11.Bölüm Part 3

17.9K 1K 45
                                    

Uzun tutku dolu ve içinde aşk parıltıları barındıran bir öpücüğün ardından ayrıldı dudakları. Genç kadın adamdan birkaç adım uzaklaştı. Gelen dalga ile düşecek gibi olduğunda Francesco kollarından tuttu. 

"gidip Pippa' yı getirsene" dediğinde kadının elini tuttu. 

"Bir dalgada benden önce kıyıya varman olası ama nasıl varacağın meçhul. Hadi birlikte alalım" dedi. birlikte kıyıya yürüdüler ve Francesco kızını kucağına aldı. Beraber geri dönüp neredeyse 1 saate yakın oynadılar ve ilk pes eden İsabella denizden çıktı ve kendini kumun üzerine bıraktı. Gece yaklaştıkça hırçınlaşan dalgalar ayaklarını  gıdıklıyordu. Gözlerini kapatıp kollarını kendi bedenine doladı ve gülümsedi. Pippa' ın gülüşünü kahkahalarını duyuyordu. 

"hadi onu gıdıklayalım" diyen Francesco soluna Pippa sağına geçtiğinde inatla gözlerini açmadı. Pippa "3...2...1..." dediğinde kız parmaklarını karnında dolaştırırken Francesco koltuk altlarını seçmişti. Sıkıca birbirine bastırdığını dudaklarını bir anda açılıp kahkahalarını saldı ama gözlerini hala açmamıştı. Elleri çekilip sessizlik olduğunda tek gözünü hafifçe araladı ve iki gözünü birden açtı. Francesco' un gözleri adeta güneş gibi üzerinde parlıyordu. 

"Pippa?" diyerek kızı sordu İsabella. 

"açıktı" dedi Francesco. Gözlerini bir türlü gözlerinden çekmiyordu. 

"neden bana öyle bakıyorsun?" diye sordu İsabella.

"nasıl bakıyorum?" diye sordu Francesco. 

"sinirimi bozuyorsun ama aynı zamanda ilginç bir şekilde iyi de geliyor. Bilemiyorum Sinyor Rossi. Göz bebeklerin gülüyor gibi ama daha derine en siyaha baktığımda beni korkutuyor. Çok karanlık" dedi. Eli adamın şakağından çenesine doğru bir aşağı bir yukarı inip çıkıyordu. Kadının elini tutup durdurdu. Avucundaki eline kadının anlam vermediği bir güç uyguladı ve bir anda bıraktı. 

"benim hakkında bir daha sakın varsayımlarda bulunma" dedi. Gene zırhını giyinmişti üzerine. Çekti gözlerini üzerinden ve uzandığı kumdan kalkıp eve yürüdü. İsabella dirseklerinin üzerinde doğrulup giden adamın arkasından bakakaldı. Ne demişti onu kızdırarak. Başını gelen her dalgayla vücudunun altından kayan kumu hissetti. Varlığı da yokluğu da ayrı bir dert oluyordu genç kadına. Kumun üzerinden kalkıp verandanın kenarında kurulmuş dula gitti ve ılık suyla bedenine yapışan kum ve denizin tuzundan arındı. Neden izin veriyordu ki ana böyle yapmasına. Hasır koltukların üzerine bırakılmış havlulardan birini alıp bedenine sardı ve içeri girdi. Pippa yemek masasında eve girerken gördüğü hizmetlinin yardımıyla yemek yiyordu. İştahla yemeğini yiyen kız onu gülümsetmişti. Eşyalarının olduğu odaya gitti. Francesco'o odada değildi. Adamın kulladığı tarağı yatağın üzerinde duruyordu. Saçlarını tarayıp üzerindeki bikiniyi çıkardı ve giysi dolabın kapısını açıp iç çamaşırlarını aramaya başladı. Bavulunu kendi hazırlamamıştı ve neyin nerede olduğunda habersizdi. Çekmeceleri karıştırırken ipek satenden, dantelli geceliklere ve kendisini hiç yansıtmayan çamaşır takımlarına rastladı. "Belinda seninle bunun için hesaplaşacağız" diye söylenerek. Kendisi için en rahat, pamuk oranı yüksek ve kapalısını seçip hızla giyindi ve diğerlerini kucaklayıp banyonun kapısını açtı ve hepsini çöpe attı. "onun için asla kendim olmayan birine dönüşmem" dedi ve banyodan çıktı. Üzerine bir elbise geçirdi ve saçlarını örüp ucunu bağladı. Kol çantasını alıp odadan çıktı. Merdivenlerden inerken, yukarı çıkan Pippa ile karşılaştı. 

"bir yere mi gidiyorsun?" diye sordu kız. 

"biraz gezmek istedim" dediğinde Pippa" bende gelebilir miyimmmm?" dedi. İsabella her ne kadar yalnız kalmak istese de onu kıramadı. Kızı odasına götürüp ayakkabılarını giydirdi ve elini tutarak aşağıya indirdi. Evin amerikan mutfağında su için Simon kapıdan çıkan ikili gördüğünde bardağı bırakıp arkalarından çıktı.

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin