11.Bölüm Part 1

19.7K 1K 19
                                    

BÖLÜM ADI: BAL-AYI

Francesco kollarındaki sıcak bedenin varlığını biraz daha olsun hissederim umudu ile kendine bastırdı. Derin bir uykuya dalmıştı İsabella. Usulca saçlarına öpüp başının altındaki kolunu yavaşça çekti. Genç kadını diğer eliyle tuttuğu başını yastığın üzerine bıraktı. Yatağı sarsmamaya çalışarak yanından sessizce kalktı. Düğünde giydiği takım elbisenin parçaları odanın dört bir yanına dağılmıştı. Balayına giderken yanlarına alacakları eşyaları çoktan valizlere konularak havaalanına kadar onlara eşlik edecek araca yerleştirilmişti. Yolculuk sırasında giymeleri için bırakılan kıyafetleri gardalopdan aldıktan sonra hızla üzerine üzerine geçirdi. İsabella' ın gelinliğini, kendi pantolonu ve gömleğini  yerden alıp bir mat kadifeden josefin koltuğun üzerine bıraktı. Kapıdan çıkacakken İsabella' ın sesiyle duraksadı. 'Francesco tam bir domuz, Gabby gördüğüm en namlı fahişe... Üşüdümmm, bana sarılsana baba' uzun bir sessizliğin altından Francesco' un yastığını alıp sıkıca sarıldı 'seni özledim, özledim. Yıllardır seniii bekliyordum. Sanırım sana alışmaya başlıyorum ve sende babam gibi bana sırtını dönüp gideceksin. Gitme lütfennnnn' diye uykusunda sayıklıyordu. Genç adam kapıyı kapatıp kadının yanına gitti ve yüksek yatağın kenarında dizlerinin üzerine çöktü. İsabella' ın kaşları çatışmıştı. ağzının içinde bir şeyler mırıldanmaya devam ediyordu. 

"İsabella" diyerek uyandırmak için omzunda dokundu. 

'daha çok erken anne, burayı çok sevdim gitmek istemiyorum' diye sayıkladı. Çocukluğundan parçalar canlanıyordu rüyasında. 

"İsabella" diye bir kez seslendi. Genç kadın uykusunun derinlerinden gelen Francesco' un sesiyle gözleri aralandı. Gördüğü yüzle uyku mahmuru gülümsetmişti onu. Hala uyuduğunu sanarak elini adamın yanağına koyup "gitmemişsin" dedi. 

"ben gitmedim bir yere ama bizim ikimizin gitmesi gereken bir yer var" dedi Genç adam. 

"hııı" dedi kadın. Hala uyuduğunu sanıyordu. Francesco elini saçlarında gezdirip "şuan uyanıksın. Kalk ve üzerini giyin, seni aşağıda bekliyorum" dedi. Genç kadın çıkan adamı izleyip bir kaç dakika daha öylece uzandı. Yataktan kalkarken odada kimse olmamasına rağmen örtüyü sarınıp banyoya gitti ve yüzünü yıkadı. Gardolaptan aldığı ince iç çamaşırları ve elbiseyi yavaşça giydi. Saçlarını tararken burnuna Francesco' un kokusu gelmişti. Kendini Francesco'ya her zaman olduğundan daha yakın hissediyordu. Çantasını alırken koltuğun üzerinde duran gelinlik ve damatlığa takıldı gözü. Francesco' ya akıbetini sormayı aklının bir köşesine not alıp odadan çıktı. Aşağıya inerken kapının önünde onlarla gelmek için babasını ikna etmeye çalışan Pippa ile karşılaştı. 

"lütfen baba bende sizinle geleyimmm" derken ağlıyordu. 

"olmaz Pippa. İki hafta sonra büyük baban seni yeni evimize getirecek" derken kız kollarını kucağından birleştirip arkasını döndü. 

"neden gelemezmiş? Eğer o kadar çok istiyorsa bizimle birlikte gelebilir" dedi. Küçük kız sevinç çığlıkları atarak İsabella' ın yanına koştu ve boyuna ulaşmak için eğilen kadının kucağına atladı. 

"Pippa siz gelene kadar burada kalabilir İsabella" dedi Paula. 

"hayır bizimle gelsin birlikte ilk tatilimi yapmış oluruz" dedi ve Francesco' ya döndü. "benim için bir sakıncası yok. Pippa gelmeyi bu kadar çok istiyorsa hayır dememeliyiz. Pippa için küçük bir çanta hazırlayıp geliyoruz" diyerek kucağındaki kızla birlikte kızın odasına gidebilmek için tekrar merdivenleri çıktı. Küçük kız sevinç içinde ona çantasına koymak istediği eşyalarını verirken İsabella da kendisi kız kadar pembe olan çekçekli valize kıyafetleri katlayarak yerleştirdi. Banyodan bir şeyler almak için yanından ayrıldığında kızın dolabını açıp daha uygun hırka, çamaşır falan çıkardı ve bavuluna yerleştirdi. Pippa' ın getirdiği belkide kendisinden bile çok şeker kokulu şampuan, duş jeli ve kremini bebekli çantasına koyup bavuluna koydu ve ağzını kapadı. Odadan koşturarak çıkan kızın yatağın üzerinde bavulunu tutup ardından odadan çıktı ve merdivenlerin başında ona yetişerek elini tuttu. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin