Vardığım yerden geleceğe bakış

3.6K 250 20
                                    

Merhaba...

***

" Oğlunu öldürmemek için bana bir neden ver ağabey." Dedi Francesco. Vito sinirle odanın içinde volta atıyordu. Isabella iç çekti ve ayaktaki kocasına ulaşmak için oturduğu yerden kalktı. 

"  Daha sakin olmalısın tatlım. " derken elini tuttu. Vera' nın sesiyle ortamdaki gergin sessizlik bozuldu. Neden tek suçlu Franco gibi davranıyorsun. Kızının ayartabileceği aklına gelmiyor değil mi? Isabella ve Francesco' un melek kızları. Tanrı aşkına oğlum nişanlıydı. " dedi ve bombayı ateşledi. 

" Ne diyorsun sen? " Francesco elini karısının elinden kurtarıp kadının üzerine yürüdüğünde ağabeyi araya girdi. 

" Sorun bebek... Konuyu saptırmayın. " dedi Carolina. Ortalığın giderek kızışacağının anlamıştı. Isabella' nın bir kavgaya daha tahammülü kalmamıştı. 

" Yeter! Ne bebek bir sorun ne de Pippa. Kızımın, kızımızın ne halde olduğunu düşünmüyorsunuz." dedi ve Vito' döndü. "Sen Vito, onun babası gibisin. Daha bebekken buraya gelmişti, onun babası gibi oldun. Şimdi Pippa' nın namusunu sorguluyorsunuz. Bu doğru mu? " diye sordu. Soru değil, bir sitem cümlesiydi. " Bebeklerinin hakkındaki kararı vermek bizim işimiz değil. Cinselliğin sonucu ne olur ne olmaz ikisinde bilecek kadar büyük yaştalar. Kararları ne olursa olsun, ben Pippa' nın yanındayım. Sizlerin ne düşündüğü umurumda değil. Ayrıca bir kez daha onu üzecek tek kelime eden olursa, kendisini ölmüş bilsin. " dedi. Caroline odada aklı selim düşünen tek kadını alkışladı ve yeğenleri için " Size halt etmek düşer beyler, bayanlar. Kimse aşkın önünde duramaz. "dedi. 

" Evlenecekler değil mi? " Diye sordu Vito. 

" Kendi kararları." Dedi Isabella. Francesco sözlerine alınmış göründü ve hiddetle " Asla!" dedi. Isabella odadan çıkarken işaret parmağı herkesi takip etti ve kocasının üzerinde durdu. 

" Kızımı üzmeyeceksiniz. Kavga istemiyorum yoksa canınız yakarım" Dedi. Bu tehdit değildi. Pippa' yı bir kez daha hastane yatağında, iki büklüm ağlarken görmeyeceğini, onu kimsenin üzmesine izin vermeyeceğini kendi canı üzerine yemin etmişti. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin