31.

1.8K 80 9
                                    

*December 6.(szombat)*
*Stella szemszöge*
Kinyitottam a szemeim, megdörzsöltem őket és felültem. Jobbra néztem Flóra még aludt de az szúrt szemet, hogy kint esik a hó. Odasétáltam az ablak elé és elmosolyodtam. Néztem az udvart ahol a hó halmozódni kezdett. Feltörtek a szép régi emlékeim. Mikor kint az egész család hógolyózott. Ott álltam az ablaknál vagy 6 percet utána visszatértem a jelenbe. Lementem a konyhába senki nem volt ott. Akkor mindenki alszik. Kinyitottam a szekrényt és kivettem a hozzávalókat. Hogy mit csinálok? Reggelit. Bedugtam a fülembe a füllhalgatót miközben palacsintát sütöttem. A fülemben épp Britney Spiears-tól szólt a Toxic. Halkan énekelgettem. Miután kész voltam megterítettem és felmentem. Bedugtam a fejem Flórához éppen ébredezett. Anyuékhoz nem néztem be ki tudja mit látnék. Ott üldögéltem egyedül és telefonoztam. Messengeren Márk elérhető volt rá akartam írni de inkább letettem a telefont. Pont akkor jött le a lépcsőn anyu és apu.
-Jó reggelt!-mondtam mosolyogva.
-Neked is!-mondták egyszerre.
-Hát te kit csináltál?-mondta anyu mosolyogva.
-Reggelit.
-Ügyes vagy kincsem!-adott apu a fejemre egy puszit.
-Megyek felkeltem Flórát addig szedjetek magatoknak.-álltam fel és felmentem. Megráztam Flóra vállát ő pedig kinyitotta a szemét.
-Jó reggelt!-suttogtam.
-Jó reggelt!-mondta kómásan. Mire kimászott az ágyból és észheztért megkérdezte.
-Miért keltettél fel?
-Gyere le reggelizni.-indultam ki. Visszamentem az asztalhoz és leültem. Flóra melletem foglalt helyet. Ettünk, beszélgettünk, nevettünk, mint egy normális család. És most kajak normális. Nincs bennem semmi feszültség. Megint feltörtek az emlékek de most a rosszak. Amikor apu megcsalta anyát, amikor lelőttem Doriánt, Krisztián tettei. Elhesegettem a gondolatot és megéltem a boldog pillanatot. Miután megreggeliztünk felmentem felöltözni. Miután felöltöztem ráírtam Márkra.
Stella: Találkoznunk kell?
A válasza 2 perc múlva érkezett.
Márk: Hol?
Stella: A régi helyünkön.
Nem írtam le, hogy hol. De tudja ő. Felvettem a csízmámat és elindultam. Miután megérkeztem a kisházba leültem. Minden úgy volt ahogy hagytuk. De rég voltam itt. Ott üldögéltem mikor bejött Márk és leült mellém. Ránéztem és azt mondtam.
-Szeretlek!-rám nézett és válaszképp megcsókolt.


















-Stella! Stella!-rázta a kezét az arcom előtt Márk.
-Mi az?
-Már itt vagyok 1 perce és beszélek hozzád de te nem reagáltál.
-Bocs elkalandoztam.
-Miért hívtál ide?-kérdezte mire én felvontam a szemöldököm.
-Mármint nem nem zavar. Csak kérdem.
-Minek örül Kornél?
-Mi?-vonta fel a szemöldökét.
-Flóra Kornélt húzta azért.
-Akkor miért nem Flóra van itt.
-Flóra szégyenlős.-mentettem a menthetetlent.
-Túl jól ismerlek Stella. Tudom, hogy hazudsz.-nézett rám. Ahj pedig profi színésznő vagyok soha nem veszik észre ha hazudok. Utána elmondtam az egészet Márknak.
-Kornélnak is tetszik Flóra.-mondta. Mire kiugrottak a szemeim.
-Miiiii?? Kajaaakkk???-mosolyogtam. Már majdnem visítottam de eszembe jutott, hogy Márk van itt nem Flóra. Márk az arcom elé nyomta a telóját én pedig elolvastam.
Kornél: Hú baszod, mit kéne tennem, hogy Flóra felfigyeljen rám?
-Ezt akkor írta amikor ide indultam.-monta.
*
-Akkor szia Márk!-öleltem meg.
-Szia.-mondta ő is. De nem engedett el. A karjai közt olyan nyugtató volt. Mélyen beszívtam az illatát. Már majdnem kimondtam, hogy szeretem. De inkább nem tettem. Elengedtük egymást és elindultam. A kisházban kitárgyaltuk, hogy mi a terv. Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e. Otthon felmentem a szobánkba és léültem Flóra mellé.
-Hol voltál?-kérdezte.
-Nem lényeges.-mondtam.
-Oké.-vonta meg a vállát utána folytatta. -Mit nézzünk?
-Választási lehetőségek?-kérdeztem. Ezután megvitattuk, hogy mit nézzünk és az 'Egy kis szivesség lett,.Mielőtt elkezdtük Flóra megkérdezte tőlem.
-Áthívjam Linát és Julie-t?
-Aha.-mondtam.
Ezután Flóra áthívta a lányokat. Akik itt alszanak. A film után beszélgettünk. A film nagyon jó volt.

*December 7.(vasárnap)*
*Flóra szemszöge*
Eddig a nap unalmasan telt. Reggel felkeltünk reggeliztünk utána Stellával elmentünk a Libribe könyvért utána a Douglas-be Stellának sminkért. Én vettem egy szempillaspirált és a könyvesboltba a D.A.C első két részét. Stella pedig vett elég sok sminket és a könyvesboltba a ,,Nyírjuk ki a bandát''.  Most este van Stella már alszik én pedig előbb olvastam. Az olvasásomat az zavarta meg, hogy kopog valaki. Majd anyuék kinyissák. Még mindig kopogtak felálltam benéztem anyuékhoz semmi. Felhívtam őket hogy hol vannak. Anyu azt mondta étterembe. Oké. Lementem és kinyitottam az ajtót.
-Szia.-mondta Krisztián mosolyogva. Amikor megláttam mi van a kezében felsikoltottam.

Na helló itt lenne a kövi rész. Szerintetek mi volt Krisztián kezében? A kövi részt majd hozom.
Puszi💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now