18. Bölüm Part 2

17.7K 895 24
                                    

Francesco masanın diğer ucunda oturan Edward' a baktı. "ne zaman döneceklermiş?" diye sordu."Belinda' ın yanındalar. Simon' un kendi ekibinden seçtiği dört adamla birlikte yanında. Tiyatro salonunu geziyorlarmış. Bir kaç saate dönerler her halde" dedi ve başını önündeki dosyadan kaldırmadan. "gene de..." diyerek lafa girecekken Edward tarafından lafı kesildi. "bu gün halletmemiz gereken pek çok iş var. Yapılacak bir konuşman için hazırlanan metnin taslağı üzerinden geçeceğiz. Prova yapman gerekiyor. Senin ve Isabella için seçilen kıyafet modelleri ve renklerin içerisinden seçim yapılacak. Destekçilerinin senin için hazırladığı destek mesajlarına da bakmalıyız" diyerek gün bitmeden yapılması gerekenleri bir kısmını sıralamıştı. "peki" diyerek geri döndü çalışmaya. Elindeki kalemini parmaklarıyla akrobasi yaptırırken aklını okuduklarına vermeye çalışıyordu.

"beni odadan kovdu" diyerek kalemi masanın ortasına doğru atıp geriye doğru yaslandı.

"en başta söylemen gereken şeyi neden sona saklıyorsun ki" dedi. Tablet bilgisayarının kapağını kapatıp arkadaşı gibi arkasını yaslandı. "hadi anlat. Ayrı oda fikri elinde mi patladı?" diyerek tahminde bulundu.

"bana çok kızdı.Dün akşam Pippa ikimizle birlikte uyumak istedi. Pippa uyuya kaldığında benden gitmemi istedi. İtiraz etmedim" dedi genç adam.

"son güne kadar onunla birlikte oldun. Farkında olmadan ona vaatlerde bulunuyorsun. Bulunmadım diyebilir misin? Kendini kullanılmış hissediyordur" sordu Edward.

"olabilir. Belki" dedi Francesco. Gözlüğünü çıkarıp masanın bıraktı ve elleriyle yüzünü kapadı.

"Kesin bir cevap ver. Bu konuda politik olamazsın. Söz konusu kadınlarsa çok övündüğünde zekanı çalıştırman gerek" dedi Edward.

"Verdim. Ona daha fazlasını isteyip istemediğini sordum. Çünkü ben daha fazlasını istiyorum. Duymak istediğin bu muydu" diye sordu sinirle.

"Kendine bir şeyleri itiraf etmen çok güzel. Hadi çalışmaya devam" dedi. Tablet bilgisayarını tekrar eline alıp çalışmaya devam etti.

"bastardo accidenti*" diyerek sinirle küfür etti.

"Sensin" dedi başını okuduğu metinden kaldırmadan Edward.

***

"Eve ulaştınız mı?" Diye sordu Edward. Francesco içeride diksiyon hocası ile prova konuşması üzerinde prova yaparken Edward, Simon' araması üzerine odadan çıktı.

"Efendim bunu bilmeniz gerektiğini düşündüm. Sinyora Isabella, küçük hanımla birlikte tiyatro salonunun gezerken Alberto Ravanelli ve Yönetmen geldi. Ben küçük hanımı dışarı götürmek için yanlarından ayrıldığımda Pedro' u göndermiştim. Bana  da o söyledi. Bir olay yaşanmamış ama hanımefendi salondan çıktığında bir hayli sinirliydi. Eve ulaştıktan sonra olayı araştırdım. Düğünden hemen sonra sponsorlarının bir çoğunu kaybedip dağılmak üzere olan topluluğu sponsor olmuş. Bayan Moretti' e yaklaşmak yapılmış bir hareket olabilir" dedi. 

"onun nefesi kesmeyi o kadar çok istiyorum ki" dedi. Koridordaki duvara yaslanıp elini bir anda ağrımaya başlayan başına götürdü. "telefonu kapama" diyerek aramayı beklemeye alıp basın danışmanı Sara' ı aradı.  "beni dinle. Alberto Ravanelli bu gün Fenicedemiş. Tesadüfe bak ki bebeğim, o pislik Isabella' ın bale topluluğuna sponsor olmuş.  Çıkan haberlerde sadece eski iş arkadaşlarına küçük bir ziyaret olduğu yazacak. O herifin adının bir harfi bile görürsem eğer seni de yazan herifin on parmağını da yakarım. İnan bana yaparım. İkisinin adının yan yana geldiğini tek bir haberde işini bitiririm" diyerek kadının konuşmasına fırsat vermeden telefonu yüzüne kapadı. Simon' un aramasını tekrar alıp "evin içini ve dışını didik didik edecek bir ekip bul. Ayrıca evdeki herkesin beşinci kuşağa kadar bütün aile geçmişinin bu adamla bir alışverişi olmuş mu bilmek istiyorum? Buna o çok güvendiğin ekibindeki herkesi de dahil et. Orada olduğunu nasıl bildi. Mutlaka bir sızıntı olmalı" dedi. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin