68.Bölüm (Tutuşan Haber Bildirisi)

371 73 214
                                    

NATSU

Geri döndüğümde o eğitmen bozuntusunun dudaklarını birbirine dikip beni kandırmak neymiş göstereceğim ona. İki adam gibi konuştu diye hemen yelkenleri suya indirdiğime inanamıyorum.

"Dragneel! Senin burda ne işin var? Evliliğinle ilgili sorunları halletmen gerek miyor muydu?"

"O köprünün altından çok sular aktı, sen bayağı geride kalmışsın da, ne demek 'Senin burda ne işin var?' Beni sen çağırmadın mı zaten? Yardım istemek için."

"Bir yaşıma daha girdim, yüce dolunay aşkına saçmalamayı keser misin? Senden yardım falan istemedim ben."

"İstemedin mi?! Ama bana Urek dedi ki..."

"Urek mi? Urek Mazino'yu mu diyorsun? Bir kaç saat önce hiç yoktan belirip seni görürsem sana vermem için elime bir kağıt tutuşturup, tekrar ortadan kayboldu. Biraz garipti."

"Neden içimde bunun hiç hoşuma gitmeyeceğine dair bir his var bilmiyorum ama... Şu kağıda bakabilir miyim?"

'Biraz uzaklaşmana ihtiyacım vardı, seni kovabildiğim için mutluyum. Ayrıca bu kadar itaatkar bir öğrenci olduğunu bilmiyordum, bebeğim.'

Eğitmen diye aldık sahtekarlar kralı çıktı

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Eğitmen diye aldık sahtekarlar kralı çıktı. Geri döner dönmez suratının ortasına bir tane çakayım da yeri öpsün lanet olası herif. Aah, cidden sinirlerim bozuldu.

Orda durup Lucy ve Byakuran'a müdahale etmeyeyim diye beni kral sorumluklarıyla kandırdığına gerçekten inanamıyorum, kafasını duvara sürtmek istiyorum.

"Hey, siz!" Krallığa geri dönmek üzereyken yolda gördüğüm geri çekilen askerlerimizdi bunlar. "Neden savunma hattından ayrılıyorsunuz, savaş hala devam ediyor?!"

Adam konuşmaya çekinerek "Savaş bitti, efendim." dediğinde şaşkınlıkla "Anlamadım?" diye sorabilmiştim sadece. "Ne demek savaş bitti? Bittiyse benim neden haberim yok, kralım ben!"

Kekeleyerek "Bi- Bi- Bilmiyorum, efendim." demişti. "Tek bildiğimiz düşman askerlerin tamamen geri çekildiği, hiçbir hatta düşman askeri kalmadı."

"Bunun bir tuzak olabileceği aklınıza gelmedi mi beyinsiz herifler?! Savunma hattını terk etme izniniz almadan terk edemezsiniz!" Korkuyla geri çekildikten sonra "Te-Terk etme iznimiz var, efendim." demişti beni daha da sinirlendirerek.

Sinirle gülerek "Var mı? Var mı?" diye sordum buna inanamayarak. "Ben burdaysam, o emri kimden alıp geçerli saydığınızı sorabilir miyim?!"

"Efendim, emir ondandı... G- Gerçek Kral'dan... U.. Urek Mazino'dan. Savaşın bittiğini söyledi ve herkese geri çekilme emri verdi."

Suck My SoulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum