23.

2.1K 88 5
                                    

*Október 31(szombat)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem stb. Utána elindultunk Flórával a tökfaragó versenyre. Hát ma van Haloween, szombaton is 8-ra bemenni hülyeség. Flóra szerint tök jó hogy ilyen programok vannak. A suliba leültünk a helyünkre és elkezdődött a verseny. Elkezdtünk faragni 1 óra múlva már a nyerteseket konferálták.
- 3. Helyezet 11/A Balogh Tünde.
-2. Helyezet 12/b Nagy Petra.
-1. Helyezet 9/b Pósa Márk.-erre mindenki tapsolni kezdett. Márk is nagyon szépen rajzol meglátszik Virág az anyja. Márk meghajolt utána Haller így szólt.
-Mehettek haza este a bulin találkozunk.-elé fura ezt egy tanártól hallani. De mindegy. Mindenki felpattant és kirohant. Otthon visszafeküdtünk aludni de nekem nem ment. Flóra elaludt én addig rátettem Emilyre a pórázt és elvittem sétálni. Sétálás közben gondoltam elmegyek megvenni a baseball ütőt. Hogy az minek? Mert Ábel kitalálta legyünk Harley quinn és Joker. Mert pont illik rám hogy szőke és őrült vagyok amikor ezt mondta nevetve gyomron ütöttem. Bementem a jelmez boltba de az eladónő flegmán rámszólt.
-Kutyát nem lehet behozni!-förmedt rám.
-Nem mindegy az neked? A kezembe van semmit sem csinál és inkább add ide azt az ütőt.-a csaj szemforgatva odaadta fizettem és kimentem. Na ez is pipa. Otthon levettem Emilyről a pórázt és felmentem a szobánkba. Flóra még mélyen aludt ránéztem az órára még csak fél tizenegy. Újra megpróbáltam az elalvást és sikerrel jártam.
*
Kinyitottam a szemem és azt sem tudtam hol vagyok. Kómásan felemeltem a fejem. Pont akkor jött be Flóra.
-Hány óra?-dörzsöltem meg a szemem.
-Délután 5-hogy mi? Eddig aludtam?? Mi a ****. Elindultam a fürdőbe lezuhanyoztam és elkezdtem a Harley Quinn sminkemet. Nagyon lassan sminkeltem de legalább precíz. A végén az órámra néztem 18:33. Kimentem és utánam ment Flóra. Nem tudtam minek öltöznek. Igen Flórát elhívta Kornél. Nagynehezen ment az egész. Nem hallottuk a beszélgetést de nagyon zavarba volt mind a kettő. A nagyon laza Kornél egyszer zavarba jött haha. Flórával amikor hazaértünk akkor siktítva ugrándoztunk. Nagyon boldog és én ennek nagyon örülök. Fél óra múlva kijött a fürdőből.
-Mi lennél vagyis ki lennél?-kérdeztem.
-Martha a gyilkos párosból.-válaszolta mosolyogva.
-Akkor Kornél lesz Francis!-mosolyogtam én is. Kb 7 percel utána csengettek. Lementünk Ábel és Kornél állt ott.
-Sziasztok!-mondtuk mind a négyen egyszerre. Elindultunk volna ha anyu nem állít meg minket.
-Álljatok meg! Csinálok egy képet!- egymás mellé álltunk és belemosolyogtunk a kamerába. Utána tényleg elindultunk. A suliba érve a stúdiósok álltak az ajtó előtt.
-Bemehettek jó szórakozást!- bementünk mindenhol más filmszereplő. Megtaláltuk az osztályunkat és odamentünk.
-Sziasztok!
-Helló.-mosolygott rám Gergő amikor felhúzta a Jason maszkját. Körbenéztem, hogy ki minek öltözött Lina Melissa Mccarthy-nak öltözött elvégre ő is őrült. Julie Wednesday Addamsnak, a kockák Peti és Pali nem tudom minek öltözött, Albert és Leó nem jöttek el, utána belépett Márk és Regina úristen minek öltöztek. Amikor beléptek mindenki nevetni kezdett. Márk sárga cuccokban és sárga kalapban jól lehetett tudni, hogy stricinek öltözött. Reginát inkább nem írnám le mert majdnem kint volt mindene. Illett hozzá a ribi szerep. Amikor feljöttek Regina szorosan Márk mellet állt. Úgy tette mintha a tulajdona lenne.
-Hello!-köszönt. Egyszer rámpillantott egy döglesztő félmosollyal az arcán. 
                                     *
A buli nagyon jól telt. A végére a baseball utőm Ábelhez került aki Reginát kergette vele. Otthon Flóra egyből elaludt én meg csak forgolódtam. Nem tudom miért, nagyon rossz érzésem volt.

*November 2(hètfő)*
*Stella szemszöge*
Elkapta a torkom és nevetett.
-Meghalsz! Ha nem b****atlak meg akkor megdöglesz!-mosolygott ördögien. Teljes erőjéből szorította a torkom.
-Hhhhh- kapkodtam a levegőt a torkomat fogva.
-Mi történt?-ugrott fel Flóra. Miután lenyugodtam megszólaltam.
-Rosszat álmodtam.
-És mit?-kérdezte.
-Egy férfi fojtogatott és meg akart erőszakolni.-mondtam. Flóra szorosan magához ölelt utána megnézte a telefonját.
-Reggel 5 van.- utána Flóra elment készülődni én meg szótlanul ültem az ágyamon. Nagyon álmos voltam egész este forgolódtam. Kb 1 órát aludtam. Amikor Flóra kijött mentem én. Megmostam a fogam, sminkeltem, felöltöztem (farmer, egy fekete pulcsi amire az van ráírva Goddess. És egy fekete csízma aminek a sarka nagyon apró. És a kihagyhatatlan vörös rúzsom.) A rúzsért és a magassarkúért már nem szól Máday. Na de hogyan csináltam? Nagyon nehéz volt de most nem számolok be róla. Elindultunk a suliba az osztályba senki nem volt.
-Korán jöttünk!-jelentette ki Flóra.
-Látom.-feleltem szűkszavúan. Leültem a helyemre és lehajtottam a fejem.
     
Borzalmas nap volt ez a mai. Egyedül sétáltam haza Flóra maradt olvasón. Nagyban sétáltam haza amikor erős koppanást éreztem a fejemen. Utána minden elsötétült.
                                    *
Lassan kinyitottam a szemem egy szobában voltam.
-Na végre felébredtél!-hallottam meg egy férfi hangot. Úristen!!  Ez a hang ugyanolyan volt mint az álmomban. Felnéztem az arcára. Fekete szembe lógó haj fekete ruhában. Ki a f***  ez?
-Ki vagy te? Engedj el!! Segítség!!!-kiabáltam.
-Kussolj már!-förmedt rám utána így folytatta. - Nem mesélt neked rólam apuci és anyuci? Akkor had mutatkozzam be neked Dorián vagyok. Virág gimis szerelme.-
-Hazudsz! Virágnak Ricsi a gimis szerelme!
-Én voltam először de Virág szakított velem. Utána a te apád kerültetett börtönbe!
-Az én apám? Te hülye vagy!-néztem rá flegmán.
-Tiszta Kinga vagy!-simogatta az arcom. Utána rámutatott a falra. Volt egy óriási kép Virágról amikre szivecskék voltak rajzolva. Mellete volt egy kép Ricsiről és Márkról azokon x-et húzott.
-Ha őket akarod megbosszúlni, akkor miért én vagyok itt?-vontam fel a szemöldököm.
-Kell egy áldozat amivel mindent megcsinálhatok és fenyegethetem a szeretteidet!-mosolyodott el ördögien mint az álmomban. Utána elfordult és Virág képét szugerálta. Rápillantottam az ajtóra résnyire nyitva volt. Felpattantam és kirohantam. Nagynehezen kijutottam abból a házból ami kurva nagy volt de ócska. Amikor kiértem az utcára sötét volt. Hol vagyok én? Kérdeztem magamtól. Csak rohantam-rohantam amikor megpillantottam egy tornyot. Berohantam és a legtetejére futottam közbe csörgettem Flórát. Aki felvette.
-Segíts.-szóltam a telefonba amikor valaki kivette a kezemből és eldobta a készüléket. Ami ripityára tört.
-Megvagy te ribanc!-ordított rám Dorián. Utána neki lökött a falnak de én tökön rúgtam. Amikor kivett a zsebéből egy pisztolyt.
-Rossz voltál ezért megdöglesz te ribanc!-tette a szemem közé a fegyvert.
-Ne kérlek.-mondtam remegve.
-Ne most könyörögj. Nem kellet volna rossz kislánynak lenned.- amikor ezt kimondta kiütöttem a kezéből a fegyvert ami messze volt, hogy felvegye mert addigra elszöknék. Lelökött a földre és a nyakamat szorította mosolyogva. Levegőért kapkodtam amikor feljebb csúsztam. Utána nagynehezen odagurultam a fegyverhez és felkaptam. Ráemeltem Doriánra és meghúztam a ravaszt.

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now