17.

2.3K 89 15
                                    

*Szeptember 9.*
*Stella szemszöge*
Reggel tök korán keltem fel. Flóra még nagyban aludt. Próbáltam visszaaludni de nem ment. Inkább elmentem zuhanyozni. Utána felöltöztem. Anyu elvitt a suliba. Végre ma délután veszik le ezt a sz*r gipszet. A suli előtt ott volt a társaság. Odamentünk pont valami nagyon érdekes dologról beszéltek.
-Sziasztok.-köszöntünk.
-Hello.-mondták ők is.
-Mi a téma?-kérdezte Flóra.
-Filmek.-mondta Kornél. Utána folytatták a csevelyt. Egyre unalmasabb volt ezért inkább bementünk a suliba. Odamentünk a szekrényünkhöz ahol ott volt Julie ès Lina.
-Sziasztok.-köszöntünk nekik.
-Sziasztok.-mondták mosolyogva. Utána a lányokkal beszélgetve bementünk az osztályba. Az osztályban a két kocka Peti és Pali nagyban tv-tek, Leó Albertel olvasott, a balhés négyes Márk, Kornél, Ábel, Gergő kint voltak. Utána becsengettek akkor jöttek be. Törivel kezdtünk hurrá. Törin Barka maratonit diktált. Csengetésre lezsibbadt a kezem. Utána jött a Földrajz most Farkas diktált maratonit. Hú óra végére már nem éreztem a karom. De a többiek is így voltak vele.  Utána az órák nagyon unalmasan teltek. Francia kult.-án panaszkodtuno Durandnak hogy mennyit írtunk. Tesin suliköröket futottunk. Matekon Gazdag kihívta a táblához Márkot aki semmit nem tudott.
-Albert kérlek gyere ki és old meg!-minda Gazdag. Albert felállt és teleírta a táblát.
-Na látja tanárnő vannak olyan emberek akik alacsony inteligenciával születnek. Ide tartozható Márk is.-mondta Albert lenézően.
-Gyere mond a szemembe!-csattant fel Márk. -Megfejellek te rohadék.-
-Azzonnal hagyjátok abba vagy mind ketten mentek az igazgatóiba!- emelte fel a hangját Gazdag.  Ezután letudtuk a sulit de nekem volt még egy teniszem. Egy óra múlva kész voltunk a tenisszel. Otthon meg semmi érdekes nem történt. Csak elmentünk a dokihoz és levette a gipszet végree.

*Szeptember 13.*
*Márk szemszöge*
Ezen a héten nem történt semmi. Dogák amiket Flóra súgott le stb. Most szombat van az előbb keltem fel. A melkasomra volt hajtva Olga feje. Néha elképzeltem a helyében Stellát de az csak elképzelés. Az is marad mert Stellának nem tetszem. Ránéztem Olgára aki még aludt. Nekem ő a barátnőm de csak úgy van. Mert nem táplálok iránta szerelmet. Azt csak egy ember iránt. A gondolataimat az szakította meg hogy Olga felkelt.
-Jó reggelt Márk!-adott egy csókot.
-Neked is.-mondtam mosolyogva. Utána lementünk reggelizni apáék már megszokták Olgát mert már szinte itt lakik. Reggeli után Olga felált és kijelentette.
-Megyek shopizni a csajszikkal puszi Márk! És csókolom!-adott egy csókot utána elköszönt a szüleimtől. Egy óra múlva felkaptam a deszkám és elindultam Kornélékhoz. Csengetettem Kornél nyitott ajtót.
-Csá egyedül vagy itthon?-pacsiztam le vele.
-Igen.-válaszolt. Bementem elkezdtünk játszani PS4-en. Nagyban játszottunk amikor eszembe jutott.
-Nem nézünk valamit?-kérdeztem. Kornél kapcsolgatott amikor megállt a hiradónál. Kiderült ki ütötte el az ikreket. Valami szőke hajú nő. Vass Angéla a neve vagy mi. Kornéllal egymásra néztünk utána beszélgettünk.
-Te nem vagy éhes?-kérdeztem.
-De az vagyok rendeljünk pizzát.-jelentette ki. Utána felhívtam a pizzázót. Leadtam a rendelést.
-Elnézést de most nem tudjuk kiszállítani eltudna jönni érte?-mondta az eladó.
-Persze.-mondtam. Utána elmondta mikorra menjek. Amikor letettem elmondtam Kornélnak. Utána elindultam a deszkámmal amikor megláttam egy ismerős kocsit. Daveé volt. Közelebb mentem de nem egyedül volt. Éppen csókolózott de nem Kingával.

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now