37.

2K 90 16
                                    

*December 31.(szerda)*
*Stella szemszöge*
Flóra sminkét csináltam, hogy Kornél elájuljon amikor meglátja. Igen Kornélék ma értek haza. Zsoltiék házában szilveszterezünk avagy anyuék gimis osztálya és annak gyerekei. Úgymondva a mi osztályunk.
-Vajon Kornélnak tetszeni fogok?-kérdezte Flóra.
-Naná!-mosolyogtam.
-Kész is vagyunk!-mondtam. Odasétált a tükörhöz és elmosolyodott.
-De mit vegyek fel?-nézett rám a tükörből. Odamentem a szekrényhez és kutakodtam. Kivettem Flóra térdig érő farmer ruháját, egy harisnyát.
-Ezt!-adtam oda neki. Kivettem magamnak is ruhát. Egy bársony fekete ruhát ami a térdemig ér. A lábánál olyan mint egy nadrág de nem látszik mert rá van varrva a bársony fekete szoknya. A fekete csízmámat amin a sarok nem nagy se kicsi. A hajamat Ariana Grandesra csináltam (leengedve de mégis van egy lófarok) és egy harisnya. Miután kész voltam felvettem a csízmát és lementem. Anyu ott állt egy sárga ruhában apu még nem volt kész. Hah és mi vagyunk a lassúak. Ott álltunk egymás mellett mikor lejött apu. Mikor meglátta anyát könnyek gyűltek a szemébe.
-Mi a baj?-kérdezte Flóra.
-Ebben volt anyátok mikor megszülettetek.-mondta könnyes szemmel.
-Tényleg ebben voltál?-néztem anyura.
-Igen ebben voltam életem legszebb napján.-mondta könnyes szemmel.
-Hah sárga mit a nap. Bevilágítottuk az életeteket.-mondtam vigyorogva.
-Igaz.-mosolygott apu. Letörölte a könnyeit anyu is így tett. Apu elővette a telóját és így szólt.
-Gyertek csináljunk képet!- megcsináltuk a selfiet.
-Most mit csinálsz?-kérdeztem aputól.
-Mit? Kiteszem instára!-mondta. Eltette a telefonját elvette kulcsot és kimentünk.
-Elfelejtettem valamit!-jelentettem ki. Beszaladtam és bekapcsoltam a zenét.
-Ezt minek?-kérdezte anyu.
-Ne féljenek a kutyák a tüzijátéktól!-mondtam.
-Őrült vagy!-nevetett Flóra.
-Nem őrült hanem okos.-mosolyodtam el. Beszálltam a kocsiba és elindultunk. A rádióban Cserháti Zsuzsától szólt a Különös szilveszter. Mind a négyen énekeltünk.
-Különös szilveszter! BKöszön a hóember......
Mikor odaértünk Zsoltiékhoz kiszálltunk a kocsiból. A házból fények szűrődtek ki és hangos zene.
-Nem csak a gimis osztály lesz itt?-kérdezte Flóra.
-Hát úgy látszik nem.-mondta anyu és benyitott. Tele volt tömve Zsoltiék háza. Átverekedtük magunkat a tömegen és apuék társasága a fotelekben ült. Köszöntünk nekik apu leült Cortez és Ricsi mellé mire anyu ránézett a konyhára és csípőre tette a kezét.
-Sörök Zsolti most komolyan?!-förmedt rá.
-Há Mé?-mondta tele szájjal.
-Kiskorúak is vannak itt! És ráadásul Renáta te őrült vagy?! Elhoztad egy házibuliba a 6 éves Lolát.-nézett maga elé idegesen. Tipikus anyu.
-Mentségemre szól, hogy Zsolti nem szólt, hogy ez egy házibuli.-mondta Reni.
-Igaz.-mondta Virág.
-Na ne legyetek má ilyen negatívak! Szilveszter van szóval buli! És újévkor pedig az ikrek szülinapja.-nézett ránk Zsolti.
-Újévkor születtetek?-néztek ránk az osztálytársaink. Gyorsan rápillantottam Márkra. Jól néz ki elég jól. Gyors elhesegettem a gondolatot hiszen nekem barátom van.
-Igen.-ordította túl Flóra a zenét. Apu felállt és Macura nézett.
-Borzalmas a Dj jössz tegyünk valami ultrát.-mondta apu. Felálltak Macuval és odamentek a dj pulthoz. Anyu kiment a konyhába és fiatalok kezéből kapta ki a söröket Reni kíséretében. Virág ott állt Reni mellet és mosolyogva figyelte anyut. Ricsi, Cortez, Zsolti pedig röhögtek valamin. Robi és Andris pogózott. De nem csak ők hanem a fiaik is Peti és Pali is. Kornél Ábellel és Gergővel beszélt. Márk pedig a telefonját nyomkodta. Flóra odament Linához és Juliehoz. Ránéztem Márkra és odamentem.
-Nem látom Virágon, hogy terhes.-mondtam neki. Felnézett és flegmán rám pillantott.
-Közöd?-mondta flegmán.
-Na ne kezd el ezt újra vagy kiheréllek! Ez volt múltkor is és rajtam adtak ki. Vagy elmondod vagy nem nem fogok szarozni!-tettem a mutatóujjam a mellkasára és ott megnyomtam. Márk sóhajtott egyet és megszólalt volna mikor Zsolti odakiabált nekünk.
-Héj Márk tedd amit mond vagy amit kérdez olyan mint az anyja! Nem jó ha haragszanak!-mondta röhögve. Ott hagytam Márkot és odamentem a lányokhoz. Meghallottak valami számot amire Lina felkapta a fejét.
-Imádom ezt a számot táncoljunk!-kezdett rángatni minket. Rossz ötlet volt idejönni. Gyors elillantam a mosdóba. Magamra zártam az ajtót és leültem a wc ülőkére. Elővettem a telóm és felhívtam Milánt. Azért jöttem be ide mert itt csend van. Milán felvette és beleszólt.
-Igen?-kérdezte. Jaj milyen jó hallani a hangját.
-Szia Milán Stella vagyok!-mondtam.
-Stella! Na milyen a buli?-kérdezte.
-Honnan tudod, hogy buli?-kérdeztem.
-Hát Dave minden percben postol twitterre.-mondta. Elnevettem magam.
-Hát igen tipik apu. Amúgy nem olyan jó.-mondtam.
-Miért baj van?-kérdezte aggodalmasan.
-Nem nincs csak egyszerűen nem találom a helyem. Most veszem észre, hogy különc vagyok.-mondtam szomorúan.
-De miért ott vannak az osztálytársaid is miért lennél különc?
-Hát igen itt vannak. Csak most veszem észre ha iskolán kívűl vagyunk leszarnak.
-Hjaj Stella dehogy szarnak le! Csak te hiszed ezt. Bírnak téged ha leszarnak ő bajuk.-mondta. A háttérben az apja hangját hallottam miközben ezt mondja ,,Gyere Milán''.
-Mennem kell. Semmi baj nem lesz nyugi menj vegyülj el és bulizz. Érezd jól magad. Szeretlek!-mondta. Ő mondta ki elsőnek, hogy szeret. Fél percig nem mukkantam meg majd így szóltam.
-Én is téged Milán! Szia!-mondtam és letettem. Vidáman szorongattam a telefont a kezembe. Felálltam és kimentem. A tömegben Peti és Pali táncolt kezükben két sörrel. Odamentem hozzájuk és kikaptam Pali kezéből. Ez alkohol mentes! Azt játszák, hogy be vannak rúgva. Gyors lefotóztam ez majd jól jön. Visszaadtam Palinak és visszamentem a fotelekhez. Beültem az egyikbe de csak én voltam ott. A többiek táncoltak. Anyu is táncolt! Apu a dj pultnál zenézett. Flóra pedig a lányok társaságában ugrált. A balhés 4-es is táncikált. Elővettem a telefonom és lefotóztam őket. Eszembe jutott mit mondott Milán. Vegyülj el és bulizz. Odamentem Flóráékhoz Lina elkapta a karom és kört álva táncikáltunk.
  Mikor elfáradtam visszamentem a fotelekhez. A fiúk sehol se voltak. Gondolom kint csinálják a tüzijátékot. Elvettem a kabátom a fogasról felvettem és kimentem. Megcsapott a hideg levegő. A hátamat a falnak támasztottam és szellőztettem a fejem. A fiúk itt sincsenek. Elővettem a telóm és felléptem instára. Mindenhol #mindjarujev #szilveszter #buli egy képen megakadt a tekintetem.
milaaan877
Új képett töltött fel

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenOn viuen les histories. Descobreix ara