Δύο Λογάκια.

838 42 7
                                    

Δεν είναι κεφάλαιο, μην με σκοτώσετε θα ανέβει λειαν συντόμως οπλιστείτε με υπομονή 😂. Οποιος θέλει να αφιερώσει λίγα λεπτά να διαβάσει αυτές τις σκέψεις μου, τον/την εκτιμώ πολύ και τον/την ευχαριστώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μου πείτε και τη γνώμη σας, αν διαφωνείτε ή συμφωνείτε!❤️

Σκεφτόμουν κάποια πράγματα εδώ και μέρες και είχα πει ότι με το στρες στη δουλειά δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει. Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω δυο πράγματα, μιας και θεωρώ ότι με τη συγγραφή προσωπικά βγάζω συναισθήματα και σκέψεις όπως και με τη μουσική. Δεν έχω σκοπό να θίξω κάποιον, ούτε να ειρωνευτώ, ούτε επίσης να "ζωγραφίσω" κάποιον συγκεκριμένο με τα παρακάτω λόγια μου. Θέλω απλά να τα βγάλω από μέσα μου να πάνε στο καλό, τι λέτε πάμε να ξεκινήσουμε;

Αρχικά, να πω σε όσους αποφασίζουν να γράψουν ιστορία με ιστορικό υπόβαθρο (οποίο και να είναι αυτό), ένα απλό μπράβο. Θέλει, για μένα, απίστευτα λεπτό χειρισμό αν θέλεις να πατήσεις πάνω σε ακριβή ιστορικά γεγονότα ώστε να την "πλέξεις" σωστά χωρίς να "παραβιάζεις" την πραγματικότητα του παρελθόντος. Προς Θεού δεν επικροτώ εμένα αυτή τη στιγμή, γιατί αν και είμαι πολύ καλή γνωστης της νεότερης ιστορίας χρειάστηκαν ΩΡΕΣ από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου για να μπορέσω να αντλήσω όσο περισσότερο υλικό γίνεται και εννοείται πηγαίνοντας στο μουσείο στο Wewelsburg στη Γερμανία, έμαθα ακόμη περισσότερα. Οπότε αυτό ήταν ένας προθάλαμος για το επόμενο πράγμα που θέλω να πω.

Αν δεν γνωρίζετε τι πάτε να γράψετε, δεν σας αποτρέπω από το να το κάνετε γιατί δεν έχω το δικαίωμα (και δεν θα ήθελα να το έχω), αλλά σας παρακαλώ να αφήσετε μισή ώρα από το Instagram ή από οτιδήποτε άλλο κάνετε και να την αφιερώσετε αντλώντας πληροφορίες για την ιστορία σας που επιλέξατε μόνοι σας να έχει ιστορικό υπόβαθρο. Έστω δύο - τρία βασικά πράγματα και μετά αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει χωρίς να καταπατα μνήμες και γεγονότα. Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, είναι μεγάλη ντροπή να αλλάζουμε τα γεγονότα και να προσβάλλουμε έτσι τόσες αδικοχαμένες θυσίες. Δεν λέω ότι έχω διαβάσει κάτι τέτοιο εδώ μέσα, αλλά ένιωσα υποχρέωση μου να το πω από τη στιγμή που μπήκα στο θάλαμο στο μουσείο του Wewelsburg και αντίκρισα αυτό:

 Δεν λέω ότι έχω διαβάσει κάτι τέτοιο εδώ μέσα, αλλά ένιωσα υποχρέωση μου να το πω από τη στιγμή που μπήκα στο θάλαμο στο μουσείο του Wewelsburg και αντίκρισα αυτό:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ο Λιποτάκτης των SS.Where stories live. Discover now