3.7.

1.5K 80 16
                                    

*Szeptember 16.(hétfő)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem, felöltöztem és a tükör elé mentem. Sminkelés közben beugrott a pénteki dolog amit Derek mondott. Ábel tetszik neki? Jó ezen nem lepődök meg, mert Ábel kigyúrt és helyes. Hát csak az én kereszttesóm (no ego.)! De szerintem Ábel nem meleg. Vagyis én nem tudok róla. Na mindegy. Ha az lenne nekem az se lenne baj, ugyanúgy szeretném.
Mikor végeztem a sminkeléssel bementem a szobámba és felkaptam a cuccom. Lementem elköszöntem anyutól, majd kimentem az utcára. Márk ott támaszkodott a kapunak.
-Jó reggelt!-adott egy puszit a számra.
-Neked is!-mosolyogtam. Megfogtam a kezét és elindultunk a suliba. A lépcsőnél ott volt Fefe (már megint).
De most nem mentem be, hanem ott maradtam.
-Sziasztok!-köszöntünk.
-Csá, Csokis süti!-jöttek a különféle köszönések. Márk beszélgetésbe kezdett Kornéllal én meg Fefével szemeztem. Felhúztam a szemöldököm és Márkra biccentettem jelezve, hogy ,,hehe ő az enyém''. Lazán vállat vont és azt tátogta, hogy ,,nem sokáig''.
Cinikusan elnevettem magam. Én és Fefe gyilkos pillantásokkal méregettük egymást. Mikor becsengettek bementünk. Leültem a helyemre és néztem magam elé. Belépett O'Really és így szólt;
-Come!-legyintett. Felálltunk és bevonultunk a nyelvibe. Leültem a helyemre és felvettem a fülhallgatót. Az órán párbeszédeket hallgatrunk.
A második óránk töri volt, ahol Farkas már a haját tépte, mert Ábel olyanokat mondott, hogy ,,a második világháborúban Petőfi volt a vezér'' vagy ,,A gázkamrákat Luther Márton találta ki!''.
Farkas ideges volt, hogy ,,átírta'' a történelmet. Mi egész órán csak vihogtunk. A harmadik óránk nyelvtan volt, ahol mondtatokat elemeztünk. A negyedik óránk matek volt, ahol a táblánál felelt Márk (egyest kapott, mert nem bírt Flóra szájáról olvasni). Ötödik volt az irodalom ott csak verset elemeztünk és az utolsó óránk pedig elmaradt. Mikor ezt meghallottuk cuccunkat felkapva rohantunk ki. Az utcán megálltunk.
-Garázs?-kérdezte Ábel.
-Aha, felőlem, ott leszek!-jöttek a különféle beleegyezések. Ábel és Derek együtt indultak haza. Jujuj. Gergő gyilkos pillantásokkal méregette őket.
Átkaroltam Gergő vállát.
-Gyere velünk uncsitesó!-mosolyogtam rá.
-Oké.-mondta. Mikor hazaértem ledobtam a cuccom, megfésülködtem. Majd lementem. Elindultam egyedül a garázsba. A garázsnál benyitottam és köszöntem. A többiek is köszöntek.
Leültem a fotelbe Lina mellé aki valakit bámult.
-Kit nézel?-kérdeztem.
-Senkit!-kapta el a tekintetét. Hát jól van...
Azután rendeltünk pizzát, hallgattuk a Curry-t.

*Szeptember 17.(kedd)*
*Flóra szemszöge*
Reggel felkeltem és a tükör elé mentem. Kivettem a ruhám és felöltöztem. Sminket nem tettem fel. Bekukucskáltam Stellához aki még mindig nagyban aludt. Kimentem az utcára. Ott állt Kornél. Átkaroltam a nyakát és megcsókoltam.
-Képzeld anyuék elmennek ma nagyiékhoz. Átjöhetnél!-mondta.
-Oké át megyek!-feleltem.
-Nem alszol ma nálam?-kérdezte.
-Lehet róla szó!-suttogtam. Magához rántott és megcsókolt. Beletúrtam a hajába. Miután szétváltunk elindultunk a suliba.
                                  *
A suli ma nem volt valami érdekes. Nem húznám az időt azzal, hogy mi történt. Hazafele sétáltam Kornéllal a kapu előtt szétváltunk, majd bementem. Bent köszöntem anyuéknak, felszaladtam letenni a cuccom, majd újra lementem. Leültem az asztalhoz, ahol apu ült ölében Félixel és a laptopján mesét néztek. Anyu meg a konyhában főzött.
-Anyu, apu kérdezhetek valamit?
-Persze.-szólt anyu.
-Nem aludhatok Kornélnál ma?-kérdeztem.
-Nem tudom.-mondta apu.
-Légyszi! Már 4x aludtam ott és semmi sem történt.-mondtam. Jóó egy picit hazudtam, de az nem akkor történt amikor ott aludtam nála!
-Jólvan aludj!-mondta apu 2 perc után.
-Köszönöm!-pattantam fel és megöleltem őket.
-Mi ez a nagy öröm?-jött le Stella a lépcsőn.
-Semmi érdekes.-feleltem. Felmentem, bedobáltam pár ruhát és a tankönyveimet holnapra. Mikor kész voltam felkaptam és lementem. Elindultam Kornélékhoz, mikor odaértem csengettem.
Kornél nyitott ajtót.
-Szia!-adott egy csókot.
-Szia!-mondtam, miután szétváltunk.
Bementem, felvittem a cuccom. Kornéllal rendeltünk pizzát, filmeket néztünk. Még én is ps-ztem vele! Én vesztettem...
Miután lefürödtem befeküdtem az ágyba, Kornél pedig elment fürdeni. A telefonomat nyomkodtam, mikor belépett.
Le se bírtam venni róla a szemem. Egy törölköző volt lazán a dereka köré tekerve, meztelen felsőteste és a haja csurom vizes volt. Letettem a telefonom, ő megfogta a karom és felhúzott. Szenvedélyesen megcsókolt. Beletúrta a kezét a hajamba én, pedig a hátát simogattam. Megfogtam a törölközőt és ledobtam.

*Szeptember 18.(szerda)*
*Stella szemszöge*
Reggel felkeltem, felöltöztem és felkaptam a cuccom. Lementem elköszöntem anyutól és kimentem az utcára. A kapu előtt ott állt Márk. Adtam egy puszit az arcára és megfogtam a kezét.
-Indulhatunk.-mondtam.
A suli előtt ott ült a megszokott társaság. Kornél és Flóra is ott állt.
Flóra megállás nélkül jókedvűen mosolygott.
-Mi ez a nagy öröm?-súgtam neki.
-Csak jó kedvem van.-vont vállat. Tudtam, hogy hazudik. Mosolyogva megforgattam a szemeim. Azt hiszi ebből nem vágom le mi a helyzet? Túl jól ismerem az ikremet..
Becsengetéskor bementünk és az osztályba leültünk. Bejött Gondos és fizikán feladatokat oldottunk meg.
A második óránk kémia volt nagyban írtam, mikor rezgett a telóm. Anyu hív, nem tudja, hogy órán vagyok? Vagy 5x hívott, mikor lehajoltam a pad alá és felvettem.
-Mondd gyorsan!-suttogtam.
-Apádnak és Félixnek autóbalesete volt. Az életükért küzdenek most!-mondta hangosan sírva. A telefonom a földön landolt és remegni kezdett a kezem.

Na helló helló itt lenne az újabb rész. Remélem tetszett.
Vajon Dave és Félix túlélik🤭?
Kellemes nyarat nektek és tudjátok nyáron sziporkáznak, majd a részek.❤️
A kövi részt, majd hozom.
Puszi💛

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now