61.kapitola

413 17 17
                                    

,, Vysvetlite mi odkiaľ ste dostali informáciu, že som mŕtva a hlavne od koho. "zavrčala nahnevane. Nečakala, že sa akcia takto vymkne spod kontroly. Teraz už mala byť spokojná s obchodom a spolu s Rikardom v jeho posteli. Aj keď to ju neminie. Ten chlap ju chce a dáva to dostatočne najavo. A je to vzájomné. Radšej by už konečne ležala v jeho posteli, než sa tu takto rozčuľovať a báť sa, čo zistí.

,, Odpovedzte! "treskla rukami do stola, ktorý stál pred ňou. Nemala čas na tieto doťahovačky. A ani chuť.

,, Od jedného obchodného partnera. V tej dobe sme s vami chceli uzatvoriť ešte jeden obchod, no nedokázali sme sa na vás nakontaktovať. On nám povedal, že vás nájdeme už len na cintoríne. Že ste mŕtva. "

,, Meno!" zavrčal Rikardo. Ani on nemal chuť na tieto zbytočné hry. Vedel, že to musí urýchliť. Začína to byť čím ďalej tým nebezpečnejšie. A hlavne cíti, že sa niečo v najbližšej dobe dojebe. Tieto postavy, čo sa vynoria len tak z tmy, neveštia nič dobré. O chvíľu tu začne byť horúco. Podarilo sa mu zničiť Carlosovi takmer všetky zásielky a práve preto bude zle, ak sa dozvie čo sa deje. Bude to len a len horšie.

,, Sebastián Europe. " povedal jeden a Alexis od nich v šoku o niečo ustúpila. Toto kurva nemohli myslieť vážne!

Rikardo sa na ňu pozrel a očami sa opýtal či je okej. Prikývla a on teda pokračoval, aj keď bol šokovaný rovnako ako ona. Ako sa ten kokotko dostal do ich sveta?

,, Čo o ňom viete? Obchodovali ste s ním?"

,, Raz áno, no teraz sa stiahol. Je niekde na prázdninách alebo tak." povedal jeden a Alexis to prestalo baviť. Vytiahla zbraň a priložila ju jednému k hlave. Obaja boli zviazaný, aj keď protestovali.

,, Čo takto meno Carlos? Alebo Nicolas? Volajte ho kurva ako chcete!" zavrčala a pritlačila mu zbraň k hlave.

,, Takto sme sa kurva nedohodli!" začali sa brániť :,, Mali sme spolu normálne riešiť obchod. Robíte pičovinu a zaplatíte za ňu! Naši chlapi sú vonku. Akonáhle začujú výstrely, tak vás oboch zabijú. "povedal ten, ktorý rozprával aj doteraz.

,, Vaši sú možno vonku, ale pochybujem, že ešte dýchajú. A na vašom mieste by som odpovedal. Žena, ktorá za vami drží zbraň, je momentálne na pokraji zúrivosti. Povedzte ešte jedno slovo vedľa a myslím, že skončíte veľmi zle. "opravil ich Rikardo. Videl, že Alexis nie je ďaleko od toho, aby spravila riadnu hlúposť. Sám mal z nej pocit, že pomaly blázni. Po tom všetkom sa ani nečudoval. Predtým taká nebola.

,, K nechcete, aby som vám spôsobila riadnu bolesť, tak odpovedajte! Máte poslednú šancu! "zvolala a vybrala si z topánky ten nôž, ktorý jej predtým dal.

,,Videli sme ho len raz. Toho Carlosa. Boli spolu asi pred siedmymi rokmi. Obaja boli nadšení a splietali niečo o tom, že autá sú božské stroje, aj keď mali iné plány. Smiali sa a veľmi sa niečomu tešili. Uzavreli sme vtedy posledný obchod. Odvtedy sme sa nevideli. Vtedy nám aj povedal o vašej smrti. "

Alexis venovala jediný pohľad Rikardovi a potom zovrela nôž v ruke. Bez ďalšieho rozmýšľania, zo zúrivosti, ho zapichla hlboko do stehna toho chlapa.

Hneď ho však vybrala a znova zapichla. Neriešila či robí hlúposť alebo nie. Potrebovala sa niekde zbaviť tej zúrivosti a tento chlap bol vhodná obeť.

Skôr než to stihla zopakovať tretíkrát, Rikardo ju chytil.

Chytil jej ruku a druhou rukou ju chytil za brucho.

,, Bábika, týmto nič nedosiahneš. " povedal jej potichu do ucha. Nemala silu sa brániť. Bola v takom stave až stratila zdravé uvažovanie.

Alexis uvoľnila trochu zovretie na tom noži, pretože si uvedomila, že ubližuje sama sebe, a oprela sa dozadu o Rikarda. Bola naozaj na dne. Vôbec sa nevedela po tom všetkom kontrolovať.

,, Skonči to s nimi a potom skončíme už aj my s touto hrou. "povedal a pustil ju. Preistotu si zobral od nej ten nôž. Avšak neschoval ho. Prišiel k druhému chlapovi a tiež mu ho zapichol do stehna. Prišlo mu nespravodlivé, že trpel len jeden. Teraz kričali a plakali spolu.

Alexis si opäť vybrala zbraň a bez jediného slova či pohľadu im prestelila mozgy. Už stačilo.

Rikardo jej potom zobral aj tú zbraň, pretože vyzerala apaticky. Schoval si ju a dotlačil ju k sebe do auta.

Nereagovala, keď sa s ňou snažil baviť. Len sedela a pozerala pred seba. Vedela, že ak sa dozvie ešte niečo, tak chytí oveľa horší amok ako teraz. Už stačilo! Nevládala a podľa toho aj vyzerala. Bolo toho príliš na jedného človeka.

Rikardo ju vytiahol z auta a doniesol až k sebe do izby.

Netušil čo s ňou. Rozhodol sa, že ju donúti myslieť na niečo iné.

A to dosiahne jedine cez posteľ. Začal ju bozkávať a ona po chvíli začala reagovať aj sa chopila iniciatívy. Po prvýkrát ju nechal. Potrebovala zo seba dostať ten hnev a práve preto ju nechal nech ho škrábe či hryzie. Občas si dokonca aj sama pre seba niečo mrmlala, no postupne začala vnímať len rozkoš.

Keď sa upokojila, ľahla si vedľa neho a ostala ticho.

,, Lepšie? "opýtal sa.

,, Áno. Myslím, že som v tom sklade stratila rozum. Ak mi niečo podobné povedia tí kokoti, tak budú mať problém. Kurva! Len na nich pomyslím a zdvíha sa mi žlč. Ja sa už nezvládnem k nemu vrátiť." skonštatovala zúfalo. Stačilo. Doteraz bola silná, ale teraz už siahla na dno svojich síl. A nie je nič horšie než zranená vysilená žena.

,, Nevrátiš sa k nemu. Skončíme to. Ráno sa o to postaráme. Čakali sme zbytočne príliš dlho." skonštatoval.

,, Takže zajtra končíme? Konečne?" opýtala sa, no prepadol ju zlý pocit. Niečo sa dojebe. Nedokázala uveriť, že to takto zvládli a bude koniec. To bolo veľmi ťažko uveriteľné.

,, Áno. A konečne z nich vymlátime celý tento príbeh, pretože ma prestalo baviť len chodiť po jeho stopách."

,, Konečne!" vydýchla a uložila sa spať.

Avšak v hĺbke duše vedela, že ešte nemajú vyhraté. Niečo sa malo dojebať. Cítila to, no brala to ako obyčajný stres pred najväčším trestaním jej života.

Toto nedopadne len tak nejako. Potrebovala sa zbaviť zúrivosti rovnako ako Rikardo kedysi. Inak to nešlo. Inak by si tú zúrivosť zobrala do hrobu.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now