19.

2.1K 94 11
                                    

Megfogtam a kilincset és benyitottam.
-Meglepi
*Aznap 22:04*
*Stella szemszöge*
Benyitottam és nem volt bent senki.
-Nincs itt senki.-mondtam Flórának.
-Akkor minek jöttünk ide.-nyavajgott. Utána hallottam egy zörgést a fürdőszobábol. Berántottam Flórát az egyik szekrénybe és ott lesekedtünk. Egy nő jött ki csipkés alsónemüben.
-Vár valakit a ribi.-suttogta Flóra. Ott lesekedtünk a nő ilyen topmodel féle volt. Gyönyörű alak göndör szőke haj. És benne egy rózsaszín tincs. Úristen ez Viki?! Nem ez tuti nem ő. Viki valami banda tag és  avval a Rozsdával vagy tudom is én kivel jár. Flórával még mindig a szekrényben voltunk és lesekedtünk. A nő lefeküdt az ágyra és az ajtót nézte. 10 perc után már unalmassá kezdett válni.
-Menjünk már innen semmit sem csinál.-suttogot Flóra.
-Persze hogy aztán ránk hívja a rendőrséget.-suttogtam vissza. Ezután nyílt az ajtó. Flórával egyből kukucskáltunk.
-Szia apuci!-nyávogta a lány és simogatta a *****. Pfuj ez undi. Flóra fintorogva rámnézett utána vissza hogy ki az az apuci.
-Videózz!-szóltam rá Flórára. Elővette a telefonját és videózni kezdett. És ki jött be akkor. Hát az APÁNK! Úristen apa odalépkedett a ribihez.
-Szia kiscicám bocs hogy késtem nehezen szabadultam otthonról.-csókolta meg a ribit.
-Akkor költözz el onnan és lény az enyém örökké.-húzta apa nyakkendőjét maga felé.
-Az lessz! Igérem.-utána csókolózni kezdtek.
-Úristen most kapcsoljam ki vagy ne?- gondolt a videóra Flóra.
-Ne kapcsold ki anyunak joga van tudni az igazat. Videózd tovább de takard el a szemed.-Flóra úgy tette ahogy mondtam eltakarta a szemét. Utána én is így tettem. Fura hangok jöttek onnan kintről. Sikítani kezdett a ribi. Flórával egyből kinéztünk de megbántuk. Fúúúújjjjjj láttam a saját apámat pucéran és a ribit is. Bleehh. Flóra fintorogva rám nézett.
Egy óra múlva
Még mindig a szekrényben vagyunk Flórával. Drágalátos apánk és a ribanca most fejezték be a játékukat. Elmentek zuhanyozni együtt.
-Most!-mondtam és kifutottunk. Ott voltak apa cuccai gyorsan felkaptam a lakáskulcsát.
-Gyere már!!-sürgetett Flóra. Kifutottunk a hotelból és hívtunk egy taxit.
-Úristen apa tényleg csalja anyát.-mondta.
-Igen megvan a videó?-kérdeztem.
-A telefonomon van egy órás pornó amiben az apám szerepel hurrá.-forgatta a szemét.
-De amugy minek a kulcsa?-kérdezte tőlem.
-Ezek után haza se jöjjön.-mondtam.
-Jogos.-értett egyet. Utána jött a taxi és hazamentünk.

*Szeptember 15*
*Flóra szemszöge*
Tegnap este amikor Stella elaludt egész végig sírtam. Sírtam, hogy mi lesz a családunkal, hogy mi lesz anyával. Ez az egész tönkre fogja tenni. A tegnapiért nem hibáztathatom Stellát mert ő is csak az igazat akarta. De szerintem megbánta. Most itt ülök a nappaliban elkészülve és várom Stellát hogy jöjjön már induljunk el. Stella lejött de nem a legjobb paszban volt. Az arcán alapozó volt de így is látszódott a karikás szemei. Szótlanul indultunk el a suliba a lépcsőnél a megszokott társaság állt.
-Mi a bajotok? Úgy néztek ki mint a mosott szar!-mondta Ábel.
-Semmi.-mondtuk egyszerre. Utána faggatózni kezdtek hogy mi a bajunk de Stella elvesztette az önuralmát.
-Nem értetek a szép szóból szellemi bajok vannak odabent vagy mi!-mondta utána bekönnyezett és berontott a suliba. Márk utána ment ő nem tudta mi Stella baja. Én jól tudtam. De nem mentem utána. Nem mentem utána nem értem miért. Utána kitárgyalták mi lehet Stella baja. De nem jutottak semmire. Utána hülyéskedtek kivűről nevettem de belül égtem. Amikor becsengettem bementünk az osztályba. Stella és Márk nem voltak bent az osztályban.
*Stella szemszöge*
Helyes e amit most teszek? Apám csalja anyámat én pedig a lányvécében smárolok életem szerelmével. De hogy is történt? Berontottam a mosdóba és elkezdtem zokogni. Senki nem volt bent. Én hibám minden az enyém. Inkább maradt volna titokban az egész. Amikor bejött a LÁNY! mosdóba Márk.
-Mi a baj?-ölelt meg és simogatta a hátam. Elmeséltem neki mindent.
-Nem a te hibád ez az enyém!-mondta szomorúan. Utána mélyen a szemembe nézett és megcsókolt. Csókolóztam vele de most józan voltam. Utána Márk rákvörösen kiment. Én belenéztem a tükörbe. Rossz ribanc lettem. Ilyen helyzetben elkezdek smárolni. Ki lettem? Jobb lenne ha elmennék? Nem nem hagyom itt Flórát és anyut. Ezt az órát ellógtam. 
Itt is lenne egy rövidebb rész. Remélem tetszik nektek de lenne 2 kérdésem. Ti hogy szeretnétek a folytatást.
Amikor kiderül ez az egész Kinga és Dave együtt legyenek? Kinga bocsásson meg neki vagy ne?

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now