21.Bölüm 2. Part

14.2K 902 31
                                    

"Simon, Pippa' ın yanında senin kalmanı istiyorum" dedi yanlarına gelen adama Isabella. kadınların arasında kalmaktan sıkılmıştı. Temiz havaya çıkmak ve nefes almak nasıl bir duygu hatırlamak istedi. Simon boğazını temizledi ve kadının karşısında durup ellerini her zaman olduğu gibi önünden birleştirdi. Eğitimli eski bir asker olduğunu söylemişti Edward. Uzun zaman önce Francesco tarafından bizzat işe alınmıştı. Aralarındaki bağın hikayesini bilmese de iki adamın gözleriyle anlaşacak kadar birbirlerini tanıdığını anlamıştı zaman geçtikçe. "dışarı çıkmam gerek. Sevgili kocamı görmeliyim" dedi. Kocam kelimesindeki alaylı vurgu ile Simon' u endişelendirmişti.

"beyefendi birazdan buraya gelecek" dediğinde kadının ateş saçan gözleri gözlerini buldu. Bir anda çıkacak bir öfke patlaması. Çıkacak her türlü rezaleti önlemek için talimat almıştı patronundan.

"sana ne zaman geleceğini sormadım değil mi? Sadece marka konuşan bu kadınların arasında bir kaç dakika daha durursam ertesi dakika Prada, YSL, Gucci, Chanel, Versace, Zuhair Murad 2017 İlkhabar Yaz koleksiyonunu kusacağım ayakkabılarına" dediğinde genç adam dudaklarında kısa süreli bir tebessüm yer etti. Telefonu çaldığında "izninizle..." diyerek görüş mesafesinden çıkmadan yanından uzaklaştı. Isabella yanına gelen kızı kucaklayıp onunla hararetle konuşurken gözlerini onlardan ayırmadan telefonu açıp kulağına götürdü.

"efendim" dediğinde telefonun diğer ucundaki Edward "her şey yolunda mı diye sorman için aradım" dedi.

"zemin pürüzlü efendim. Bayan Isabella ile Ravanelli yarım saat kadar önce karşı karşıya geldiler" dedi Simon.

"siktir" dedi Edward. Genç adam olduğu olduğu yerden uzaklaşıp "Isabella onu öldürmedi değil mi?" diye sorarken ciddiydi. Gabby' in insan rahatsız etme konusundaki maharetlerinden her daim nasibini alırdı.

"beş dakika kadar konuştular. Bir ara sesleri yükselir gibi ve hemen ardından Sinyora Ravanelli hanımefendinin yanından uzaklaştı. Hanımefendi biraz daha burada kalırsa benden başlayarak buradaki herkesi ateşe verecek Bay Nollen.

"neden bana haber vermediniz?" dedi Edward.

Simon "ayrıldıktan sonra bir daha bir araya gelmediler efendim" dediğinde genç adam ayağını sertçe yere vurdu. "hanımefendi ile ilgili her şeyden haberim olacak dedim siz. Bir daha böyle bir şey olmayacak" dedi Edward ve ardından ve kampanyasını desteklemek için toplantıda olan iş adamlarıyla konuşan Francesco' un arkasından yaklaşıp kulağına eğilerek "içerisi karışmış durumda. Bir an önce Isabella' ın yanına gitmelisin" dedi. Francesco boynunu ona doğru kırarken Edward İtalya ekonomisin beş dev ailesinin genç nesil temsilcilerinin kendisine dönen gözleri üzerine gülümsedi ve "beyler izninizle. Sinyor' u sizden ödünç almak zorundayım" dedi ve adamın koluna girdi. Birlikte dışarı kapıya doğru yürürken "Gabby sonunda Isabella' ın pimini çekmiş. Bu durumu ben çözemem" dedi.

***

Simon yüzüme kapanan telefonun ardından derin bir nefes aldı ve siyah ceketinin yakasını düzeltti ve Isabella' ın yanına yürüdü. "Bay Rossi sizi görmeye gelecek. Haddim değil efendim lakin, Bayan Gabby' den önce Sinyor' Rossi' i dinleyin" dedi. Isabella kollarını göğsünün üzerinde bağlayıp "patronunu öldürmemden korkuyorsan eğer meraklanma. Sana fazladan iş çıkarmayacağım " dedi. Genç adam kadının söylemi karşısında kaşlarını kaldırdı.

"ben öyle demek istemedim efendim" diyerek kendini anlatma çabası içerisine girecekken Isabella elini kaldırıp "bana açıklama yapmana gerek yok. Sana ne zaman müsait olacağını söyledi mi?" diye sordu genç kadın. Simon başını olumsuz anlamda salladı.

"telefonum çantamdaydı" dediğinde adam "birazdan getireceğim" diyerek yanından ayrıldı. Bir kaç adım gerideki korumaya gözlerini onlardan ayırmaması tembihlemeyi unutmamıştı.

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin