41.

1.7K 94 5
                                    

*Április 16.(péntek)*
*Stella szemszöge*
Könnyes szemekkel néztem magam elé. Alig aludtam valamit este. Megnéztem a telefonom:
36 nem fogadott hívás: Milán.
15 üzenet Milántól.
Letettem a telóm és újra elsírtam magam. Baszódjon meg. Szerettem de kihasznált. Összetört. Kurva kellett neki helyettem.
Lana felemelte a fejét és nyalogatni kezdett.
-Szeretlek kiskutyám! Legalább te nem hagysz el és nem haragszol rám. Csak miattad érdemes élnem mert mást úgy sem érdeklem.-feküdtem hátra. Megnéztem az időt 07:01 felálltam és a szekrényemhez mentem. Kivettem belőle egy fekete farmert egy vörös pulcsit. Lófarokba kötöttem a hajam. A tükörbe nézve bevillantak az emlékek tegnapról.
Stella visszaemlékezése: tegnap
Nagyban sétáltam ki óráról. Ez volt a legunalmasabb óra az évben. Kimentem az osztályból és láttam egy csókolózó párt. Utána jobban megnéztem őket. Ez Milán és Regina volt. Milán a ribanc fenekét markolászta. Odamentem hozzá és Regina haját megfogtam és a földrerántottam. Mikor meglátott elmosolyodott. Idegesen Milánra néztem.
-TE ROHADÉK! EGY RIBANCCAL SMÁROLSZ A SZEMEM ELŐTT?!-pofoztam fel majd a mosdóba rohantam. A falnak támasztottam a hátam és a fölre ültem ott sírtam. Berontott Flóra, Lina és Julie. Mikor Flóra meglátott szorosan magához ölelt. Újra elsírtam magam.
-Semmi baj! Itt vagyok!-simogatta a hátam.
-Megcshaaalt!-sírtam a vállán. Flóra nem mondott semmit csak ölelt.
Visszaemlékezés Vége.

Elővettem a vörös rúzst majd a számra kentem. Feltettem egy kis szempilla spirált majd elővettem a vörös tűsarkú csízmám. Látszódjak úgy mintha túl lennék ezen. Belenéztem a tükörbe már nem látszott a karika a szemem alatt. Elővettem a vörös bőrdzsekimet amire a hátára van hímezve a nevem. Lementem a lépcsőn ott állt Flóra és rám várt. Rám várt! Mint régen. Kimentünk az utcára Milán sehol. Hála istennek legalább nem látom mert elsírnám magam.
-Sajnálom!-mondta Flóra.
-Van mit.-mondtam.
-Sajnálom amiket mondtam Stella. De néha nagyon sok vagy! Beleütöd az orrod amibe nem kéne. Nem mindent pont Felmayer Stella fog megoldani. Kornélnak tetszem vagy nem egyszer úgy is kiderül. De bocsánat!-mondta. Ennyit vártam három hónap alatt, hogy kimondja, hogy bocsánat. Szorosan magamhoz öleltem. Ő is szorosan magához ölelt.
-Milán előtt játszd a magabiztosat! Oltsd be!-mondta mikor a suli elé értünk. A lépcső előtt a megszokott társaság állt.
-Sziasztok!-köszönt Flóra.
-Csá!-mondták egyszerre. Én felültem Kornél és Márk közé a korlátra.
-Jól vagy?-nézett rám Márk.
-Ha nevezhetjük így ezt a szar érzést akkor jó.-vontam vállat. A fiúk folytatták a beszélgetést én és Flóra bementünk. A szekrényem előtt állt Milán. Flóra megszorította a kezem majd bement az osztályba.
-Stella!-mondta mikor meglátott. Kinyitottam a szekrényem és kivettem a fizika cuccom.
-Sajnálom! Hiba volt, hogy hagytam, hogy Regina megcsókoljon.
-Hah. Hagytad persze. Nem hagytad hanem élvezted a seggét markoltad te rohadék én meg azt hittem hosszú kapcsolatunk lesz. Én szerettelek de te nem, rohadj meg! Te voltál az első igazi barátom. De voltál mert egy olcsó szajháért itt hagytál. Összetörted a szívemet szóval Bazd Meg!-tagoltam le neki. Szótlanul nézett majd így szólt.
-Te voltál az első lány aki nem csalt meg vagy nem ölte meg magát. Meg sem érdemeltelek minden pillanatban amikor velem voltál el sem hittem, hogy te szeretsz engem. A Magyar fiúk csak tönkretesznek mindenkit sajnálom.-mondta. Cinikusan felnevettem.
-Hah. Nem hat meg ez a duma, hogy meg sem érdemelsz. De igaz édes engem egy ilyen fasz nem érdemel meg!-dobtam hátra a hajam majd az osztály fele mentem. Flóra ott állt és mindent hallott.
-Büszke vagyok rád sis.-mondta.
-Kösz tűrtőztettem magam nehogy sírjak.-mondtam őszintén. Átkaroltam Flórát és úgy mentünk be az osztályba. A többiek ujjongani kezdtek.
-Végre kibékültetek már azt hittük, hogy nem szóltok soha egymáshoz. Min vesztetek így össze?-kérdezte Julie.
-Apróság.-mondtam. Flóra megforgatta a szemeit majd leült a helyére. Leültem a helyemre majd elővettem a telóm. A háttérképemen én meg Milán mosolyogtunk a hóban. Halványan elmosolyodtam majd így szóltam.
-Dög.-cseréltem le a háttérképemet. A mostani hátteremen én, Flóra, Lina és Julie vigyorogtunk a Starbucksba.
Bejött Gondos majd leült.
-Neményi a táblához többi csendben van!-jelentette ki. Albert kiment a táblához. A padomra egy papírt dobtak. Kinyitottam ez állt benne:
Ha már minden szép és jó nem alszotok ma nálunk? Úgy is péntek van. -Lina.
Odaadtam Flórának aki elolvasta majd hátranézett. Bólintottunk mind hárman Linának, hogy igen.
*
Suli után összepakoltunk majd elindultunk Lináékhoz.

*Milán szemszöge*
Olyan hülye voltam! Életem legszebb, legaranyosabb és legszeretnivalóbb lányát megcsaltam egy szajhával.
Az egész úgy történt, hogy a csókolózós esténk után nagyon kanos voltam. A suliban pedig Regina nem tudom, hogy rájött. Ezért rámmászott, simogatott utána megcsókolt. Én hülye pedig nem húzódtam el. Ott volt előttem Stella mikor sírt. Gyűlőltem ha sírt, gyűlőltem ha szomorú. De most miattam sírt és miattam volt szomorú. A gondolkodásomat a telefonom rezgése zavarta meg.
Toni: Na szoszi van szerelmes nem jössz velünk mekizni?
Gondolkodtam, hogy menjek vagy ne majd kiadta facebookon.
Felmayer Flóra új képet töltött fel:
Kinyitottam a telefonom és megnéztem mit tett ki.
Going sleepover with my sis❤️
@Felmayer Stella

Going sleepover with my sis❤️@Felmayer Stella

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Elmosolyodtam. Stella és Flóra végre kibékült. Stella legalább nem otthon sír miattam. Hál istennek! Visszaírtam Toninak.
   Milán: Nem bánom menjünk!
Egy valami biztos. Holnap visszaszerzem az én szőke szerelmemet.

*Április 17.(szombat)*
*Stella szemszöge*
Tegnap este a lányokkal pletykáltunk, megnéztük a Szerelmünk lapjait és az Édes novembert. Mindannyian sírtunk főleg én. Kisírtam a bánatomat.
Most éppen úton vagyunk haza Flórával. Otthon benyittotunk anyu és apu beszélgettek.
-Jó, hogy jöttök lányok üljetek le!-mondta apu. Flórával leültünk egymás mellé.
-Az van lányok most, hogy Stella átköltözött a vendégszobába nincs hely a babaszobának. Nálunk meg nem férne el a kiságy. Stella mielőtt mondanád nem kell visszaköltöznöd mert akkor feleslegesen vásároltunk. Szóval azt beszéltük anyátokkal, hogy lehet, hogy elköltözünk.
-MICSODA?-mondtuk Flórával.

Na helló helló itt lenne az újabb rész. Remélem tetszett Stella és Flóra kibékültek örültök neki? Milán vissza akarja szerezni Stellát vajon sikerül neki? És lehet, hogy elköltöznek mit szóltok hozzá? A kövi részt majd hozom.
Puszi💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now