4.7.

1K 49 4
                                    

*Október 15.(csütörtök)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem, majd kómásan a tükrömhöz ballagtam. Belenéztem, és valami ocsmány látvány fogadott. Bruhh, de karikásak a szemeim, a hajam meg egy külön világ. Megforgattam a szemeim, majd elindultam elkészülődni.
  A végeredmény egy sárga pulcsira, egy fekete farmerre sikeredett. A hajam le volt engedve, és kisimítva és feltettem azt a hajpántot amit egyszer Virág adott. Egy citromsárga hajpánt, egy dísznapraforgóval ragasztva a jobb szélen, és egy dalszöveg van ráírva.  Ő csinálta és nagyon durván tetszik. A dalszöveg amit ráírt nem tudom melyik dalból van, de majd megkérdezem.
Na visszatérve az elmúlt napokra, nem tudom mi volt az az érzés ami hajnalba rám tört. És az a rossz közérzet se. Megkérdezem az elsőről anyut hátha tudja. A rossz közérzet ellen nem tudok semmit tenni. Valami történni fog, az fix. Ugyanez volt a Doriánosnál, a Márkos szakításunknál és most is.
Na mindegy, idővel minden kiderül.
Mikor kész voltam lementem, elköszöntem anyutól aki a fiúkat indította oviba és suliba. Adtam a fiúknak is 1-1 puszit, majd kisétáltam. Kornél autója állt a felhajtón, beszálltam hátra.
-Sziasztok!-köszöntem.
-Szia!-mondták mind hárman. Márk adott az arcomra egy puszit. Majd elindultunk.
Az úton a rádióban valami orosz zene szólt. Borzalmas volt, de Kornél dúdolta. Szóval ismeri.
Mikor odaértünk a lépcsőhöz mentünk, most ott bandázott az osztály. Kivéve Pali, akit felfüggesztettek (haha). De Peti se jött suliba, szóval biztos együtt járkálnak valahol. Jól megy.
Mikor meguntam a kinti trécselőket, besétáltam. Bedobtam a táskám a szekrényembe, majd kivettem az etika(?) könyvem. Most komolyan etika könyv? Minek? Úgyis Vladár felhoz egy témát és azt feszegetjük egész órán. Na mindegy, ők tudják nem én. Bementem az osztályba, ami kongott az ürességtől. Elkezdtem nyomkodni a telefonomat és beszélgettem Théóval, fú milyen jó volt mikor itt volt a nyáron. Meg én nála.
Nagyban beszélgettünk egy fiúról aki tetszik neki, de a pasi leszarja őt. Hát adtam én neki Stella tanácsokat, vérbeli olyan ember vagyok aki felvonja magára a figyelmet. Jesszus ez milyen egoista volt.

Mikor becsengettek bejöttek a többiek.
Majd Vladár is.
-Na gyerekek, mivel már október van és mindjárt itt az őszi szünet. El kell kezdenünk beszélni a továbbtanulásról. Már aki megy egyetemre!-javította ki magát.
Valami nagy könyv volt nála.
-Ki kell választanotok. A jövőbeli pályafutásotokat.
Ezért vagyok én a rajz, etika és most a pályaválasztási tanárotok.-kezdett bele.
Óra végére mindenki erről beszélt, Kornél megkapta a tipikus ,,Rentainak ez is nehezére esett'' mondatot.
Én is gondolkodtam, de semmi se jutott eszembe. S a könyvből se tetszett semmi.
A többi óráink brutálisan lassan teltek, és unalmasok voltak. Matekból kaptam egy 3-ast, köszi Flóra imádlak.
Na, mikor hazaértem lefeküdtem az ágyra és tv-t kezdtem nézni. Majd meguntam és lementem. Anyu és apu nagy beszélgetésekben volt. Beni az asztalnál írta a leckét, haha még csak elsős nem sokáig fog leckét írni. Ha nem olyan, mint Flóra.
Félix a földön ült és játszott, egy kocsival.
Mikor meglátott megszólalt;
-Tija Stela!-mosolygott rám. Én is mosolyogva visszaköszöntem neki, majd leültem az asztalhoz.
-Szia kislányom!-köszönt apu akit még ma nem is láttam.
-Szia apu!
-Milyen volt a suli?-kérdezte.
-Hát unalmas, de ma kezdtünk el pályát választani.-mondtam.
-Na az izgalmas! Én már elfelejtettem mit választottam akkor!-vont vállat.
Elmosolyodtam.

*Október 16.(péntek)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem, felvettem egy fekete farmert és egy sötétkék pulcsit, és a fekete csízmámat. A tükörbe nézve, meg voltam magammal elégedve. Felkaptam a cuccom, lementem. Lent nem volt senki, szóval kimentem és kint beszálltam Márk autójába.
-Sziasztok!-köszöntem. Majd adtam Márknak egy szájra puszit.  Majd elindultunk. A lépcsőn nem ült senki, szóval bementünk. A folyosón minden volt, csak nyugalom nem. Máday valakivel nagyon kiabált, és a Szent Johanna most jobban zúgott mint általában szokott. Megbolondultak biztos.
Bementünk az osztályba, majd a többiek valamin nevetgéltem. Én meg zenét hallgattam.
Első órán bejött Kardos irodalmazni, most furcsán jó kedve volt. Felelőket hívott ki a táblához. 2 felelő 1 órába sűrítve. Mondta.
Az első ,,Felmayer Flóra fáradjon kérem a táblához!''
Oh Flóra 15 perc alatt letudta. Csillagos ötös. Még CSILLAGOS!
A második, dam dam daam ,,Felmayer Stella maga jöjjön ki most!''
Óóóó szóval most, az ikreket teszteli. Mind tudjuk, hogy Flóra az okos (haha).
Én 30 percet voltam kint. És EGYEDÜL kicsikartam egy kettest.
Kardos morgott egyet, haha én nyertem most!
A többi óráink így néztek ki;
2.Nyelvtan (bleeeh) ott Kardos tanított minket, határozni.
3. Matek. Ott azt csináltuk most amit akartunk.
4. 5. Dupla tesi. Az öltözőben az A-sok furcsán kussban voltak. Bár így maradna mindig!
6. Órát pedig részletesen leírom, mert az érdekes volt;

Becsengetés után vártuk Hallert, 6. óra ezután indulás haza. Ma Márk nálam alszik, tegnap megbeszéltem anyuékkal. Ahogy Kornél is nálunk fog, Flóránál.
Na, Haller bejött majd leült.
-Gyerekek mivel nemsokára vége ennek a félévnek. Ezért most kiválasszuk a szalagavató, dolgait. Majd őszi szünet végén kezdjük a próbákat.-avatott be minket. Ennek nagyon örültünk. Úristen szünetben megyek ruhát foglalni Flórával!
Haller elmondta, hogy először az A-sok kezdik az osztálytáncot. Az osztálytáncot nekünk kell kitalálni, és összerakni. Szóval főnökösködni fogok! Mert nélkülem, elég sok mindent elrontanának.
Haller bekapcsolta az osztály tv-t.
-3 táncost fogok mutatni, akik közül 1 lesz a tánctanárotok a próbákra. Ti fogjátok eldönteni.-fejezte be a mondandót, majd elindította az elsőt.
Az elsőn egy férfi táncolt, kocka has kecsesen sovány meg minden, de a tánca. Nekem nem tetszett. Mintha erőszakkal kellene valakinek táncolnia.
Mikor vége volt az elsőnek, egyből jött a második.
A képernyőn egy csinos, gyönyörű nő jelent meg. A tánca olyan volt, mint egy sztriptíz táncosé. Jó a Wallstreet Pillangóiba még elmenne, de egy szalagavatóra nem. A fiúk egyből ,,hú''-oltak. Mikor meglátták. Én csak a szememet mozgattam.
A 3. Ember egy rövid fekete hajú nő volt. Csinos volt, de nem volt olyan szép mint az előző. De a tánca. Valami csodás volt. Olyan volt, mintha ha el is akarnál nézni nem tudnál. Mert a szemed mindig odaugrik. A mozgása eszméletlen volt.
Majd elsötétült a tv.
-Na!-csapta össze Haller a tenyerét, majd folytatta. —Kezdjük a szavazát! Tegye fel a kezét aki az első férfira szavaz!-mondta. Senki se tette fel a kezét. Szóval nem csak nekem nem tetszett, ahogy táncol.
—Jó, akkor ő kilőve. Tegye fel a kezét aki a 2. Nőre szavaz!-na itt már tették a kezüket. Kerek 3 ember tette fel a kezét. Nem meglepően Ábel és Gergő. A 3. Ember pedig a pasim Márk volt.
Gyilkos tekintettel néztem rá, majd mosolyogva kerülte a szemkontaktust.
-És ki szavaz a 3. Nőre?-kérdezte Haller. Ide 7 ember tette fel a kezét. Én, Flóra, Lina, Julie, Albert, Leó és furcsa módon Kornél.
-Jólvan, akkor ezt el is döntöttük. A tánctanárotok neve Kisfaludy Szilvia!-mondta Haller.
Ábel és Gergő, fújoltak hogy miért nem a 2. nő lett.
Julie megfordult:
-Ha mégegyszer mondasz arról a szajháról valamit, kiszedem a szemeidet!-mondta idegesen.
Mindenki elnevette magát, majd Ábel a barátnője kitörése után elhallgatott.
Kicsengetés után, Haller még gyors mondta, hogy jövőhéten találkozunk. Jaj jövőhét az uccsó hét és ősziszünet! Jajdejoo!
Ami azt jelenti még, hogy pénteken Haloweeni buli.

A suliból kimentünk, beszálltunk az autóba és hazamentünk. A fiúk is hazamentek összeszedni a cuccaikat. Mi pedig anyunak részletesen elmeséltük a napunkat. Nekik valami férfi tanította a táncot.

Vacsora után, megjöttek a fiúk. Márkkal lefürödtünk, majd bebújtunk az ágyba és filmet néztünk. A szürke ötven árnyalatát néztük.
Mikor vége lett felültem és az MTV-re tettem. A sötét szoba a klippek színes fényétől fénylett.

Majd Márk odahajolt és megcsókolt. Mélyen, szenvedélyesen elmélyültünk benne. Levettem a pólóját, majd végig simítottam a kigyúrt testén a kezem. Majd megpuszilta a nyakam.
A hajába túrtam és az ölébe ültem.
-Soha, se soha nem foglak elengedni magam mellől!-suttogta a fülembe.

                                         ❤️💚

Na helló helló itt lenne az újabb rész. Remélem tetszett. Most kicsit lazább rész volt, és igen már kezdünk közeledni kicsit a végéhez. :(   Hihetetlen.  Na, de Stella rossz érzése se marad elfelejtve és történni fog valami! Senki ne higyje, hogy nyugodt életet hagyok nekik így a végére😈
Ez kicsit gonosz volt haha😅
Na, majd hozom a kövi részt. Nektek pedig
Puszii💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now