10.

3.5K 103 7
                                    

*4 év  múlva*
Az esküvő napja. Egy kicsit eltolódott az esküvő mert elég sok minden történt (Most nem számolok be róluk).Most itt álok az oltárnál még Kinga nincs itt. A többiek már elfoglalták helyüket. Mindenki kiöltözött a lányaim gyönyörűek. Kinga tegnap először engedte meg hogy sminkeljenek. Flóra nem volt annyira kisminkelve de Stella erősebben festette ki magát a Cheryl Blossomos ajkára vörös rúzst kent. Elkezdődött a ceremónia Kinga az apja kíséretével be lépett. Leesett az állam amikor megláttam gyönyörű volt a menyasszonyi ruha pont rá volt szabva. Elém ált és oda súgtam neki.
-Gyönyörű vagy!- Kinga elmosolyodott. A pap elmondta a mondokáját stb.
-Kinga elfogadod Felmayer Dávidot hites férjedül míg a halál el nem választ?
-Igen-mosolyodott el.
-Dávid elfogadod Szatmáry Kingát hites feleségedül míg a halál el nem választ?
-Igen-mondtam.
-Ezzel rám ruházott hatalommal mától férj és feleség vagytok! Csókoljátok meg egymást!-mondta a pap. Oda hajoltam Kingához és megcsókoltam. Mindenki tapsolt. Kinga megölelt és csókolni kezdett.
-Ezt majd az este ha lehetne!-kurjantotta be Zsolti. A többiek elnevették magukat. Kimentünk az utcára odaadtam a címet ahova kell most jönni. Mindenki beszállt az autóba és elhajtott. Kinga elment átöltözni és Reni és Virág vele ment. Tegnap este volt a legénybúcsúm Zsolti tartotta nekem a garázsba és miket hívott. Zsoltihoz híven sztriptíz táncosokat hívott. De Kingához semelyik lány nem érhet fel. Mostmár tudom ő életem szerelme. Lehet most ez nyálas de na! Beültem az autóba. Kiszálltam az autóbol amikor Kinga kilépett a kocsiból.
-Aztaa!-csak ennyit tudtam mondani.

 -Aztaa!-csak ennyit tudtam mondani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez volt rajta. Kingán minden jól áll. Megfogtam a kezét és eggyüt indultunk be. Mindenki ránk nézett és tapsolt. Odajött mindenki és gratulált. Reni odajött Lolával (Május 11.-én született.)
-Gratulálunk Dave ugye Lola?-nézett Reni a kislányra. Aki integetni kezdett elmosolyodtam és adtam neki egy puszit. A gyerekeink most kezdik a nyolcadikot. Telik az idő.
-Gyere táncoljunk!-futott oda Kinga. Elkapta a kezem és a táncparkettre rántott. Kingával vagy másfél órát táncoltam, leültem pihenni. A zenészek feláltak ők is szünetet tartottak de elkezdek hangolni bassz gitárokat dobot mikrofont. Ránéztem Zsoltira Mi ez? pillantással de ő megvonta a vállát hogy nem tudja. Azután odaléptek a fiúk Kornél (Cortez-Reni kölyke) Ábel (Zsolti -Tami) Gergő (Kitti-Macu) Márk(Virág-Ricsi).
-Jó estét kívánunk mi vagyunk a Bandits.-mondta Kornél a mikrofon elött. Kornél a mikrofonnál Ábel a dobnál Gergő és Márk basszgitározott. Elkezdtek játszani elég jók voltak vagy fél órát játszottak. Utána pihentek most nem zenélt senki. A zenészek ettek a gyerekek röhögtek. Jobbra néztem láttam ,hogy Kinga és Stella veszekszik.
-Jólvan sajnálom hogy megszülettem sajnálom hogy nem vagyok amilyent te akarsz!-mondta sírva Stella és kifutott az ajtón. Utána egy nagy durranást lehetett hallani.
Folytatás következik....

Szent Johanna Gimi Dave lányai élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now