13. Bölüm

21.7K 1K 70
                                    

Banyo için hazırlanan Pippa' ın yanına girdiğinde "sen yardım et İsabella" diyerek elini uzattı.

"olur küçüğüm" diyerek elini tuttu. Küvete doldurulmuş olan suyun sıcaklığını kontrol ettikten sonra kızın pembe bornozunu kemerini çözüp küvetin içine girmesine yardım etti. O suyun içinde oyuncakları ve köpüklerle oynarken çilek kokan bebek şampuanını eline döküp, ıslattığı uzun saçlarını avuçlarının içine toplayıp dikkatle dikkatle yıkadı. O elindeki suyun yüzeyini kaplayan köpüklerle oynarken saçlarını yıkamayı bitirmiş küçük ellerinden önce kolları sonra gövdesini yıkamıştı. Elindeki pamuklu yumuşak keseyi sürerken gıdıklanan kızın kahkahalarına oda gülmüştü. Pippa' ya doymak mümkün değildi. Islanmayı umursamadan onu sabunu sudan çıkarım duş başlığını açarak onunla birlikte suyun altına girdi. Ilık suyla birlikte sabundan durulanmasına sağlayıp onunla birlikte çıktı. Kucağından indirdikten sonra bornozunu giydirip saçlarını sardı. Hemen ardından ıslanan üstünü çıkardı ve üzerine bir bornoz geçirip saçlarını sardı ve Pippa' in yanına döndü. Kendisini gören kız aynı olduk derken yatağın kenarından ayaklarını sarkıtmış sallıyordu.

"Saçlarını vanilyalı dondurma gibi" deyip güldü.

"Öyle, peki  senin küçük hanım? Şuan sende çok lezzetli bir çilekli cupcake kreması gibisin. Seni her gördüğümde karnım acıkıyor" dedi ve yanına gidip kızı kollarının arasına alıp sıkıca sarıldı. "Burada geceleri soğuk mu ne? Üzerini giyinmene yardım edeyim mi?" Diye sordu kız başını sağa sola sallayıp "hayır İsabella" dediğinde bornozla dolaptan pijamalarını çıkartıp yanına bıraktı ve saçlarını tarayacağına söz verip giyinmek için kendi odasına gitti. Yanında olup her daim yardımcısı olacak olsa da Pippa' ın da kendi özgürlüğünü kazanıp ihtiyaçlarını kendi giderme isteğine saygı duymaya çalışacaktı. İçindeki anaç İtalyan kadın içtiği suyun bardağını bile tutmak isterken bu oldukça zor oluyordu. Anneleri için bebekler asla büyümez. Geceleri normal insan bedeninden çok daha fazla düşen vücut ısısı elleri ayakları yaz kış demeden üşürdü. Uzun kollu penye bir gecelik ve yine dizlerinde biten bir taytını tercih etti. Bulundukları yer gece gündüz fark etmeden otuz sekiz derece sıcakta olsa o İsabella' idi ve üşümek onun baleden sonraki ikinci işiydi. Kendi saçlarını taradıktan sonra Pippa' in yayına gitti ama Francesco ondan önce kızının yayına gitmiş ve saçını taramaya başlamıştı.

"Nasıl geçti gününüz? Diye sorduğunu duyduğunda kenara geçip ne konuştuklarını dinlemeye karar verdi. Francesco' un kızının ağzını arası gülünç bir durumdu genç kadın için.

"Çokkkk güzeldi babacım" dedi. Babası Pippa'in küçük kızda oyuncak bebeğinin saçlarını tarıyordu. "Yabancı biriyle karşılaştınız mı?" Diye sordu. "Bernard bana kalemin yıkılan duvarını yaptık. Annemle birlikte yüzdük, oynadık, beni sırtına aldı. Sonra suya attı ve hooooppp beni uçurdu. Sonra bay penguen ben ve annem patates kızartması hamurger ve kocamannnnn bir çikolatalı pasta yedik" dedi. Genç adamın eli anne dediğinde kızın saçında asılı kalmıştı.

"Anne kim?" Diye sorduğunda Francesco' un gözleri yine siyaha dönmüştü.

"Geldimmm birtanem" diyerek içeri girdi. Adamın gözlerini ona döndü. Kaşları çatılmıştı. Tarağı yatağın üzerine bırakıp kalktı. "Babam ben tararım dedi Isabella. Kızmadın değil mı?" Dediğinde yanına Francesco yerinden kalkıp tek kelime etmeden kızın odasından çıktı. Isabella kadının kalktığı yere oturup saçlarını taramaya devam etti. Sıcaktan rahatsız olmaması için saçlarını ördü. Onun aksine birlikte uyuma isteği Pippa' ındı. Anne dediğine bile duyduğu anki sevincini kocasının tepkisiyle yada tepkisizliğiyle yaşamayamıştı. Büyük yatağa girip kızın kollarına yerleşmesine izin verdi. "Yarında gider miyiz?" Diye sordu Pippa.

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin