53.kapitola

420 21 16
                                    

Rikardo sa rozhodol zvýšiť hru hneď ako Alexis odišla. Vyjebal sa na to, že sa musí skrývať. Dal rozkaz, ktorý bol smrteľný.

Jeho rozkazy sa plnili takmer okamžite, takže o necelú hodinu mal milý Carlos zostrelené tri lietadlá s tovarom.

Rikarda vytočilo to, čo mu Alexis povedala, a tak sa rozhodol konať. Nechcel to povedať Alexis, lebo by nesúhlasila. Bolo to potrebné. Už sú na konci a musia im dokázať, že sú tu.

Prestali ho baviť detinské hry. Toto Carlosa vytočí do nepríčetnosti. Mal pravdu. Ale kto si to odskáče? Samozrejme Alexis. Na to pri plánovaní, teda zbrklom rozhodovaní, Rikardo nemyslel.

Carlos bol vytočený ako nikdy. Prišiel domov a mal chuť všetko rozmlátiť. Tri lietadlá naplnené tovarom znamenajú kurva veľký problém.

Ďalšia chyba nastala, keď sa Alexis vrátila skôr domov. Nechcelo sa jej ísť do firmy, tak išla domov. Keby ju ten bastard aspoň slovkom upozornil, vedela by sa pripraviť. Takto vôbec netušila, čo na ňu čaká, keď vošla do domu.

Počula len prudké kroky po schodoch. Neprikladala im dôležitosť až kým sa k nej nevyrútil jej manžel. Nič jej nepovedal, nič sa nepýtal. Len ju schmatol za zápästie a potiahol hore schodmi. Zápästie jej drtil v ruke a ona vedela, že je niečo zle.

,, Kurva, pusť ma. Ubližuješ mi." povedala mu, ale nečakala jeho reakciu. Zastavil v strede ich spálne a vrazil jej riadnu facku. Hlava sa jej otočila a ona si chytila líce.

,, Ty kurva! Ty za to môžeš! Všetko sa to deje kvôli tebe! Neviem či mi kurva stojiš za tie problémy. Do piči! Ale aspoň v jednom si dobrá, kurva! " zavrčal a ona naňho len nemo pozerala. Sklonil mierne hlavu a ona využila príležitosť. Vyfackala ho.

,, Už nikdy sa takto ku mne nesprávaj! Som tvoja žena, nie fackovací panák."on jej chytil zápästia a v zúrivosti ju hodil na posteľ.

,, Uvidíme kto je kto, skurvená ženská." zavrčal a obkročmo si na ňu sadol. Skôr ako sa stihla brániť, tak jej zápästia zachytil nad hlavou. Začal ju hrubo a veľmi nepríjemne bozkávať. Myslela si, že ho zabije.

Bránila sa a podarilo sa jej buchnúť svojou hlavou do jeho. Všetko sa jej síce zatočilo, ale on jej pustil ruky, tak využila príležitost. Opäť mu dala facku a zhodila ho zo seba na zem.

Utiekla z toho domu skôr, než ju stihol chytiť. Bola si istá, že za týmto stojí Rikardo. Srdce mala až v krku. Nikdy od neho nečakala takýto útok. Nemyslela si, že je zoho schopný.

Roztrasene so srdcom v krku naštartovala a zamierila k Rikardovi. Cestou kontrolovala čo jej urobil.

Mala rozbitú peru, strapaté vlasy, niekoľko cucflekov a hryzancov na krku plus modriny na zápästí. Nevedela, čo tomu kokotovi Rikardo spravil, ale vedela, že za toto si ho podá. Mal ju upozorniť. Nie je jasnovidec. Nemohla tušiť, že sa k nej takto zachová, ale keď to spravil, tak sa muselo stať niečo vážne.

Pred Rikardom vyskočila z auta a vletela do domu ako fúria. Cítila sa tak. Navyše jej ten chlap pripomenul to, čo jej spravil Fernando s jeho milovaným oteckom.

Keď zbadala Rikarda, nič sa nepýtala, len k nemu prišla a vyfackala ho. Skôr ako mu stihla uštedriť tretiu facku jej chytil ruky. Nechápal, čo sa jej stalo a už vôbec nie prečo vyzerá takto.

,, Alexis, kurva, upokoj sa! "zakričal, aby ju prebral zo stavu šialenstva. Stále sa snažila mu ublížiť, tak si ju k sebe otočil chrbtom a držal ju tak až kým sa neupokojila:,, Môžme byť takto aj celý deň alebo sa upokojíš a vysvetlíš mi, čo sa kurva stalo."

Povedal a až potom si všimol modriny na jej zápästí a krku.

,, Kto ti to spravil, do piči?" opýtal sa nahnevene. Priam zúrivo.

,, Pusť ma! "tvárila sa pokojne. Pustil ju a ona mu uštedrila ešte jednu facku. Bola zúrivá. Rikardo sa už nedal a tiež jej jednu vrazil. To ju už schladilo.

,, Čo. Sa. Kurva. Stalo?" zvýraznil každé slovo.

,, To, že ma môj úžasný manžel pravdepodobne kvôli tebe takmer znásilnil a zmlátil. Ak urobíš niečo, ačo ho môže rozzúriť, tak by som o tom rada vedela, pretože prvý kto na to doplatí, som ja, do piči!" Kričali po sebe.

,, Čo ti kurva urobil?!" opýtal sa akoby nepočul.

Ona rukami ukázala sama na seba. ,,Nevidíš ako vyzerám? Ak by sa mi nepodarilo ujsť, tak by som dopadla veľmi zle, tak mi konečne povedz, čo si mu bez môjho vedomia urobil!"

,, Dal som rozkaz zostreliť mu lietadlá s tovarom. Musel som sa mu nejako pomstiť!" zavrčal.

,, Ale to si mi mal najskôr povedať. " povedala už miernejšie. Vedela, že sa len chcel pomstiť, no ju to mohlo stáť veľa: ,, Riki, ak by som sa nevedela brániť, skončila by som tak, ako už dvakrát v mojom živote. Tretíkrát by som už asi neprežila. Ak sa chystáš spraviť ešte niečo, čo ho dohná do zúrivosti, tak to potrebujem vedieť. Dnešok tak vyzerať nemal. "

,, Skurvený bastard!" zavrčal a stisol silno pohár vo svojej ruke:,, Dnešok mu ešte oplatíme. Ale som rád, že ho to vytočilo. Aspoň začína cítiť, že sa niekto veľmi hnevá. "skonštatoval.

Alexis si vzdychla a s pohárikom v ruke si sadla do kresla. Chápala, že ho chcel vytočiť, ale toto ho až príliš rozzúrilo.

,, Rikardo, ak začne pátrať, tak môže zistiť, že si za tým ty." hovorila.

,, Nie, nemôže. Nie som sprostý. Je to cez inú osobu. Tá je už momentálne na druhom svete, aby nás náhodou neprezradila." povedal pokojne. Vedel, že urobil chybu, keď ju neupozornil. Nemyslel si, že by to mohlo takto dopadnúť.

Alexis si utrela krv z pier a zasmiala sa.

,, Vďaka tebe som skončila takto a ty mi ešte dáš facku..."

,, Bola si ako fúria. Musel som ťa upokojiť. A vidíš, že ťa to schladilo. Nenechám sa tebou mlátiť, aj keď toto vzniklo kvôli mne." povedal jej. Vedela, že Rikardo nie je jeden z chlapov, ktorý by dovolili, aby ich bila žena. Či chlap. Vlastne sa čudovala, že ho vôbec dokázala vyfackať. Bol od nej vyšší a, nerada to priznávala, aj silnejší.

,, Rikardo, prisahaj mi, že nabudúce, keď ťa niečo takéto napadne, tak ma upozorníš. Dnešok mohol dopadnúť zle. "povedala a on prikývol.

Toto bolo prvý a posledný raz, čo ju takto ten bastard napadol.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now