18

2.2K 87 7
                                    

Éppen csókolózott de nem Kingával..
*Márk szemszöge*
Dave ült a kocsiban. Nem Kingával csókolózott hanem valami szőkével. Ezt hogyan mondjam el az ikreknek. Stella megharagudna rám? Ezek kavarogtak a fejemben miközben ott voltam a kocsi mögött miközben Dave falt valami másik csajt. Elindította a kocsit és elindult. Utána mentem úgy gondoltam így helyes. A deszkámmal nagyban suhantam amikor egy távoli hotel előtt álltak meg. Bementem utánuk nagyban mentek fel a lépcsőn francba. Odafutottam a recepcióshoz.
-Elnézést a szüleim most mentek fel csak én előbb lemaradtam megmondaná hanyas szoba?-hazudtam neki.
-Apja neve?-kérdezte gyanakvóan.
-Felmayer Dávid.-válaszoltam angyali mosollyal.
-124-es szoba 2. Emelet.-amikor ezt kimonda rohantam fel a lépcsőn. Amikor a szoba elé értem beakartam nyitni. De zárva volt az ajtó hát remek! Hallgatóztam de nem hallotam semmit. Járkáltam az emeleteken amikor ott volt egy takarító tele kulcsal. Bement egy szobába a kulcsok ott voltak hmm. Levettem a 124-es szoba kulcsát és elmentem de előtte odaszóltam a recepcióshoz.
-Elnézést majd visszajövök de akkor velem lesz a 2 iker tesóm is.-hazudtam újra.
-Rendben!-mosolygott. Amikor kiértem gondolkoztam mit tegyek most csak a telefonom zavart meg. Kornél hívott.
-Mond.-szóltam bele.
-Hol vagy már vagy fél órája elmentél?!-mondta Kornél. Utána letettem elmentem a pizzáért és visszamentem. Amikor bementem elmondtam mindent Kornélnak.
-Ez para és a lányoknak mit mondasz?-kérdezte.
-Nem tudom szerinted elmondjam először nekik vagy Davenek?-
-Davenek biztos nem hát az egy faszfej csinált 2 lányt és most megcsalja a feleségét. A lányoknak mond el!-jelentette ki.
-Amúgy a szüleid hol vannak?-tereltem a témát.
-Elmentek a húgommal mert holnap nyílik valami játszóház és a hotelba szállnak meg.
-Egyedül maradsz ma itthon?-kérdeztem.
-Hát ja.
Ezután ott voltam este 9-ig utána hazamentem. Otthon szó nélkül felmentem a szobámba és felléptem a netre. Utána elaludtam.

*Szeptember 14.*
*Stella szemszöge*
Egy átlagos vasárnapnak indult. Csak indult. Hogy miért is? Hát kezdjük az elején.
Reggel felkeltem stb.. Utána lementem a konyhába anyu ott ült és laptopozott.
-Apu hol van?-kérdeztem.
-Azt mondta hogy elhúzódik a tárgyalás és hogy ma nem jön haza.-válaszolta fel sem nézve. Hát oké. Apu hazudik én tudom itthon ki mikor hazudik. Amikor kisseb voltam egyszer apa bemászott a kerítésen hajnal 2-kor mert akkor is sokáig tárgyalt. De engem nem érdekel biztos beb*szott valahol és ott fekszik a pulton. Utána lejött Flóra.
-Jó reggelt!
-Neked is.-mosolygott anyu. Flóra leült az asztalhoz elkezdtünk reggelizni. Apa pont akkor ért haza.
-Sziasztok kincseim.-adott anyunak egy csókot és nekünk egy-egy puszit. Ránéztem apára haja egy picit kócos az inge meg félre van gombolva. Apu felment átöltözni de én mentem utána. Bekopogtam a szobájukba.
-Gyere!-szólt. Bementem apu nagyban válogatott a ruhái között. Becsuktam magam mögött az ajtót és nekitámaszkodtam vállal a ajtófélfának.
-Hol voltál az este?-kérdeztem.
-Elhúzodott a marketing tárgyalás-
-És egy hotelban éjszakáztál mert nem akartál minket felkelteni bla bla bla..-fejeztem be a mondatát iróniával a hangomban. Apu felvont szemöldökkel rámnézett.
-Mi a baj? Ez az igazság.-
-Hát oké akkor elviszem a ruhád a mosógépbe.-mondtam.
-Oké köszönöm.-odamentem és felemeltem a ruhàit. Bementem a fürdőbe elkezdtem benne kutatni. Semmi nem volt benne. De a zakojának női parfüm szaga volt. De nem az anyué ez nagyon édes illat volt. Anyué nem ilyen. Úristenem apa más nővel volt. Könnyek gyűltek a szemembe. Apa tönkre fogja tenni anyát. Aki kész roncs lesz emiatt de ha nem mondanám el rám haragudna. Apa ruháit bedobtam a mosógépbe. Lefele menet letöröltem a könnyeim. Utána csipogott a telefonom.
Márk: Gyere kisház most!
Letettem a telefont és elindultam. A kisházban ott ült Márk.
-Mi az?-kérdeztem köszönés nélkül.
-Neked is szia. Mondani akarok valamit.- leültem mellé és folytatta.
-Nem tudom hogy mondjam el és remélem nem fogsz megharagudni. És ez nem fog kettőnk közé állni. De tegnap láttam apukádat egy másik nővel csókolózni.-ezután elmesélt mindent. Szótlanul bámultam a padlót. Gondoltam hogy mással volt de belül reméltem hogy én tévedek. Hogy csak az agyam találta ki ezt. De nem, ez nem így volt nemhogy csókolóztak hanem le is feküdtek egymással. Ránéztem Márkra.
-Haragszol?-kérdezte.
-Dehogy haragszom. Nagyon köszönöm hogy elmondtad.-utána ránéztem és megöleltem.
-Nézd mim van!-vett elő a zsebéből egy kulcsot.
-Ez mi?-vontam fel a szemöldököm.
-A hotelszoba kulcsa azt hazudtam a fia vagyok és hogy lehet holnap visszajövök az ikertesómmal.-mosolygott.
-Profi vagy!-öleltem meg és kivettem a kezéből a kulcsot.
-Induljunk!-jelentettem ki. Elindultunk a hotelbe amikor odaértünk Márk megkérdezte.
-Biztos vagy benne?-
-Tuti biztos!-megfogtam a karját és indultunk fel. 124-es szoba. Kinyitottuk az ajtót és bementünk. Sehol semmi. Márk elkezdett kutatni a szekrényekbe én pedig a fiókokban. Sehol semmi. Csak ilyen hülye hotel cuccok.
-Ideadod a kulcsot?-kérdeztem Márktól.
-Persze. De minek?-kérdezte de a kezembe adta a kulcsot.
-Stellának este jelenése van itt.-mondtam gonosz vigyorral az arcomon.
-Veled jöjjek?-kérdezte.
-Nem kell te nyugodtan menj haza ide hívom Flórát.
Egy óra múlva
Márk hazament Flóra meg itt ül melletem és sír. Elmondtam neki mindent. Amit Márk mondott azt is. Már vagy 4 perce vígasztalom de semmi. Utána nagynehezen lenyugodott és ő is így érez mint én. Bosszúvágy. Vigyázz apukám az ikrekkel nem bírsz Szatmáry vér csörög az ereikben.
***Ugrás** 21:54 perc
Amiután elmondtam Flórának hazamentünk és eljátszottuk hogy semmi sincs. De most épp várunk a taxira mert most sikerült kiszökni. Anyu ilyenkor a szobájába olvas utána alszik. Apu elment megint azt hazudta hogy sokáig tart a marketing. Megjött a taxi.
-Flóra ha nem akarsz jönni maradj nyugodtan.-néztem rá.
-Nem maradok. Kell egy ember aki videóz.-mosolygott ördögien. Beszálltunk és odaértünk a hotelhez. Amikor mentünk volna be akkor megállított a biztonsági őr.
-Hova hova?-
-Megyünk a szobánkba.-hazudta Flóra.
-Aha fekete ruhában fekete kapucnival és ezt én higgyem is el?-gyanakodott. A francba.
-Ez mind az övé ha beened minket!-emelt fel. 25 ezer pénzt az őr orra elé.
-Menjenek.-engedett be minket mosolyogva. Felmentünk a 2. Emeletre a 124 es szoba előtt álltunk. Megfogtam a kilincset és benyitottam.
-Meglepi

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now