33.Bölümden Alıntı

6.5K 394 34
                                    

"yirmili yaşlarında kadın. Yolun yarısına kadar kadar bilinci açıktı, hastaneye bir kilometre kala gitti. Göz bebekleri ışığa tepkili. Baş bölgesinde yaralanma mevcut. Alt karına sağlanmış üç büyük cam parçası ve sol bacakta kırıklar" dedi. Doktor sedyenin üzerindeki kadına şöyle bir bakıp. Ekibine "hastayı alıyorum" diye bağırdı. Asistan doktorlar, hemşireler, farklı bölümlerden acile koşan birçok doktor üç aracın karıştığı araba kazasından gelecek dokuz yaralıyı bekliyordu. Ambulans ekibinden devraldıkları hastayı hızla acile doğru götüren Doktor Otis, "üç numaralı ameliyathanenin hazırlandığında emin ol "dedi asistanlarından birine. Hemşirelerden birine "iki damar yolu daha açın" dedi. Kadını üzerindeki kıyafetler kesilirken önlüğü giydi ve eldivenlerini taktı.

"kadının karnına saplanan camlara dikkat edin" dedi kazağını kesmek için yeltenen doktora. "sakın oynatmayın" Monitöre bağladı. "mr ve röntgen için hazırlanın. Stabile edildikten sonra gidiyoruz. Genel cerrahi, kalp damar ve beyin cerrahide haberdar edilsin hastadan" dedi. Kadının fazla zamanı olmadığını biliyordu. "toparlanın" gidiyoruz" diye bağırdığında acil kapısının önünde kalabalığı gördü. Haber yapmak için kapının önünde bekleyen kameraman ve muhabirler hastası kapıda görünür görünmez çılgına dönmüşlerdi. Asansöre binerken "neler oluyor?" diye sordu doktor arkadaşına. 

"onları engellemek imkansız. Polis takviyesi istendiği duydum. Kadın başbakan adayı Francesco Rossi' in eşiymiş" dedi. Otis kadının kurumuş kanla yüzüne yapışan saç tutamını dikkatle ayırdı yüzünden. "daha önce saldırıya uğradığını duymuştum" dedi asistanlarından biri. 

"sanırım ikinci seferde başarılı olmuşlar" dedi bir diğeri. 

"sesinizi kesin.Benim nöbetimde bir kişi daha ölmeyecek. Azrail' in bu kadını yanına alması için benimle kapışması gerekecek" dedi Otis. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin