39.

1.8K 94 10
                                    

*Január 8.(csütörtök)*
*Stella szemszöge*
Három nap úgy telt, hogy pakoltunk át a vendégszobàmba. Venni kellet egy szekrényt mert az előzőn osztoztunk Flórával. A szobám fala, ágya, íróasztala fehér a többi pedig halvány rózsaszín. Ma lettünk kész vele. Flórával nem beszélünk. A suli nagyon unalmas egyhangú az egész. Milánnal jól megvagyunk.

*Flóra szemszöge*
Stellával hétfő óta nem beszélünk. Kiköltözik a szobából amit nem bánok. Én is átrendeztem az egészet. Nem értem miért kell kitalálnia, hogy Kornélnak tetszem. Nagyon idegesítő lett amióta Milánnal van. Milánnal nincs bajom de Stella valahogy más. Na mindegy.

*Január 9.(péntek)*
*Kornél szemszöge*
Reggel az ébresztőm keltett. Szítkozódva felkeltem és kivettem egy farmert, egy pólót és egy fekete pulcsit. Átöltöztem majd lementem reggelizni. Lola ott ült az asztalnál és rajzolgatott.
-Szia hercegnő!-adtam a fejére egy puszit.
-Szia Kornél! Ezt neked rajzolom!-mutatta fel a rajzát. Elmosolyodtam.
-Okés.- anyu elémtett egy tál rántottát majd Lola elé is. Megköszöntem anyunak majd elkezdtem enni. Elővettem a telefonom és youtube videókat néztem mikor Márk rámírt.
Márk: Te is észrevetted, hogy az ikrek nem beszélnek egymással?

       Kornél: Ja észrevettem. Vajon min vesztek össze?

Márk: Nem tom. Stella új pasija nagyon írritál. Neked szimpi?

       Kornél: Nem tom nem ismerem de így látásból normálisnak TŰNIK!

Eltettem a telóm majd amikor végeztem az evéssel felálltam felvettem a kabátom majd kinéztem az ablakon.
-APU!-ordítottam.
-IGEN?-ordított vissza.
-SZERINTED EL LEHET MENNI ILYENKOR DESZKÁVAL?
-NEM JÓ ÖTLET EGYSZER ELESTEM ÉN IS A JÉGEN.-oké. Kimentem az ajtón és elsétáltam a suliig. A lépcsőnél csak én és Ábel voltam ott.
-Többiek?-kérdeztem.
-Márk és Gergő beteg lett.-mondta. Felültem a lépcső korlátra és Ábellal beszélgettünk.
-Hallod olyan fullos csajt láttam tegnap a plázába. Flörtöltem is vele de utána bejelentette, hogy van barátja.-panaszkodott.
-Szar ügy.-mondtam nevetve. Stella és Milán lépkedett az iskola fele. Flóra nem volt velük.
-Sziasztok!-köszönt Stella.
-Helló.-mondta Milán.
-Csá!-mondtuk Ábellel. Stella és a pasija bementek majd Flóra jött a suli fele.
-Sziasztok!-állt meg előttünk. Biccentettem neki Ábel pedig köszönt. Flóra szótlanul álldogált majd bement. Mikor becsengettek Ábellal mi is bementünk. Leültem a helyemre Lina mögé. Majd bejött Gondos.
-Antai-Kelemen Kornél a táblához.-mondta. Felálltam a padomból majd ott álltam a tábla előtt. Kb 20 percet álldogáltam mikor Gondos megszólalt.
-Nem tudod?
-Nem!-mondtam unottan.
-Leülhetsz egyes.-mondta.
-Flóra gyere old meg a feladatot.-szólította. Flóra felállt majd 2 perc alatt megoldott mindent. Milyen okos lány és milyen gyönyörű. Az óra hátralevő részében Flórát szugeráltam.
*
Az óràk brutál unalmasak voltak. Otthon ledobtam a táskám és ps-eztem. Nagyban játszottam mikor kopogtak.
-Igen?-Lola jött be rajta.
-Mit csinálsz?-kérdezte.
-Játszom.-válaszoltam.
-Milyen volt a suli?-kérdezte.
-Szar. Milyen volt az ovi?
-Nem jó. Olyan buták a többiek nem lehet velük beszélni.-mondta. Ja igen Lola 6 éves de az esze egy 10 évesé. Koraérett.

*Milán szemszöge*
Mikor hazaértem a suliból a húgaim Betti és Dalma odaszaladtak és megöleltek. Mindig így fogadnak mikor hazajövök. Betti 7 éves elsős egy csendes, okos kislány az iskolában csendes itthon pedig egy gyilkos. Dalma 6 éves és a család leg magabiztosabb és  céltudatosabb lánya.
Bementem a szobámba ledobtam a táskám majd kimentem apuhoz.
-Szia!-mondtam.
-Szia!-nézett fel.
-Mit faragsz?-kérdeztem.
-Egy krokodilt.-mondta. Amikor én megszülettem akkor még Kecskeméten éltünk és apu szàrnyalt a sikerben. Híres fafaragó volt és mindenki tőle akart venni valamit főleg karácsonykor. Majd jött Betti utána Dalma és apu úgy döntött ide költözünk mert a fafaragásból nem tudott volna eltartani három gyereket. Azóta egy irodában dolgozik itthon pedig hobbiból farag. Aput néztem miközben faragott majd bementem. A fotelon ülve Dalma mesét nézett Betti meg házit írt.
-Segítsek?-kérdeztem Bettit.
-Igen. Hogy írjam le a hetest?-kérdezte. Segítettem neki leírni majd a konyhába vettem az irányt. Elkezdtem csinálni rántotthúst és sültkrumplit. Mikor kész voltam így szóltam.
-Lányok gyertek enni!-szóltam.

*Stella szemszöge*
-Woman like me like a woman like me lalala-énekeltem torkom szakadtából miközben takarítottam. Flóra szobája előtt megálltam és gondolkodtam vajon ide is bemenjek takarítani. Benyitottam Flóra az ágyon aludt. Letörölgettem a szekrényét a tükröt. Majd odamentem az ágya mellé és a tenyeremet a homlokára tettem. Forró volt a homloka. Lementem majd szóltam anyunak.
-Flóra lázas.-mondtam mire felkapta a fejét. Felment Flórához én pedig követtem. Az ajtó előtt megálltam és úgy néztem őket.
-Flóra! Kelj fel!-rázta anyu Flóra vállát.
-Igen?-suttogta.
-Stella hozd ide a lázmérőt.-nézett rám. Lementem a lázmérőért majd odaadtam anyunak. Anyu Flórával jött ki.
-Elmegyünk az orvoshoz te maradj itthon! Apád nemsokára jön.-mondta nekem. Flórával elmentek orvoshoz én pedig felmentem a szobámba. Leültem az íróasztalhoz és felhajtottam a laptopom. Néztem a Pretty Little Liarst. Kb 2 rész utàn benyitott anyu.
-Na mit mondtak?-kérdeztem köszönés nélkül.
-Hát megfázott a láza majdnem 40 fok volt ezért kiírták 2 hétre.
-2 Hétre miért nem egyre?-kérdeztem.
-Nem tudom.-mondta majd kiment.

*Január 12.(hétfő)*
*Stella szemszöge*
A hétvégém semlegesen telt. Milán bemutatott az apjának és a húgainak. Az apja mogorva de kedves a húgai nagyon aranyosak. Flóra beteg minden reggel mikor alszik felviszem neki a gyógyszert és vizet. Meg megérintem mindennap a homlokát. De csak akkor amikor alszik! A gondolataimat a csengő zavarta meg. Becsengettek. Körülnéztem hiányzott Flóra, Gergő, Márk, Albert és Leó. Heten vagyunk most. Irodalmon verset elemeztünk, Francián dogát írtunk, Magyaron Kornél és én feleltünk. Úgymondva Kardos kedvencei, Kornél egyest kapott én hármast, Matekon Pali a táblánál állt egész órán, Kémián Gondos magyarázott, Angolon feladatot oldottunk meg. Ennyi volt a mai nap. Otthon felmentem a szobámba letettem a táskám. Lementem és szedtem magamnak, Flórának, apunak kaját.
-Köszönöm!-mondta apu.
-Kösz.-mondta Flóra flegmán. Anyu odaült elénk a tányérjával majd így szólt.
-Mondani akarok valamit mind hármotoknak.-mondta. Apu megfogta a kezét majd így szólt.
-Mit?
-Dave, Stella, Flóra-nézett ránk majd folytatta.
-Terhes vagyok.-mondta. Apu kiejtette a villát a kezéből én pedig kikerekedett szemekkel néztem.

Na helló helló itt lenne az újjabb rész. Kinga terhes a lányok egymás ellen. Ti örültök az új Felmayernek. Ja és elnézést szeretnék kérni de lesz egy hatalmas időugrás mert már nincs ötletem erre az évre.
Puszi!💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon