38.kapitola

469 25 10
                                    

Na ďalší deň zamierila do štvrti, ktorá sa k jej postaveniu nehodila. Akonáhle vystúpila, pár očí sa na ňu nalepilo. Neboli zvyknutí, že sa taká žena dostane až tam.

Keď začala byť zúfalá z nedostatku spomienok, vyskúšala všetko. Jednou vecou bol tiež istý šaman. Neverila takým veciam, ale bola ochotná skúsiť to.

Brala od neho nejaké liečivé bylinky a podobne.

Keď mu vysvetlila, čo chce ani sa nad tým nepozastavil. Veď tá žena musí vedieť čo robí.

Vypýtala si od neho bylinky, po ktorých nebude mať chuť na sex a postupne ho to bude oblbovať. Keď jej povedal, že sa to nedá zistiť v krvi a nie je to viditeľné v jedle ani nápojoch, to bol len taký bonus.

Potešila sa. Musela totiž urobiť, čo najčastejšiu robotu.

Keď sa vrátila domov z diaľky zbadala manželove auto. Musela mu to čím skôr začať dávať. Cítila, že akonáhle vojde na ňu vybehne so Sebastiánom.

Nemýlila sa. Akonáhle zatvorila dvere bol pri nej.

,, Čo od teba chcel ten človek? Čo ti povedal? "vrčal na ňu bez pozdravu. Stál oproti nej a vedel, že ak mu neodpovie, tak jej je schopný ublížiť.

,, Veď je to tvoj kamarát, nie? Neviem prečo sa hneváš. Nič mi nepovedal. Mal by niečo?" snažila sa tváriť nezúčastnene.

,,Je to kamarát, ale mali sme isté nezhody. Bál som sa, že si to bude chcieť cez teba vykompenzovať...." skonštatoval. Videl, že jej nič nepovedal. Sám sa trochu upokojil.

,, Hneď ako prídeš na mňa takto vybehneš? To je ale pekné privítanie." zasmiala sa, keď zmenila radikálne tému.

On sa pousmial a hneď ju zobral bozkávajúc do náručia. Vedela, že sa musí správať ako dobrá ženuška. Tak sa ňou stala.

Po pár minútach sa odtiahla a šepla mu:,, Toto si necháme na neskôr." dala mu bozk na krk,,, Idem nám naliať pohárik a porozprávaš mi ako bolo."

On sa len usmial a pokojne ju nechal ísť. Kurva, táto žena bola preňho ako droga. Čím viac ju mal, tým viac chcel. Niekto by to mohol nazvať aj posadnutosť. Nehádal by sa s ním. Toľko rokov a stále ho privádzala do šialenstva. Toxická láska.

Kým on sedel v obývačke na gauči, ona mu v pokoji zamiešala do whiskey látku od šamana. Musela s ním začať niečo robiť. Po tomto sa mu aj rýchlejšie dostane do hlavy. Ak bude chcieť, aby v niečo uveril, uverí.

Cestou pre istotu pila zo svojho pohára a podala mu druhý. Kopol ho do seba a ona mu hneď doliala.

Cítila zadosťučinenie. Znova sa ho opýtala na Rusko a pritom mu sedela na kolenách.

Porozprával jej veľa vecí a ona sa tvárila, že ju to zaujíma. Nezaujímalo. Cítila len odpor, keď jej bol tak blízko.

Avšak zbystrila pozornosť, keď sa začal chytať za hlavu a ospravedlnil sa. Ževraj je unavený z letu a ide si oddýchnuť.

Modli sa, aby to bolo z letu. Škodoradostne sa zasmiala. Vedela, že je to účinok toho, čo mu dáva. Radšej ani nechcela vedieť, o čo konkrétne ide. Stačilo jej, že to splní účel a ona bude tak schopná sa postarať o všetko ostatné. Nastal čas na druhú časť ich plánu. Toto bola len malá ukážka jej nekonečnej zlosti.

Potrebovala ho vidieť na kolenách. Len to by ju uspokojilo. Nič menej.

Hneď ako si ľahol, tak ona zamierila do firmy. Vedela, že bude musieť vysvetliť prečo tak rýchlo zmizla. Popravde dúfala, že Riki vybavil Hectora. Nechcela riešiť ešte aj toto. Jej problém tvoril hlavne Nicolas alias Carlos.

Sadla do svojej kancelárie a pustila sa do papierov. Dlho jej pokoj nevydržal.

Po pár minútach do kancelárie vpadol Armán.

,, Ako to, že si z večierku tak rýchlo zmizla? Má to nasvedomí tvoj starý známy? "opýtal sa a ona len znudene prikývla. Spomienka toho večera sa jej nepáčila. Veď ten chlap ju prakticky zneužil. Dalo by sa to tak brať.... Aj keď nevedela či to bolo úplne proti jej vôli.

,, Čiastočne. Zložitý príbeh. Povedz mi radšej ako to celé dopadlo? Hľadal ma niekto?"

,, Hľadali ťa akcionári, ale nahovoril som im, že máš chorého syna. Nebolo by dobré ak by ťa videli v tej spoločnosti. A čo ten manžel skurvysyn?" opýtal sa nahnevane. Mal ho v zuboch.

,, Už som s niečím začala.... "chcela pokračovať, ale prerušilo ju zvonenie jej telefónu. Prstom mu ukázala nech počká a zodvihla.

,, Prosím?"

,, Alexis, tu Teresa. Chcem ti len povedať, že dnes v noci odlietam ak by si sa ešte niečo chcela dozvedieť, tak prídi k Rikimu do domu. Chcela by som ťa pred odletom vidieť." povedala jej. Alexis súhlasila a o pár minút už smerovala k nemu domov. Dúfala, že tam nebude. Nevedela čo by urobila.

Po zvítaní si sadli do obývačky.

,, Chceš sa ma na niečo opýtať?" opýtala sa jej.

,, Vlastne áno." skonštatovala.,, Aký si mala názor na môj vzťah s Rikardom?" každý s ich vzťahom-nevzťahom zatiaľ nesúhlasil,preto chcela poznať iný názor.

Teresa sa zasmiala, túto otázku nečakala: ,, Ak ti mám pravdu povedať, nesúhlasila som. Mne si sa nespovedala. Jedného dňa ťa proste len André doviezol s tým, že ideš od šéfa. K Rikimu chodia ženy len z jedného dôvodu. Hneď som ti vynadala, ale ty si na mňa vybehla s tým, že to bol len obchod na jednu noc. Keby som vtedy vedela, a to si neber zle, že toľko problémov s tebou príde, tak ťa vyhodím už z konkurzu. Necháp ma zle. Ide o to, že Riki je ako môj brat. Ak by som vedela o všetkých tých problémoch, nedovolila by som, aby ťa zobral."

Alexis len prikývla. Rozumela jej. Ani ona by to nedovolila.

,, Ale pravdepodobne by ste sa s Rikardom nejako našli. Ste pre seba ako droga, aj keď si nič nepamätáš. Keď si prvýkrát ušla, pretože si myslel, že si vinná z niečo z čoho si nebola, Riki bol ako odtrhnutý z reťaze. Vybíjal si to najskôr len na nepriateľoch a spával s veľa ženami. Neskôr mu však trochu preplo. Jednu z tanečníčok skoro pri sexe zaškrtil. Nikdy to nahlas nepovedal, ale všetci sme vedeli, že išlo o to, že nebola ako ty. Mal na teba nervy, že si ho porazila a hoci si to myslel chcel ťa aspoň v posteli."povedala a Alexis si obzrela oboje zápästia, na ktorých mala od neho stále modriny. Vedela, že ten chlap by ju dokázal veľmi ľahko zabil. Bol od nej silnejší a podľa toho čo sa dozvedela sa čudovala, že to ešte neurobil.

,, A teraz keď som odišla?"

,, Ale ty si neodišla. To on ťa nechal ísť. Zradila si ho, takže o tomto sa musíš porozprávať s ním."

Alexis zaskočila. Nečakala, že by ju po zrade bol schopný nechať len tak ísť.

Vedela, že mu pomohla, ale mala by sa opýtať na celý príbeh jej zrady.

Koľkokrát ho vlastne zradila a stále dýcha?

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat