16.

2.4K 95 5
                                    

De pont akkor előtünt a semmiből egy autó. Ekkor már lassított felvételben történt minden.
*Kinga szemszöge*
Az érzés mikor 5 kor hazamentek de a gyerekeid nincsenek otthon. Dave-el leültünk 1 percre amikor csörgött Dave telefonja. Amikor felvette láttam az arcáb hogy megrémült. Felpattant és rohant a kocsikulcsért.
-Gyere!-modta mikozben futott a kocsihoz.
-Mi van??-kérdeztem.
-Siessél már mert a lányainkat elütötték!!-üvöltött. Amikor odaértünk felrohantunk.Egy doktor osztag rohant befele két hordággyal. A lányok voltak ott.
-Menjenek arréb újraélesztést kell végrehajtani!-üvöltött a doktor. Ekkor azt hittem nekem végem. Leültem mert szédültem. Dave odaült mellém és átölelt. Mind ketten remegtünk. Kb 3 perc múlva megérkeztek Ricsiék, Zsoltiék és Cortezék a gyerekeik nélkül.
-Mi történt?-ült mellém Reni. Elsírtam magam. Nem tudom mennyi idő telt el az orvosok még bent voltak.
-Elütotték őket és az orvosok azt mondták  hogy úrjaélesztést kell alkalmazni.-mondta Dave. Kb 1 perc múlva kijött egy orvos. Felpattantam és rátörtem.
-Uram asszonyom a lányai súlyos belső sérüléseket szenvedtek. Az újraélesztést mind kettőn kellet használni de sikeres volt.-mondta a doktor. Amikor ezt kimondta egy nagy kő esett le a szívemről.
-Milyen sérülések?-kérdezte Dave?
-Felmayer Stellának bordatörés lábtörés és beverte a fejét. Felmayer Flórának kartörés a gerince sérült de az 1 hét alatt elmúlik és ő is beverte a fejét.-mondta.
-És van esély amnéziára?-kérdezte Reni.
-Azt pontosan nem tudom megmondani de kb 15% esély van rá.-ezután az orvos visszament a lányokhoz.
-Lehet hogy nem baleset volt hanem meg volt tervezve!-jelentette ki Zsolti. Mindannyian furán ránéztünk.
-Ez őrület!-mondta Tami.
-Hát nem biztos lehet hogy Zsoltinak igaza van.-mondta Ricsi.  Egy óra múlva mindenki hazament. A mai napon nem lehetett bemenni a lányokhoz. Dave erőszakkal hazavitt azt mondta, hogy pihennem kell.

Szeptember 3. (Másnap)
   *Márk szemszöge*
Reggel felkeltem ,felöltöztem stb. Fogmosás közben elnevettem magam mert eszembe jutott a tegnapi. Tegnap a fiúkkal bandáztunk. És hol? A kisházban. Elmondtam nekik mindent. Hogy Stellával kiskorunk óta ide járunk ők csak húúú-ztak. Amúgy mi lehetett Stelláékkal? Mind a kettőt hívtam de nem vették fel. Biztos más dolguk volt vagy tanultak. Elindultam a suliba a deszkámmal amikor odaértem a srácok a lépcsőn álltak.
-Hello.-pacsiztam le velük. Utána ott hülyéskedtünk amikor azt megzavarta a csengő. Bementünk az ikrek sehol.
-Nem tudjátok mi van az ikrekkel?-kérdeztem a többiektől. Ők csak rázták a fejüket hogy nem. Hát oké. Utána bejött Kardos tartani magyart fúj. Elkezdtük az anyagot halál unalmas volt. Nem tudtam mit csináljak. Láttam Kornél is így érzett. Amikor kicsengettek felpattantam. Pali és Peti a tv-t nézték amikor a beindult a híradó. Elütottek két lányt az úton de ez még semmi. Mutattak egy videót amit az utcai kamera vett fel. Két lány futott egy kutya után és fogták egymás kezét miközben futottak. Utána megjelent egy kocsi és a két lány szó szerint átgurult az egész kocsin. De látszott hogy ez a két lány nem más mint Stella és Flóra. Úristen. A többiekkel néztük egymást. Utána elővettem a telefonom és hívtam. Kit hívtam? Hát Kingát. Aki 2 perc után felvette.
-Igen?-szólt bele. Hallatszott a hangján hogy megviselték a történtek.
-Szia Kinga! Márk vagyok azt akarom kérdezni hogy a lányok jól vannak?-kérdeztem meg.
-Hát azt nem mondom hogy jól de megvannak.
*Egy hét múlva*
*Szeptember 8.*
*Stella szemszöge*
Az elmúlt hetek elég zűrösek voltak. Az egész családnak. Apu és anyu egyre többet veszekednek. Én és Flóra nagynehezen túléltük a történteket. Reggel felkeltem. A felöltözés nagyon nehezen megy ha a bal lábam be van gipszelve és mankóval kell járnom. Nagynehezen felöltöztem utána le mentem volna csak ott voltak a lépcsők. Apu amikor meglátott feljött felkapott és levitt.
-Köszönöm.-mondtam neki mosolyogva. Jobbra néztem Flóra már ott állt a táska csak a bal oldalán volt mert neki a jobb keze van begipszelve. Apu vitt el minket a suliba. Amikor odaértünk a többiek odajöttek hozzánk. Megkérdezték hogy vagyunk meg ilyenek. Utána elmeséltük mi volt.
-Tudjuk láttuk.-mondta Ábel. Flórával egymásra néztünk.
-Hol láttátok?-kérdeztem.
-A hiradóban.-válaszolta. Utána a beszélgetésünket megzavarta a csengő. Eggyüt mentünk be. Leghátul voltam én és Márk.
-Örülök hogy jól vagy.-adott egy puszit. Ekkor megdöbbentem de belül majd kiugrottam a bőrömböl. A lépcsőn nem tudtam hogy menjek fel. Mert 21 es terem 2 emelet. Hurrá! Márk átkarolt engem jobb oldalról és felemelt. Úgy mentünk fel. Egyre jobban kezdem szeretni. Irodalommal kezdtünk ami nagy nehezen eltelt. Minden szünetben fent maradtam a lányok maradtak velem. Addig átírtam a jegyzeteimet Flóra füzetébe. Aki nem tud írni a karja miatt. Ezek után az órák dögunalmasan teltek. Nekem élni se volt kedvem. Amikor jöttünk ki a suliból a lépcsőn 4 idegen csaj ált.
-Sziasztok!-köszönt nekik Flóra. Utána már tudtam kikhez vannak szerencsém. Márk barátnője Olga és a csicskásai. Jobban megfigyeltem őket ez a tipik Regina és az a-s lányok fajta.  Az utcába láthatóan anyu kocsija fordult be. Akkor hirtelen gondoltam hagy húzzam Márk és a csaja agyát. Amikor elindultam adtam neki egy puszit. Utána integettem az ujjaimmal. A srác és a csaj is ledermedve néztek rám - többiek pedig húúztak és mosolyogtak. Amikor beszáltunk Flóra egyből letámadott.
-Omg Stell ez most mi volt??-faggatott.
-Mi az meséljetek!-szállt be anyu is a csevejbe. Flóra elmondta neki utána mind kettő mosolygott.
-Húztam Márk és Olga agyát.-mondtam.
-Ahaa mert tetszik neked Márk!-jelentette ki anyu. Én csak elfordítottam a fejem.
-Ez igent jelent. Én megmondtam. De Stella.-mondta én odafordítottam a fejem.  -Ne legyél olyan mint Renáta és Cortez akik 3 és fél évig vártak egymásra tök szánalmas volt.-mondta anyu. Ezután nem történt semmi érdekes amikor anyu és apu 19 órakkor belépett.
-Stella hiányzik Emily?-kérdezte anyu. Amikor kimondta a nevét egy könycsepp csordult le az arcomon. A baleset óra nincs meg. Ki tudja hol lehet.
-Gyere Emily-kiabált ki apu amikor befutott az én egyetlen kiskutyám.
-Úrissteeeen!!!-sikoltoztam. Emily felugrott az ágyamra és nyalogatott. Megnéztem a nyakörvét az volt rajta amit én csináltattam neki. A szőre egy kicsit koszos volt. Utána elmendtünk lefürdetni Emilyt. Utána pizsmába ültem az ágyban és telefonoztam. Flóra ugyanígy tette. Megrezzent a telefonon ránéztem vajon ki volt az.
Márk: Mi volt ez a mai?

Nem válaszoltam neki hanem inkább lefeküdtem aludni. Mosolyogva aludtam el a fejem felett alvó Emilyvel.

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now