28.

2K 86 15
                                    

*November 20.(csütörtök)*
*Stella szemszöge*
Reggel kinyitottam a szemeim utána megnéztem hány óra 05:00. Ahj minek keltem én ilyen korán. Próbáltam visszaaludni de nem ment. Felálltam kivettem egy fehér farmert, egy fehér pólót és egy pink dzsekit aminek a hátára az volt írva, hogy ,,Pink Ladies''. Ezt még Kittitől kaptam. Bementem a fürdőbe megnéztem az időt még 05:15. Felöltöztem kisminkeltem magam utána visszamentem a szobánkba. Leültem az ágyra erre Emily felkapta a fejét. Amikor meglátott elkezdte nyalogatni a kezem.
-Hát szijaaa!-simogattam és gügyögtem neki.
-Itt van anya. Mondjad mi van vaaan.-gügyögtem tovább.
-Kussolj már!-vágott hozzám egy párnát Flóra. Mosolyogva visszadobtam. Felült és megkérdezte.
-Mennyi az idő?-
-Most kereken 06:01.-válaszoltam. Igen majdnem egy órát töltöttem a fürdőben. Csak a szokásos (legyintés). Flóra felült kivette a ruháit és bevonult a fürdőbe. Lefeküdtem az ágyra és nyomkodtam a telefonom. Kb 3 perc múlva csipogott.
Márk: Helllooo!
Én:Szijjja Mááárk!
Márk: Na ne Reginásan!
Én: Hehe.
Márk: Mit csinálsz ilyen korán?
Én:Korán? Reggel hat óra van én ilyenkor szoktam kelni. De ma kivételesen 5-kor. Na és te?
Márk: Nem tom mi van velem 6-kor kelek ez nagyon ritka. Minek keltél 5-kor? Na mindegy mindig van valami meglepetés veled kapcsolatban te lány!
Én: Például?
Márk:Oh ha most leírnám akkor itt ülnénk egész nap.- ezután még beszélgettünk Márkkal. Minden hülyeséget kitárgyaltunk.
-Stella?-mondta Flóra.
-Hm? Te mikor jöttél be?-emeltem fel a fejem.
-Már 20 perce a telefonodat nyomkodod és mosolyogsz. Mi ennek az oka?
-Semmi.-hajtottam le a fejem.
-Perszee! Na mond!-kérlelt.
-Hát 20 perce Márkkal írok.-mondtam mosolyogva.
-Neee úrissteen!- ugrott rám. Utána nagynehezen lehámoztam magamról.
-És mi van veled és Kornéllal?-kérdeztem. Némán és szomorúan lehajtotta a fejét.
-Semmi nincs. Sehogy sem tekint rám.-sóhajtott.
-Akkor ma felszedjük neked.-emeltem fel a fejét az állánál fogva.
-Inkább Márkot szedd fel.-mosolyodott el.
-Az rá ér. Nekem az a fontos, hogy az ikrem boldog legyen.-mondtam mosolyogva.
-Nekem is az fontos!-ölelt meg. Ezután lementünk a konyhába ahol nem volt senki.
-Anyuék megint dolgoznak?-nézett rám Flóra.
-Várj!-mondtam. Felszaladtam a lépcsőn anyuék ajtaja előtt megálltam és halkan kinyitottam az ajtót. Összebújva aludtak. Ahww de cukiiik. Halkan kimentem a szobából és lementem.
-Összebújva alszanak olyan aranyosak.-mondtam Flórának.
-Hát 2 és fél hónap után jóhogy.-mosolyodott el.
-Nem kéne nekik egy kis nyugi? Nélkülünk?-kérdezte Flóra.
-De. De akkor mi hol alszunk?-vontam fel a szemöldököm.
-Hát nagyiéknál!-
-Oké de melyiknél?-vontam fel a szemöldököm.
-Hát. Dönts te!
-Hát apa felöl papi folyton telefonál vele nem nagyon lehet beszélgetni. Anyu felölieknél pedig...-akadtam el.
-Akkor anyu felöli nagyinál leszünk.-mondta.
-Oké majd szünetben felhívom de most induljunk.-néztem az órára. Elindultunk a suliba az eső elkezdett csepegni. Gyorsítottam a lépteimen nehogy leszakadjon ránk az ég. Amikor beértünk az osztályból nem jött semmi hang. Bementünk mindenki nagyban olvasott és puskákat írtak.
-Sziasztok!-köszöntünk.
-Mit csináltok?-kérdeztem.
-Hallotam, hogy Barka röpdolit akar iratni.-mondta Pali. Elővettem a törit és én is olvasgattam. Becsengetéskor bejött Barka.
-Könyvet eltenni lapokat elő.-mondta mire mindenki jóhajtozni kezdett. Elkezdtünk írni én belerúgtam az előttem lévő Flóra székébe. Lassan hátrafordult.
-Te kész vagy?-suttogtam mire bólintott.
-Segíts!-mondtam. Flóra elkezdtett írni egy post-it-re utána gyorsan oda adta a megoldásokat. Villám sebességgel írtam le a válaszokat és hátradtam Márknak. 10 perc után Barka beszedte a lapokat és elkezdett magyarázni a világháborúkról. Óra végén amikor Barka kiment mindenki Flórának köszönte meg. Kinéztem az eső zuhogott szóval bent maradtunk. A kockák megbütykölték a tv-t és filmet kezdtek nézni. Julie Lina és Flóra ilyen ki illik hozzád, melyik vagy teszteket töltögettek ki. Először én is megcsináltam egyet és az volt, hogy hozzám Justin Bieber illik. Ezek a tesztek hülyeségek. Inkább Ábellel beszélgettem.
                                    *
Suli után sétáltunk haza Flórával. A suliban Barka dogája után semmi érdekes nem történt kb csak annyi, hogy ma nagyinál alszunk.

*Márk szemszöge*
Hazafele a deszkán csak Stellára tudtam gondolni. Az a lány annyi meglepetést tartogat mindenben. De ez is tetszik benne mint minden. Gyönyörű arca, szőke haja, a szája vörös rúzzsal bekenve. A szája vont a legjobban, órákon párszor elképzeltem, hogy megcsókolom. Na mindegy álmodozni lehet. Otthon kinyitottam az ajtót anyu a konyhában mesterkedett. Hát valamikor apu is szokott főzni de az nagyon finom. Anyué kevésbé vagyis anyué borzalmas.
-Szia!-köszöntem.
-Szia Márk! Milyen volt az iskola?-kérdezte.
-Sz@r.
-Na! Hogy beszélsz?!-próbàlt szigorú lenni de közben mosolygott. Anyu és apu nem az a szigorú szülők de amikor bekeményítenek akkor az úgy van ahogy van.
  Felmentem a szobámba bekapcsoltam a tv-t és bekapcsoltam a ps-t és elkezdtem játszani. A játékomat a telefonom csörgése zavarta meg. Stella volt az. Felvettem a telefont.
-Segíts!-mondta sírós hangon.

Na helló helló! Itt lenne a kövi rész. Nagyon sajnálom, hogy így eltűntem de nem volt időm írni. De most itt lenne egy ,,rövidebb'' rész. De vajon mit akart Stella? Aki kitalálja miért hívta az kitalálhat egy karaktert akit beleteszek nemsoká-később a storyba. Úgyhogy sok sikert!  Puszi!💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenМесто, где живут истории. Откройте их для себя