9.

3.1K 111 3
                                    

*Kinga szemszöge*
Reggel felkeltem Dave nem volt ott. Kimentem a konyhába senki nem volt ott. Benéztem a lányokhoz ott se. A hűtőn làttam egy cetlit ,Elmentünk a lányokkal puszi.' Hát oké. Csináltam magamnak reggelit. Nincs itthon senki akkor végre pihenhetek. Engedtem magamnak fürdő vizet köré gyertyákkal. Beleültem kb 1 óra múlva csipogott a telefonom.
Dave:Gyere át Zsoltiék garázsába van egy meglepetésem. Xoxo
Kiszálltam felvettem egy fekete farmert egy fekete pólót és egy sárga bördzsekit. Kint esett. Beszálltam az autóba és elgondolkodtam mi lehet a meglepetés. Odaérve kinyitottam a garázskaput és beléptem. A régi osztályból mindenki ott volt a gyerekeikkel. Dave odajött hozzám megcsókolt. Ott volt egy vászon ami elött egy fehér pokróc van. Senki nincs kiöltözve. Stella és Flóra a vászon két oldalán állnak.
-Figyeld a vászont!-mondta Zsolti.
A lányok egyszerre húzták le a pokrócot és az volt odaírva.
Hozzám jössz feleségül?
Magam mellé néztem Dave ott térdelt egy gyűrüvel a kezében.
-Mi a válaszod?-kérdezte.
-Igen!! Igen igen!!!!!- ugrottam sírva a nyakába.  A többiek tapsoltak.
-Nekem is van egy meglepetésem.-mondta Reni. Kiment Kornéllal és amikor visszajött Kornélnál egy nagy fekete lufi. Reninél egy doboz.
-Anyu mi ez?-kérdezte Kornél.
-Én is erte gondolok.-mondta Cortez. Cortez odament kinyitotta a dobozt és kivett két becsomagolt papír.
-Elsőnek ezt nyisd ki!-parancsolt rá Reni. Cortez kinyitotta és felolvasta. Second baby!. Ennyi angol tudása mindenkinek volt elkeztünk tapsolni hogy jön a második baba. Kinyitotta a másikat abba egy röntgenkép volt a babáról. Cortez magához rántva Renit elkezdte csókolgatni. Egy hosszadalmas csókok utàn Reni felszólalt.
-Durraszd ki a lufit.-adott Kornélnak egy gombostűt. Kornél kidurrasztotta és rózsaszín papirfecnik hulltak ki. Cortez felkapta Renit és megint csókolgatni kezdte. Utána felemelte Kornélt és adott egy puszit neki.
-Kornél lessz egy húgod örülsz neki?-kérdezte Cortez.
-Igen nagyon de egy fiú jobb lett volna.-mosolygott a fiú.

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now