3.19.

1.3K 84 11
                                    

*November 25.(hétfő)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem és odasétáltam a gardróbomhoz. Anyuék azzal leptek meg, hogy a bal oldali falam teljesen egy gardrób. Imádom őket. Kinyitottam és felvettem egy fehér farmert, egy fehér pólót és egy babakék műszőrme kabátot. Felvettem egy fehér tűsarkút és kentem magamra egy minimális sminket. Felkaptam a táskám és lementem. Kint beszálltam Márk mellé.
-Szia baby!-adott egy puszit az arcomra.
-Szia!-köszöntem. Elindultunk a suliba, ott a lépcsőnél senki se álldogált. Kézenfogva mentünk be.
Odamentem Márkkal a szekrényéhez és nekidőltem.
Mikor elővette a cuccait bementünk az osztályba és leültünk a helyeinkre. Becsengetéskor belépett Kardos.
-Sziasztok gyerekek!-köszönt.
-Jó napot!-mondtuk kórusban a többiekkel.
-A mai napon Ady Endre verseit elemezzük.-jelentette ki. Megforgattam a szemem és sóhajtottam. Jól kezdődik a nap bleh....
A második óránk angol volt, ahol O'Really hablatyolt valamit. A harmadik francia, ahol Durand vagy 10 percig kérlelte Ábelt, hogy ne szúrkálja tollal Leót. A negyedik töri ott Barka röpdogát íratott velünk. Ötödik óránk nyelvtan jejj megint találkoztam kedvenc tanárommal Kardossal. Ott Kardos, csak magyarázott a névmásokról.
-De tanárúr ezt már hetedikben tanultuk!-nevetett Flóra.
-Igen tudom, de van pár diák akinek az agyi kapacitása elég szánalomra méltó.-felelte közönyösen.
Szóval a mai sulinap ennyiből állt. Mikor kicsengettek felálltunk és kifele vettük az irányt. Beszálltam Márk mellé és szótlanul ültem az úton.
Mikor hazaértünk odahajoltam hozzá.
-Szia kicsim!-csókoltam meg.
-Szia baby!-mosolygott rám. Kinyitottam az ajtót és kiszálltam. Bementem a házba, ahol a konyhába anyu főzött, apu az asztalnál ülve laptopozott. Félix ott ült a fotelen és mesét nézett.
-Sziasztok!-köszöntem. Az érkezésemre mindenki felfigyelt.
-Szia! Milyen volt a suli?-kérdezte apu.
-Sz@r.-feleltem.
-Stella!-szólt rám anyu.
-Rossz.-javítottam ki magam. Anyu bólintott.
Felmentem a szobámba ledobtam a cuccom és leültem.

*Kinga szemszöge*
Mikor kész voltam a kajával leültünk vacsorázni. Vacsora után elmosogattam, lefürdettem Félixt és elaltattam. Mikor elaludt kimentem a szobájából és a lépcsőt megkerülve átmentem a sajátunkba. Dave egy szál boxerben nézett valamit a tv-ben. Lefeküdtem mellé és hozzábújtam. Mefogta a kezem és köröket rajzolt rá. Néztem vele a tv-t utána elmentem fürdeni. Mikor kész voltam visszafeküdtem mellé. Dave kikapcsolta a tv-t és lefeküdt. Átölelt engem és úgy aludtunk el.

*November 26.(kedd)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem és kinéztem az ablakon. Esett az eső, de jó.. Kivettem a gardróbomból egy fekete farmert, egy fehér-fekete csíkos pulcsit és a kockás vansemet. A hajamat felkötöttem és felkaptam a táskám. Lementem intettem a telefonáló apunak és kimentem. Beszálltam Márk mellé és odahajoltam. Megpusziltam az arcát és elindultunk. A suli előtt nem volt senki ismét. Bementünk kivettük a cuccunk és bementünk az osztályba. Köszöntünk a többieknek akik épp alufólia labdákkal dobálóztak. Lehajtottam a fejem, hogy ne találjon el. Odaültem a helyemre és a telóm nyomkodtam. Mikor becsengettek bejött Baranyai. A dupla föci csak-csak eltelt. Mikor kicsengettek felálltunk és kimentünk a büfébe. Mikor becsengettek ismét bementünk a kémialaborba. Leültem Márk mellé és vártuk Gondost. Mikor belépett leült a helyére és kijelentette, hogy olvassuk el az adott anyagot. Én és Márk sem olvastuk el. Odahúztam magamhoz Márk kezét és rajzolgatni kezdtem rá. Hagyta. Mikor meglátta mit írtam rá egyből dörzsölni kezdte.
-Baba, minek írtad rá, hogy örökre a csicskád leszek?-suttogta visszafojtott nevetéssel. Mosolyogva vállat vontam, majd elfordultam. A kémia után jött a dupla tesi, ahol átöltöztünk, majd elkezdtünk gimnasztikázni.
A hatodik óránk francia kultúra volt, ahol nem figyeltem. Mikor onnan is kicsengettek felpattantam és kirohantam. Beszálltunk Márk autójába és elindultunk. Kitett otthon. Bementem, felmentem a szobámba és filmet néztem. A film közepén csipogott a telefonom.
Ábel: Jössz garázs??

Stella: Miért ne. 15 perc és ott vagyok😄

Felálltam és lesétáltam. Elmondtam anyuéknak, hogy megyek Ábelékhoz a garázsba. Azt mondták, hogy ,,oké Flóra is odament''.
Kimentem és sétálni kezdtem. Félúton a fák között rezgést hallottam. Hátrafordultam és élnémult. Mikor újra elindultam ismét hallottam. Mikor újra hátrafordultam megint elhallgatott. Sietős léptekkel mentem a garázshoz. Úristen légyszi ne egy szatír legyen vagy egy gyilkos. Mikor odaértem a garázshoz gyorsan bementem.
-Sziasztok!-köszöntem. A többiek is köszöntek nekem. A Curry tagjai éppen hangoltak. Leültem Flóra mellé. Szótlanul figyeltem a többieket.
-Héj Flóra légyszi menj már a házba. Ott van a hűtő mellet egy zsugor Cola. Be hozod?-kérte Ábel.
-Persze.-állt fel Flóra.
-Veled megyek!-jelentettem ki és én is felálltam.
Bementünk a házba és megszólaltam.
-Flóra azt hiszem valami vagy valaki követett.-mondtam. Flóra furán nézett.
-És mi?-kérdezte.
-Épp ez az, hogy nem tudom!-feleltem.
-Lehet csak a szél vagy egy állat. Ne kreálj rémmeséket.-mosolygott rám megnyugtatóan.
-Oké lehet..-vontam vállat, majd visszamentünk a garázsba. Hallgattuk a Curryt.
Mikor fél tíz volt megszólalt Flóra.
-Nekünk mennünk kell!
-Jólvan. Hazakísérjelek?-kérdezte Kornél.
-Nem k.....-kezdett bele Flóra, de félbeszakítottam.
-Igen haza.-mosolyogtam. Kornéllal és Márkkal mentünk haza. Amikor hazaértunk adtam Márknak egy csókot. Bementünk, elmentem fürdeni, majd lefeküdtem aludni.

*November 27.(szerda)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem és felültem. Megborzongtam olyan hideg volt a szobában. De mitől? Körülnéztem és nyitva volt az erkélyajtó. De ki hagyta így? Biztos anyu szellőztetett.
Felálltam becsuktam az erkélyajtót. Odamentem a gardróbhoz és néztem mit vegyek fel. De valaki sikított. Kirohantam és néztem merről jön a hang. Ráeszméltem, hogy Félix szobája felől. Leszaladtam mögöttem volt Flóra aki a fürdőből rohant ki. Fél sminkkel.
Kinyitottam az ajtót és ott állt anyu a babaágynál. Mindketten odamentünk anyu mellé és belenéztünk a babaágyba.
Ami üres volt.

Na helló helló itt lenne az újabb rész. Remélem tetszett. Vajon mi lehet Félixel, hogy nem volt a helyén?
A kövi részt, majd hozom.
Puszi💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now