|Κεφάλαιο 46|

847 62 0
                                    

Την επόμενη μέρα οι πελάτες πολλαπλασιάστηκαν απότομα. Ήταν μάταιο, προτιμούσα να πεθάνω. Και θα το έκανα θα τους έλεγα ότι ήμουν Εβραία και ας με εκτελλούσαν ύστερα. Εγώ θα ημουν ελεύθερη σήμερα. Είτε νεκρή, είτε ζωντανή θα ημουν ελεύθερη.

Η πόρτα άνοιξε απότομα και μπήκε μέσα ένας νεαρός τρομοκρατημένος. Ο φρουρός, ο οποίος δεν ήταν ο Ματίας, τον έσπρωξε μέσα και του φώναξε να μην αργεί. Με κοίταξε πληγωμένος και ξεκίνησε να ξεκουμπωνει τη στολή του.

-Συγνώμη, ψιθύρισε. Εγώ δεν το θέλω αυτό.

Το μάτι μου έπεσε πάνω στο σήμα που του είχαν ράψει στη στολή. Ήταν ένα ροζ τρίγωνο, καμία σχέση με αυτά που είχα δει μέχρι στιγμής. Το ματάκι δεν είχε κλείσει ούτε στιγμή, ενώ έβλεπα ότι οι φρουροί που κοιτούσαν ήταν δύο όπου και γελούσαν με τον καημένο τον άνθρωπο.

Εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και με πλησίασε αλλά επαφή μηδενική. Δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

-Τι συμβαίνει;, ψιθύρισα κοντά στο αφτί του όσο πιο αισθησιακα γινόταν ώστε να μην καταλάβουν οι φρουροί.

-Δεν μπορώ να το κάνω, είπε και πήγε να σηκωθεί.

-Komm, du Faggot*, φώναξε ο ένας φρουρός γελώντας.

Τα νύχια μου έπιασαν τη βαμβακερή φανέλα του και τον πλησίασα προς το μέρος μου ώστε να μην σηκωθεί.

-Προσποιήσου, είπα και τον κοίταξα στα μάτια. Αν δεν το κάνεις θα πεθάνεις.

-Μα είμαι ομοφυλόφιλος, είπε σχεδόν έτοιμος να δακρύσει.

-Πρέπει να το κάνεις, είπα.

-Schließen Sie den Mund*, Hacke, φώναξε ο φρουρός ξεκλειδώνοντας την πόρτα.

Όταν ο φρουρός μπήκε μέσα έβγαλα έναν ψεύτικο αναστεναγμό, κοιτώντας τον καημένο τον χριστιανό που τον έφεραν εδώ μέσα. Εκείνος με κοίταξε σαστισμενος, αλλά πήρε το μήνυμα και ξεκίνησε να κουνάει τους γοφούς του ενώ απλά οι περιοχές μας ακουμπουσαν η μία την άλλη χωρίς ερεθισμό.

Ο φρουρός σήκωσε το φρύδι του και σταύρωσε τα χέρια. Τον κοίταξα καθώς ακουμπαγα τα χέρια μου πάνω στην πλάτη του άλλου.

-Ich habe nur schmutziges Gerede gemacht, ist das falsch?*, ψελλισα όσο πιο πειστικά γινόταν και ο φρουρός με κοίταξε άναυδος.

Ύστερα από λίγο έκανε μεταβολή και βγήκε έξω. Λίγα λεπτά προσποίησης αργότερα, κοίταξα τον "πελάτη" και του έκανα νόημα με τα μάτια να σταματήσει.

Ο Λιποτάκτης των SS.On viuen les histories. Descobreix ara