43.kapitola

476 24 16
                                    

Alexis práve znovu nasadla do svojho auta a šokovane pozerala pred seba. To dieťa....? Môže to byť tak? Má ten doktor pravdu? Nie je to len hra, ktorú na ňu opäť zohrali? Nevedela, čo si o tom myslieť, ale srdce mala až v krku. Vôbec netušila, čo robiť. Bola tak veľmi zúfalá, že si nepamätá tú najdôležitejšiu časť. Niečo, čo by tento chaos vyriešilo.

Kurva!

Prečo ju Rikardo na tej lodi nezabil? Kurva! Toto celé by si ušetrili. On by si ďalej žil so svojimi mačičkami a ona by mala konečne pokoj. No očividne im to nie je súdené. Nejakým chorým spôsobom sú si súdení, aj keď to znie prehnane. Zas sa za ňou vrátil, aj keď po siedmich rokoch. Za to mu ale momentálne bola veľmi vďačná. Ak by neprišiel, tak by do konca života žila s tým bastardom a tvárili by sa ako šťastná skurvená rodinka. To by bolo to posledné, čo by predýchala.

Stačilo jej, že vedela o všetkom a tiež, že si pamätala kto čo urobil. To bolo moc aj na ňu. Plus to, čo sa teraz dozvedela bolo ako silná rana do brucha. Vyrazila jej dych a mala pocit, že ak sa znovu postaví, už ju ďalší úder zabije.

Avšak ona sa vždy postaví. Nie je slaboch. Aj keď vie, že smrť je blízko, nedokáže nechať tých ľudí nepotrestaných. Nedokáže.

S roztrasenými rukami chytila kľúče a naštartovala. Zamierila späť do domu, z ktorého ráno odišla. Aj keď to bolo veľmi nepravdepodobné, potrebovala to Rikardovi povedať a zistiť či náhodou niečo nevie.

Keď zaparkovala, pred jej autom sa zjavil André.

,, Dlho ste tu neboli... "irozinoval.

,, Zvykni si, že ma tu teraz budeš vídať ešte častejšie. Kde máš šéfa?" opýtala sa tvrdo a on pochopil, že si spomenula. Ten tón nikdy nezabudne. Neznášal spôsob akým sa s ním bavila. Šéf sa s ním bavil ako s priateľom, ale táto ako s nejakým poskokom. Ak by to nebola žena jeho šéfa, tak by jej to vytmavil.

,, Je vnútri. Dáva do poriadku váš bordel. "povedal jej a zasmial sa. Zbadal ako je doriadená aj cez tú vrstvu make upu. Šéf bol na tom podobne.

Bez slova ho obišla a v obývačke naozaj našla Rikarda. Nedalo sa povedať, že by niečo dával dokopy.  Sedel v prestrelenom kresle a pil whiskey. Väčšinou ju vždy počul prichádzať, ale momentálne bol vo vlastnom svete. Potreboval sa vrátiť domov. Jeho obchody mali byť na prvom mieste a toto, čo práve robil by sa dalo nazvať vyčkávaním. Neznášal to.

Bez toho, aby sa otočil, prehovoril: ,,Tak som ti chýbal, že si už aj späť? "

Počul ju, aj keď si myslela, že nie.

,, Mám nové informácie." povedala a on na ňu pootočil hlavu.

,, O čo ide? "

,, O Nicka. Niečo som ti nepovedala. Ešte predtým než som si spomenula, prišla mi jedna spomienka. Spomenula som si ako som viezla odniekiaľ Nicka ako malé dieťa. Povedala som mu, že oňho bude postarané a dostala som pocit, že nehovorím o sebe. Keď som sa späť pozrela na cestu, predo mnou sa zjavilo auto. Vtedy som havarovala. Ide o to, že po tejto spomienke som začala pochybovať, že je Nick môj. Dala som sebe aj Carlosovi spraviť testy DNA. Carlosove vyšli negatívne."povedala jedným dychom a na chvíľu stíchla. Rikardo sa za tú krátku dobu postavil priamo pred ňu. Pozeral na ňu z výšky so založenými rukami. Čakal čo mu ďalej povie: ,,Moje testy vyšli nerozhodne. Mám s ním nejaký pokrvný vzťah, ale nie som jeho matkou. Je to syn jedného z mojej najbližšej rodiny."povedala a premiestnila pohľad zo zeme naňho.

,,Kamila?"opýtal sa rovnako šokovane ako bola ona.,, To si kurva zo mňa robíš srandu! Ty si celý ten čas vychovávala decko toho bastarda a vlastnej sestry? Toto kurva nie je možné! Alexis, z nás dvoch si niekto robí veľmi veľkú piču. Kurva!" ozval sa prudko a rozhadzoval rukami.

,, Tak to máš pravdu. Riki, ak by si ma vtedy zabil, toto by sa nestalo. Len mi nepovedz, že to momentálne neľutuješ. Kurva! Kedy už zdochnem? Tento svet sa očividne postavil na hlavu. Prečo si ma nezabil? A prečo si neprišiel skôr? Ak by si spravil aspoň jedno z toho, tak tu nie sme. Kurva! Dojebala som to. Všetko toto je len kvôli mne. "povedala a zúfalo si vošla rukou do vlasov.

Riki k nej pristúpil a chytil ju za zápästia na oboch rukách:,, Vieš, že veľmi ľutujem, že som ťa nezabil na tej lodi, ale teraz nemáme čas sa ľutovať. Musíme ich zničiť. Tak sa prestaň tváriť ako obeť a vzchop sa. Túto zlosť si odlož na to, keď ho budeme mať niekde polomŕtveho v sklade. Vtedy mu nemusíš všetko vykričať, ale dokázať mu ako ťa vytočil. "

Alexis si vzdychla a prikývla. Mal pravdu. Toto nepomôže nikomu. Nikomu nepomôže, že robí scény. Zúfalo zvesila plecia a hlavu si oprela o jeho rameno.

,, Máš pravdu." hovorila mu do pleca a on ju objal.,, Nemôžem robiť scény. "

,, Zapamätaj si toto zúfalstvo, keď ho dostaneme. Zapamätaj si všetko, čo ti urobil a ako sa ťa beztrestne dotýkal."hovoril a jej bolo jasné, že to ho štve najviac:,, Ak to spraví teraz, tak si predstavuj ako ho budeš mučiť, ako ťa bude prosiť. Pri každom dotyku si predstav spôsob jeho smrti. Toto musí byť za tie roky oveľa väčšie ako pri Fernanovi. Predstav si ho pred tebou na kolenách prosiaceho o ten kúsok mizerného života, ktorý ešte má. Bude na kolenách. To ti môžem aj odprisahať. "hovoril jej do vlasov. Ona sa odtiahla a usmiala sa naňho.

,, To nemusíš. Poznám ťa. Konečne." zasmiala sa a vášnivo ho pobozkala.

Po pár sekundách sa odtiahla a opäť prehovorila.

,, Riki, ja musím ísť za Kamilou. Musím zistiť ako sa to dieťa ku mne dostalo. Bola som na úteku na druhej strane zeme. Neverím, že by za mnou Kamila len tak priletela a dala mi to dieťa. Chcela deti, tak čo sa dojebalo?"opýtala sa rečnícku otázku.

,, Pôjdeme za ňou. Po prehliadke si vymyslíš nejaké ďalšie prezentácie a pôjdeme za ňou. Musíme sa konečne dozvedieť ako sa to decko k tebe dostalo."

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα