opt

803 69 0
                                    


Alarma sună de pe noptieră. Din nou.

Mă ridic, o opresc. Mă târăsc până la baie, aprind lumina, mă sprijin de chiuvetă.

Mă privesc în oglindă.

Când a fost ultima oară când am dormit cum trebuie?

Nu pot să-mi amintesc.

De fapt, nu vreau să-mi amintesc. Nu se termină niciodată bine dacă-mi amintesc.

Mă spăl cu apă rece pe față și mă trezesc la realitate. Nu e cazul să-mi plâng de milă. Lumea nu se termină cu o despărțire.

Îmi trag bustiera sport peste mine, îmi iau colanții, mă încalț și, cu muzica răsunându-mi in urechi, o iau la fugă pe străzile Londrei, ca în fiecare dimineață.

Acum câteva luni nici nu credeam c-o să mai rămân pe aici după Hogwarts, dar Al a reușit să convingă Ministerul, într-un fel sau altul, să nu mă trimită înapoi la Madrid.

Discuția cu Celia de la Hogwarts, în care cea mai mare problemă a noastră era distanța, mi se pare acum o mie de ani. Și o mare prostie.

Fugi, Chelsea, nu te mai gândi.

Alerg din ce în ce mai repede, dar șatena cu ochi albaștri am impresia că aleargă odată cu mine și totul se năruie pe măsură ce înaintez.

Amintirile cu ea mă învăluie cu fiecare pas pe care îl fac și lacrimile îmi inundă ochii.

Adună-te, Chelsea!

Alerg din ce în ce mai repede și Evelyn se estompează în mintea mea. Picioarele mă dor și mă ustură tălpile, dar nu mă opresc. Alerg până când abia mai pot respira și mă întorc în apartament fleașcă.

Arunc bustiera în coșul de rufe, gata să intru sub duș. Telefonul îmi sună și ignor apelul lui Al, înainte să las apa rece să mă acopere.

Îmi lipesc fruntea de faianța aproape înghețată și închid ochii. Lacrimile mi se contopesc cu apa rece și nu mă chinui să le opresc și de data asta.

Gândurile mi se întorc la ea, din nou și din nou și din nou.

O văd în fața mea, zâmbindu-mi, agățându-se de gâtul meu, înainte să mă sărute apăsat, cum făcea mereu.

Te iubesc, Celia, îi spun, încă o dată, și zâmbetul i se mărește.

Și eu te iubesc, Chelsea, răspunde, cu ochii strălucindu-i.

Îl iubea pe Malfoy.

Mi-o amintesc în toate modurile posibile, de la prima noastră întâlnire, până la prima partidă de sex și... rahat.

Acum sunt toată încordată și îmi trec mâna prin păr. Felul în care gemea sub săruturile mele îmi face tot corpul să reacționeze, de parcă ar fi aici, din nou, lângă mine, în duș.

Trebuie să te relaxezi, Chelsea, parcă o și aud și închid ochii încă o dată, cât mâna mea coboară de parcă ar fi a ei.

Imaginația mi-o așază pe Evelyn în spatele meu, cu buzele lipite de pielea care arde în urma ei. Îi simt corpul unit cu al meu, cât mâna ei mă face să-mi las capul pe spate și să gem.

La dracu.

Ce-mi faci, Celia?

Fac mișcări circulare în jurul punctului ăluia care mă face să tremur din toate încheieturile și, cu două degete înăuntrul meu, mărind viteza cât de mult pot, sunt nevoită să mă prind de suportul de duș ca să rămân în picioare cât ajung la orgasm.

M-am îndrăgostit de persoana nepotrivită 2 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum