25.Bölüm

15.4K 769 42
                                    

Isabella tablonun özenle paketlenip kaldırılmasını istedi. Resmi geri göndermeyecekti lakin Francesco' un sözlerinin küçük bir kısmında, aslında ettiği onlarca laftan sadece bir konusunda haklı olabileceğini düşündü. Kahvaltıyı terk edip çalışma odasına kapanmasının üzerinden geçen üç saat boyunca kafasını kapıdan çıkarmamıştı. Isabella kapıyı çalıp çalmamak konusunda tereddüt içinde eli hava da asılı kaldı. Cesaretini kapıyı çalacak kadar topladığı anda kapı birden açıldı ve Francesco ile karşı karşıya geldi. Kapıyı çalmak için tereddütte kalan eli genç adamın göğsüne değiyordu. 

"kapıyı çalmam için açmamı  bekliyorsunuz  sinyora Rossi" dedi. Saklamaya çalıştığı yarım gülümsemesinden Isabella' ın şaşkın suratında keyif aldığını belli ediyordu. 

"şey.." dedi Isabella elini indirdi. "sinirin geçtiyse şu tablo konusunda seninle konuşmak istiyorum" dedi. Francesco genç kadının gömleğinin üstten üçüncü düğmesine takılı kalmış olan bakışlarını gözlerine çekebilmek için çenesini tutup kaldırdı. Göz göze geldiklerinde "konu hakkında son sözümü söyledim" dedi. Otoritesine karşı gelmemesi gerektiği uyarısı yapıyordu gözleri. Tehlike arz eden göz bebekleri büyümüştü. Yüzünü kadının yüzüne yaklaştırıp başını eğdi ve burnunu burnuna sürttü. "konuşmak istediğin başka bir konu var mı?" diye sordu. Genç adamın burnu yanağına değdiğinde "şuan en önemli konumuz... Ah" diye inledi acı tatlı hisle. Francesco  elbisesinin yakasında açık bıraktığı boynuna dudaklarını değdirdi. Dişleri şehvete davet edercesine etini hafifçe saplandı ve geri çekildi. Anlık acı bütün vücudunu ateşe vermişti. Francesco' un kolları beline dolanırken beklemediği bir anda baştan çıkarılmış olmanın şaşkınlığı içindeydi. Odanın içine sürüklendi ve ardından sırtı kapıya değdi. Francesco aklının şartelini indirmek ister gibiydi. Elleri kalçasında dolanırken genç kadın kocasının yanına geliş nedeninin saptırılıyordu. Kocası akıl oyunları konusundaki becerilerinin tozunu onun üzerinde attırıyordu. 

"dur Francesco" diyerek ellerini omuzlarına koyup ittirerek adamın bedenini kendi bedeninden uzaklaştırmaya çalıştı. 

"eğer durursam sen konuşacaksın ve ben sinirleneceğim bebeğim" dedi. Bir adım uzaklaşmamıştı. Öpmek için üzerine doğru atıldığında Isabella kapıya arasından kaçıp odanın ortasına geçti. Ellerini beline koydu. Kaçmak uğruna kalkan ilk uzay mekiğine atlayıp acil Mars' a kaçış planını devreye sokabilirdi. Isabella' ın sirenleri çalmaya başladı. Başının üzerindeki görünmez lambanın ışıkları yanıp sönmeye başlarken "kaç, kaç, arkana bakmadan kaç" diye bağırıyordu. Gözlerini devirdi "biz sadece seks yaparken mi anlaşıyoruz Francesco? Yanlış duymadıysam eğer bir az önce benimle konuşmayı benimle sekse tercih ettiğini söyledin" dedi. 

"çok büyük bir yanlış anlama" dedi  Francesco. "öncelikle seninle seksi bir çok şeye tercih ederim Bella" dedi. 

"bunun için sana teşekkür mü etmeliyim" dedi Isabella. Francesco işe yaramadığını anladığın rotayı en kısa ve ama acılı yöne çevirdi. Teslim olur gibi elleri kaldırdı ve "seni dinliyorum" dedi. 

"resmi sevdim hatta çok sevdim ama hediye olarak kabul edemem. Bir teşekkür notu ve üzerinde tablonun değeri yazan bir banka çeki.  Buraya ilk kez senin tamamen haklı bulduğumu söylemek için gelmiştim. Bana asıldığını söyledin ve sana hak veriyorum Sinyor Rossi. Şu lanet çeki yaz ve banka hesabıma yatıracağım şu paradan düşersin" dedi Isabella. Konuşurken bir ayağı sürekli olarak yere çarpıyor ve  elleri sallıyordu. Francesco ağır çekimde yürüdü, yanından geçip çalışma masasının başına geçti. Parmak iziyle şifrelenmiş kasa masanın arkasındaki evrak dolabındaydı. Parmağını okutup kasayı açtıktan sonra çek defterlerini çıkarıp masasının üzerine bıraktı. Çek defterlerinin kapaklarının açarak aralarından gerekli olanı bulup Isabella' a uzattı. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin