25.kapitola

548 30 23
                                    

Keď o pár minút opúšťali klub, Riki pocítil že toto miesto potrebuje oživiť.

Postará sa o to, aby znovu postavil tento klub. Hoci v ňom už nemôže byť ako kedysi. Bol to domov.

Nasadli do taxíka a Riki znovu zadal adresu.

Alexis sa nepýtala kam pôjdu. O chvíľu sa to dozvie.

O asi pätnásť minút vystúpili za mestom. Bol tam nejaký zvláštny opustený sklad. Navyše obloha sa tiež zamračila a černala, čo len dodalo na pochmúrnej atmosfére.

Alexis sa to nepáčilo, no Riki sa usmieval. Možno aj ona by na tom bola tak, ak by mala pamäť.

Riki jej ukázal, aby ho nasledovala. Sklad museli obísť z druhej strany, aby sa doňho dostali.

Bol v podstate prázdny, bolo tu len zopár políc a v strede stôl.

,, Čo sa stalo tu?" opýtala sa a mráz jej prešiel po krku.

,, Hovoril som, že som blázon. To ostáva skutočnosťou. A blázon som najmä na bezpečnosť." povedal a ona sa zamračila.

,, Tak inak. Čo si tu spravil mne?"

,,Keďže som blázon na bezpečnosť, nie je to také jednoduché. Ľudia, ktorí pre mňa budú robiť musia prejsť jedným testom. Nemôžem si dovoliť mojich ľudí nechať nepreverených. Tí, čo majú zastávať dôležitú úlohu musia byť dôveryhodní. Inak by sa mi mohol ľahko infiltrovať hocikto do organizácie. Vymyslel som to už veľmi dávno a je to účinné. Ty si bola tiež jednou zo skúšaných. Jedného dňa k tebe prídu dvaja policajti a zatknú ťa. Zoberú ťa na takéto miesto, kde nie sú svedkovia. Tu sa začne tá pravá zábava. Začnú na teba tlačiť, mlátiť ťa, niekedy aj mučiť. Často používajú aj drogy. Sú schopní všetkého. Akonáhle človek, ktorý sedí na tej stoličke cekne je mŕtvy. Ide o to kto koľko znesie. Vďaka tomuto ťahu som odhalil veľa policajtov a aj zbabelcov. Tento test trvá väčšinou 24 hodín. Potom sa chlapci vytratia. Ako si už pochopila sú to moji ľudia platení len pre túto činnosť. Sú lojálni a vedia kto je ich pán. Raz sem takto uniesli aj teba. Bola si neoblomná. Zdrogovali ťa aj zmlátili. Nič si nepovedala. V jednej chvili sa ti podarilo dostať von z pút. Ide o to, že sa ti podarilo ujsť. Veľa ľuďom to nevyšlo. Zastrelila si ich a nejakým spôsobom si sa dostala do klubu. Myslím, že si aj ukradla auto. U mňa v klube si zbadala tých chlapov a tomu si nerozumela. Išlo o slepé náboje. Nemohli si dovoliť tam mať ostré. Takže po tomto si patrila do rodiny. Tento incident sa ti moc nepáčil, ale mne pomohol zistiť, že ťa nezlomia. A to od mojich ľudí vyžadujem. Nemôžem si dovoliť mať pri sebe zbabelcov." dokončil svoj monológ a ona naňho len pozerala. Toto sa jej muselo snívať. Nikto nemôže byť až taký psychopat.

,, Ty si zrelý na psychiatriu. Takéto testy sa ani tam nerobia, kurva. Keď som týmto všetkým prešla, čudujem sa, že ešte žijem. Hocikedy si ma mohol zabiť. Alebo tvoji ľudia, keďže ako vidím pri tebe musia byť veľmi lojálni a pokorní. Neviem či ďalej chcem vedieť o tvojich zvieracích pokusoch." zavrčala a on sa zasmial. Zdalo sa jej to psycho len preto, lebo do toho sveta nepatrila a teraz ho nepoznala. Vedel, že niečo podobné začala používať istú dobu aj ona. Išlo len a len o ich bezpečnosť a krky.

,, Možno som mimo, ale keby si vedela ako tento svet skutočne vyzerá neviem či by si takto hovorila. Nie je to ako vo filmoch. Nie všetci ľudia sú len zlí alebo len dobrí. Niektorí hrajú na obe strany a čakajú, čo lepšie im tá druhá ponúkne." povedal jej a ona prikývla. V tomto má pravdu. Existujú aj krysy, ktoré číhajú.

,, Ideme ďalej?" opýtala sa ho a pozrela na hodinky. Ukazovali 9 hodín večer.

,, Dnes už končíme. Zajtra ti ukážem pár miest a pohneme sa ďalej. Myslím, že je dosť veľa vecí, ktoré si ešte nevidela." povedal a ona prikývla. Bola na dnes unavená. Dosť informácií na jeden deň a žiadna reakcia jej mozgu. Stále ju to vytáčalo.

Rikardo im zavolal taxík a nechal sa odviesť do svojho starého domu. Mal tam ľudí, ktorí ho udržiavali a nechali jeho nábytok tak.

Riki vedel, že ho raz môžu dostať a práve preto nemal majetok napísaný na seba. Mal dôveryhodných ľudí, pri ktorých vedel, že ho nezradia. Práve preto mal takmer všetok majetok, tak ako predtým. Jediné, čo sa muselo zmeniť bolo miesto jeho bydliska.

S Alexis vystúpili a on odomkol svoj dom. Všetko toto malo preňho hodnotu spomienok. Tie sa len tak zahodiť nedajú. Toto bol jeden z jeho prvých domov, ktoré si kúpil sám.

,, Tu som býval na konci našej kariéry." skonštatoval a zasmial sa.

Bez ďalších slov prešli okolo veľkých schodov a cez predsieň. Riki ju doviedol za dom.

Alexis hneď padol pohľad na veľký bazén.

,, Tento dom si nepoznala kým si sa nevrátila z tvojho úteku, dajme tomu. Dostal som ťa sem, keď ťa znásilnili v Dubaji. Liečila si sa tu. Potom sme boli spolu na svadbe tvojej sestry. Stalo sa veľa vecí, o ktorých ešte nevieš a na to koľko rokov sme spolu strávili sa tomu nedá čudovať. Potom ako sme odišli z jedného kasína sme sa dostali sem. Ráno som ťa našiel v bazéne." povedal a otočil sa jej chrbtom.,, Bola si len v spodnom prádle a ja som si myslel, že by som ťa mal potrestať za to ako si sa správala k Andrému. Nemala si ho rada a rada si ho vytáčala. Keď som ťa chcel vytiahnuť z bazéna, stiahla si ma do vody." hovoril ďalej otočený chrbtom k nej.

,, Spali sme vtedy spolu? "

,, Tú noc áno, v bazéne nie. Do toho bazéna si ma len zhodila. Dajme tomu." zasmial sa a otočil sa k nej. Ale nebol pripravený na to, čo zbadal.

Alexis bola len v spodnom prádle. Oblečenie, ktoré mala na sebe dávno ležalo pri jej nohách.

,, Tak čo keby sme to v bazéne napravili? Tá voda vyzerá lákavo." pousmiala sa, prišla k nemu a chytila ho okolo krku. Pobozkali sa a ona ho o malú chvíľu znovu sotila do vody. Držal ju, takže spadli spolu. Ale tento raz to čakali.

Vôbec im nevadilo, že sú pod vodou a stále sa bozkávali. Tentokrát Rikardovi nevadilo, že mal u seba telefón a všetko ostatné.

Po chvíli sa vynorili a on ju telom pritlačil k stene bazéna. Ona mu hneď nohami oblapila boky.

Alexis mu prešla po širokých ramenách a stiahla mu z nich sako. Sako ostalo len plávať na vode.

Riki ju začal bozkávať na krku, pričom ona bojovala s gombíkmi na jeho košeli. V ten moment preklínala košele. Radšej by z neho rýchlo stiahla tričko.

,, Nehraj sa s tým." zavrčala jej do pokožky na krku a ona to zobrala doslova. Rýchlym pohybom od seba odtrhla strany košele a dostala ho z nej.

Rovnako rýchlo jej on z tela stiahol podprsenku a hneď sa venoval jej prsiam. Alexis zastonala a rukami rýchlo prešla k jeho nohaviciam.

Bola v takej extáze, že nemyslela na nič. A on takisto. Konečne sa jej mohol dotýkať tak ako chcel.

Vyzliekla mu nohavice a uvidela na ňom veľké vzrušenie.

Už o pár sekúnd na to z ich tiel zmizol aj posledný kus oblečenia a on sa obtrel okolo jej vchodu.

Bez ďalších pochybností bol v nej. Akonáhle sa začali cítiť, obaja boli spokojní. V tej chvíli ani jeden nebol frustrovaní, ani nahnevaní. Cítili len jeden druhého.

Ako Riki hovoril, nekontroval sa. Prirážal do nej rýchlo a surovo. Nezdalo sa mu, že by jej to vadilo. Prave naopak. Čím bol surovejší tým viac vzdychala.

Naozaj ju úplne pripravil o rozum. Cítila len jeho a chcela ho cítiť. Nerozmýšľali nad ničím.

Urobila sa a on chvíľu na to. Tesne pred tým než sa urobil, ho z nej vytiahol. Nepotreboval ďalšie prekvapenia.

Obaja spokojne vydýchavali a bolo im jasné, že toto nebolo posledné kolo dnešnej noci.

Noc je ešte mladá a oni si museli vynahradiť tie roky bez sexu.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now