúzs a szememre, a szememre egy világosrózsaszín szemhéjpúder (azt nem akartam erősre). A ruhàm egy farmer egy műszörme és egy piros tapadós pulcsi. Eddig soha nem sminkeltem magam. Nem is értem miért. Lementem a földszintre anyu és apu volt lent. Amikor megláttak kiugrott a szemük.
-Kislányom ez mi?-mondta anyu. Az esküvő óta nem beszélnünk.
-Csak smink tudod manapság ezt hordják.
-De tudod hogy nézel ki azt nem részletezem.-emelte fel a hangját.
-Kinga hagyd már Stella tinédzser te is sminkelted magad.-mondta làgyan apu.
-Engem nem zavar a szemhéjpúder de az a rúzs hogy néz már ki. 14 éves vagy.-ordított torka szakadtából és akkor jött a bónusz Emily lefutott. Anyu meglátta szerintem szívrohamot kapott.
-Felmayer Stella mit képzelsz magadról hogy olyan dolgokat  csinálsz amikről nem tudunk!-üvöltött ,ezért Emily apu lábához bújt. Apu felált és ő is üvölteni kezdett.
-Kinga befejezted már végre elviselhetetlen vagy a nagy hangodtól a kutya is megijed. Nézz már magadra a lányunkal kiabálsz mert adott magára és befogadott egy kisállatot. Régebben ha jól tudom te voltál az állatmentés fő embere de most most éppen az ellenkezője vagy!!- azta apu ritkán veszekszik anyuval. Anyu sértődötten a szobába vonult. Apu rám nézett. Én nagyon is tudom hogy anya igazmondó. És le krvázott. Szomorú voltam lehet hülyeség  volt ez. De én így jobban érzem magam. Felmentem a fürdőbe lemostam. A rúzs lessz az amit használni fogok. Nem nem fogok két kiló vakolatot tenni magamra egy fiú miatt. A szobába Flóra az ágyán ült.
-Te mikor jöttél haza?- vontam fel a szemöldököm.
- Az előbb ameddig a fürdőben voltál.-mondta.
-És tudsz mindenről?
-Apa elmondta.-sóhajtott eggyet.
-Amúgy hol voltál?
-Mekibe többiekkel. Téged is hívtalak de nem vetted fel. Miért nem vetted fel?-kérdezte.
-Lemerültem.-hazudtam.
-Volt velünk pár lány tök jó fejek voltak. Márk már becsajozott.-nevetett.
-Már jár vele??-kérdeztem.
-Igen az a neve Olga de nagyon szimpi csajszi. Kedves.- mondta utána betört a kínos csend. Szerencsémre befutott Emily és az ölembe ugrott.
-Úristeeeen de cukiii-ugrott fel Flóra.
-Amúgy mióta van nekünk kutyánk?-mondta két perc múlva.
- Én hoztam a menhelyről.- Flóra felemelte és játszott vele. Én addig kimentem és hallotam lentről anyut meg aput beszélni. Nem hallgatóztam de bementem a szobájukba. Tuti van valami bökkenő. Kutakodni kezdtem a szobájukban átnéztem a szekrényeket. Kihúztam a fiókot és erre nem számítottam.
-Uramisten

Naa itt lenne a kövi rész. Egy kicsit hosszú lett. De remélem nektek tetszik mert én nem nagyon akartam kitenni. Majd a kövi részt hozom puszi!💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now