12.Bölüm

17.4K 1K 29
                                    

  "bu bizim balayımızdı" dedi Francesco. Genç kadın boyun ağrısı ile sızlanan adamı gördüğünde "balayı mı? Burada sadece ayı var. Ben balını göremiyorum"  demişti İsabella. Arkasında kendisine şaşkınca bakan bir Francesco bırakıp kızın arkasından banyoya girdi. Ondan uzak durmak için gerekli iradeye sahip olduğunu hissedene kadar Pippa kocası ile arasında tampon görevini üstlenecekti. Çok ta mutlu gibiydi. Banyoya girdiğinde zıplayarak çeşmeye ulaşmaya çalışıyordu. Kızın belinden tutup yukarı kaldırdı. Kendine özgü sıcak ve insanın içini ısıtan kıkırtısıyla, yüzünü yıkıyor hem kendini hem de İsabella'yı ıslatıyordu. 

"odana gidip dişlerini fırçala. Sonra birlikte plaja gideriz" dedi İsabella. Kızı kucağından indirip poposuna vurdu ve odasına gönderdi. Kendi dişlerini fırçaladı ve yüzünü yıkadı. Başını kaldırdığında ise aynada Francesco' un yansımasını gördü. Keskin bakışları kendisine sabitlenmişti. Çantasından çıkardığı tarağıyla saçlarını fırçalayıp banyodan çıktı. Dolaba gidip dün aldığı bikinilere bakınmaya başladı. İçlerinden üçgen, beyaz olanı seçti. Göğüsleri kuzeninin ki kadar büyük sayılmazdı. Takımın altı ise beyaz kenarları iplerle bağlanmıştı. Bir kot şort ve üzerine siyah bir pareo geçirdi. Odasından çıkıp Pippa' ın odasına gitti. Kız dolabının karşısında ne giyeceğini düşünüyordu. 

"ne oldu meleğim?" diyerek dolabının açık kapılarının karşısındaki kızın yanına geçip çatık kaşlarıyla baktığı yere baktı. 

"ne giyeceğimi bilmiyorum İsabella?" dedi. Oflayarak arkasını döndü ve yatağının üzerine oturdu. "ne giymek istersen canım. İstersen dün aldığımız pembe mayonu giy ya da yeşil bikinini giy" dedi. Küçük kız kadının yanından geçip dolabımdan mayosunu aldı. "O zaman bunu giyeyim" dedi. İsabella mayosunu giyerken ona yardım etti ve ardından kızın güneş kremini ve havlusunu bir çantaya koydu. Kendi çantası zaten hazırdı. 10 günlük tatilini şahane lüks, kedine ait plajı, havuzu ve açık jakuzi olan evde ama ünlem işaretini için içine çeken tek kişi olan kocası Francesco ile geçirmek akıl işi değildi. Hangi akıllı kadın süper seksi bir İtalyan bir kocayla balayını geçirmek isterdi ki. Aynı koca üçgen ve her biri ayrı telden çalan kaslara sahip, kendine has yanık bir tene sahipti. Aklı başında olan her kadın saniyesini onsuz geçirmezdi. İsabella hiç bir zaman söz gelimi kızlardan olmamıştı ne evliliği aşk ve mantık içeriyordu. Hizmetlinin getirdiği kendi çantasını aldı."tatlım sen burada beni bekle. Hemen geliyorum" dedi. Evin verandasında telefonla konuşan Francesco' un yanına gitti. Derin bir nefes alıp kapıdan çıkıp kendisine sırtı dönük duran adamın omzuna dokundu. Dönüp kendisine bakan adam konuştuğu kişiye "seni sonra ararım" diyerek telefonu kapatıp cebine attı. 

"biz büyük plaja gitmek istiyoruz" dedi İsabella. 

"plaj burada var" diyerek omzunun üzerinden arkasını işaret etti. 

"Pippa' ın kendi yaşıtları ile kaynaşması, benimde farklı yüzler görmeye ihtiyacımız var" dedi genç kadın. 

"farklı bir yüz?" diye sordu Francesco. Sinirlenmişti. "buraya yalnız kalmak için. Sadece sen ve ben olmak için gelmiştik İsabella" dediğinde genç kadın kendine engel olamayıp güldü. 

"buraya insanların bizi gerçekten severek evlenen, aşık bir çift sanması için geldik" dedi genç kadın. Kendi sözlerini duymuştu İsabella' dan. Üzerinde yarattığı etki ise empatinin nirvanaya ulaştığı andı. 

"kalabalık içinde korunmanız çok zor" diyebildi. Kendini savunmak için bir insanın ya gerçekten haklı olması ya da yüzsüz bir insan olması gerekirdi. 

"kimsenin beni öldürmek isteyeceğini sanmıyorum" dedi. Genç kadının Francesco' un kızı ve karısının canıyla tehdit edildiğinde bihaber konuşuyordu. İsabella' yı kolundan tuttu ve başını uzatıp kızına baktı. Babasının tabletini eline aldığında dünya ile ilişkisi kesilirdi. Kadını kenara çekti ve kızının görüş açısından çıktı. 

Burada Olan Burada Kalır ( HENÜZ DÜZENLENMİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin