40.

1.8K 91 13
                                    

Hatalmas időugrás
3 hónap múlva
*Április 13.(kedd)
*Stella szemszöge*
Újra itt. Elég régóta nem írtam. Vagy nem volt időm vagy nem volt mit. De most leírom, hogy teltek a hónapjaim

Január: Miután anyu bejelentette, hogy terhes örültünk. Vagyis én a lelkem mélyén nem nagyon akarok kistestvért. Jó aranyosak a gyerekek míg nem beszélnek. A suliban felelések voltak amikre csak 3-4-5 kaptam. Flórával nem beszéltünk egész hónapban. Milánnal jól megvoltunk. Vagy átjött hozzánk vagy én hozzájuk (amit apu nem nézett jó szemmel). Nem aludtunk egymásnál még soha. Nem akarok 15 évesen fiúval aludni. Ennyi érdekes történt januárban. Az időjàrás egyhangú volt úgymondva alig vettük észre, hogy telnek a napok.

Február: Világ életemben nyűlöltem a februárt. Hideg borús idő vagy kis eső. Február 3. Megünnepeltük apu szülinapját Zsoltiék garázsába. Vettünk apunak telefonkiegészítőket powerbank stb..... A hónap azután nagyon nagyon rossz volt. Tanárok bekeményítettek szóval tanultunk rendesen. Ja és valentinnapi bulin is voltunk. Nem volt olyan jó. Milánt még mindig imádom Flórával pedig most sem beszélünk.

Március: Mások úgy írják le a márciust, hogy kezdődik a tavasz. A virágok kinyílnak hát 2018-ban nem így történt. Az egész március kurvára hideg volt és volt amikor havazott???!! A suliban Linával és Julieval elég jóban vagyunk. Nehéz nekik úgy lenni, hogy össze vagyunk veszve Flórával. Flóra most sem szól hozzám hát oké. Ő kezdte meg a vitát akkor ő is kérjen bocsánatot. A többiek kezdik bírni Milánt mostmár a megszokott helyen a lépcsőn is ott van velünk. Az suli pedig ugyanolyan mint februárban.

Április első hete: Beköszöntött az április és jött a tavasz. Akartam én írni április első hetén de nem találtam sehol a naplóm. Vajon hol volt? Hát Flóra szobájában az ágy alatt. Elsőnek azt hittem Flóra ellopta majd megláttam a borítón a kutyafognyomokat. Kösz Lana vagy Carlos! Szóval most április 13.-án a szent napon újra írni kezdem a naplóm. Akkor most leírom, hogy kint szép az idő tele van virággal a kert. Lanaval mindig elmegyünk sétálni 16 óra fele. Flóra mindig hamarabb viszi Carlost, hogy ne találkozzunk. Már befejezhetné a haragtartást. Ja és elfelejtettem írni a legfontosabbat. Anyut. Anyu szegény nagyon sokat hány mint egy bulémiás a hasa meg növekszik. Nem tudjuk fiú lesz vagy lány az a jövő hónapban derül ki.

Térjünk a mai napra. Amúgy nagyon unalmas volt törin Barka maratonit diktált, Francia kultúrán beszélgettünk, Tesin suliköröket futottunk az öltözőben pedig az volt, hogy Regina azt nyávogta, hogy felszedi Kornélt. Sok sikert neki(szemforgatás). Tesi után pedig semi érdekes nem volt. Mintha az előző hàrom az lett volna na mindegy.

*Április 14.(szerda)*
*Stella szemszöge*
Kinyitottam a szemem majd felültem. Felálltam odamentem a szekrényemhez majd kivettem a ruháimat. Bementem a fürdőbe felöltöztem, megmostam a fogam, fésülködtem. Végignéztem a tükörképemen farmer nadrág. pink póló amire az van írva ,, Im your sunshine'' és a derekamra kötöttem egy pink pulcsit. Rózsaszín szájfényt kentem fel majd lementem. Felkaptam a táskám majd felvettem a conversemet (már nem magassarkúba járok fáj a lábam és a gerincem tőle). A kapu előtt ott állt Milán. Kék farmer, kék cipő és egy kék trikó amiben látszottak az izmai és egy napszemüveg. Megcsókoltam majd megfogtam a kezét. Elindultunk a suliba kézenfogva. Amikor beértünk elváltunk egymástól. Odamentem a szekrényemhez és kivettem a töri cuccom. Bementem az osztályba és leültem a helyemre. Becsengetés után bejött Barka. Valamit magyarázott nem tudom mit nem figyeltem.
                                   *
A suliból hazaérve leültem az ágyra és ráírtam Milánra.
Stella: Nem jössz át?

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon