Pokroky #3

96 5 0
                                    

(Tak si říkám, že jsem se za to léto ale vůbec neopálila 😅 a nejsem si jistá, jestli jsou vidět nějaké pokroky od minule, ale to posuďte sami😊)

Ahojky všichni! Po dlouhé neaktivitě na wattpadu jsem se rozhodla napsat další pokrokovou kapitolu. Do konce tohohle roku ještě možná jedna nebo dvě vyjdou, ale nejsem si tím jistá.

Tak nějak jak jsem plánovala a i díky uvědomění, že pravidelně cvičit jsem začala přesně před rokem tedy 1. října 2018, jsem si řekla, že jsem určitě udělala velký pokrok, nejen co se postavy týče (hlavně jsem šťastná za to, že jsem u něčeho takhle dlouho vydržela a dosáhla výsledků. Ne vždy se mi tohle podařilo, ale chtělo to jen pevnou vůli a trochu té motivace) a rozhodla se, že začnu svoji postavu už jen udržovat, abych ji neztratila. Tím pádem snížím počet všech svých cviků na polovinu.

Je možné, že se ke cvičení vrátím, třeba o Vánocích 😅 díky cukroví a tomuhle všemu, ale zatím jsem se svojí postavou spokojená.

To že ale budu méně cvičit není všechno o co bych se chtěla letos na podzim pokusit. Chtěla bych začít více běhat, protože jsem na to hodně kašlala. Zkusím se naučit vařit a budu si vařit jídla abych věděla co jím a podobně. Budu chodit dříve spát a možná i dřív vstávat 🤔 no alespoň bych se o to chtěla pokusit a taky se snad začnu víc zajímat o svoje zdraví.

To jestli se mi to daří a třeba nějaký tipy a rady do života 😅 najdete v mé nové knížce, která vyjde zítra? Snad... No udělám všechno proto abych to zvládla.

Tohle by bylo prozatím vše a uvidíme se u příští kapitoly a nebo jiné knížky. Ly💜

My Fitness Diary ✔Where stories live. Discover now