Aşk Asla Sır Olarak Kalmaz

3.5K 311 36
                                    

New York/Manhattan  

Geçmiş Zaman

Pippa evinin kapısını açarken, sabahın erken saatinde kapısının kimin çaldığını konusunda fikir yürütemeyecek kadar uykuluydu. Kapının dürbününden baktı ve gördüğü kişi, onu birden ayılttı. Kapıyı araladı ve " Franco..." dedi. Adamın adını fısıldamıştı. 

Gülümsüyordu genç adam. Oldukça dinç ve her zaman olduğunu gibi bakımlıydı. Esmer teni, güzel kahve gözleri, Pippa' ı kendisine aşık eden gülüşü..." Beni davet etmeyeceksin gibi. Yoksa misafirin mi var? " diye sordu Franco. 

" Kimse yok. Seni burada gördüğüme şaşırdım." dedi ve geri çekilip kapıyı ardına kadar açtı. " Lütfen gel." Hayır gelme diyordu iç sesi. Adam içeri girdi ve Pippa arkasından kapıyı kapadı. Franco evine aşinaydı. Salona girdi ve kendini Manhattan' ı manzarasının karşısına konumlandırılmış kanepeye bıraktı. Neden geldiğini, evinde ne aradığını sormak istiyordu Pippa. Son karşılaşmaları büyük bir kavga ve ayrılık ile sonuçlanmıştı. İlk sömestr tatilini evinde geçirmek için İtalya' ya giderken Franco' ya hislerini söylemeye karar vermişti. Heyecanlıydı... Franco kendisine aşık olduğunu söylediğinde New York' a gidecek uçağa binmek için hava alanının bekleme salonundaydılar. 

Karşısındaki adam başkasıyla nişanlı ve yakında evlenecek olan kuzeniydi. Aşık olduğu adam değildi artık. Kendisini reddetmişken neden evine geldiğini sormak istiyordu. 

" Çok hoş görünüyorsun. Her geçen gün dahada güzelleşiyor olman diğer kadınlara haksızlık. " dedi. Pippa gözlerini devirdi ve  " Fransa' dan buraya beni görmek için gelmedin. Buradaki dağıtıcı yine sorun mu çıkarıyor? " diye sordu. 

" Seni görmeye geldim. Sevgili Ethan' nını ailemizle tanıştırmak için çiftliğe götürecekmişsin. Bir inat uğruna hala o Amerikalıyla görüşüyor olmana inanamıyorum. " dedi. Küstah ve kendinden emin görüyordu. 

" Sanane bundan. Erkek arkadaşımı ailem ile tanıştırmak istiyor olmam seni ne ilgilendirir? Haddini aşıyorsun. " Dedi genç kadın. 

" Haddimi kim belirliyor Pippa? Sen belirliyorsun. Bana aşık olduğunu avaz avaz bağırıyordun ve karşına çıkan ilk engelde vazgeçtin, kaçtın." dedi. Üzerindeki montu çıkardı ve oturduğu yerde arkasını yaslandı. 

" Bana aşık olduğunu söyledin ve nişanlandın. Belkide nedeni budur. " Dedi genç kadın. 

" Aşkıma karşılık vermedin. Ne yapmamı bekliyordun, yas tutmamı m? " dedi Franco. 

" Defol git buradan. Pisliğin tekisin. " Diye bağırdı ve salondan açık mutfağa gitti. Kahve makinesine su doldurdu ve çalıştırdı. Elleri titriyordu, tezgaha tutundu ve başını yere eğip soluklandı. " Geçti... Geçti Pippa... " Kendisini telkin etmeye çalışırken beline dolanan kolların varlığı onu nefessiz bıraktı. Franco' un nefesi omzunu okşuyordu. Adam dudaklarını buynuna bastırmış ve ardından tutkulu bir öpücük bıraktı. " Biz birlikte olmalıyız. Ayrıyken tehlikeli oluyoruz sevgilim." Franco' nun bacağı Pippa' nın çıplak bacağında sürtündü . Bedenleri bütünleşmiş gibiydi. Birbirine bastırdığı bacakları adamın baskısıyla aralandı ve Franco' nun eli poposunun üzeriydi. Kalbinin etrafında ördüğü duvarları yerle bir eden sözcükleri fısıldadı kulağına.  " Seni seviyorum. " 

Basenlerinde biten pamuk kumaş teninde kaydı ve belinde toplandı. Eli poposundan çamaşırının içine oradan da kadınlığına kaydı. Soğuk parmaklarının varlığı ile irkilirken dudakları aralandı. Mırıltıları ihtiyaç doluydu. Franco' nun parmağı onu orgazma götürdü ve başı adamın göğsüne yaslandı. 

" Biz her şeyiz sevgilim. "

***

Franco pizza paketleriyle yatak odasına girdi ve Pippa' nın karşısına oturdu. " Ne zaman döneceksin. " diye sordu Pippa. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin