59.kapitola

408 20 16
                                    

Na ďalšie ráno Alexis zamierila do firmy. Mala pokoj od Carlosa, pretože sa od včera nevrátil. Vytočila ho, a tak si radšej išiel riešiť obchody, ktoré troskotali.

Ona si musela ísť premyslieť ako môže ublížiť Sebastiánovi. Nevedela ako ma to. Vedela, že má priateľku, ale nevedela či by mu ňou ublížila tak ako chce. Musela na niečo prísť.

V kancelárii si sadla do svojho kresla a o pár minút už pred ňou sedel Armán. Príliš rád ju prepadával.

,, Ako sa má žena najväčšieho bastarda na tejto skurvenej planéte? ", opýtal sa a ona sa zasmiala. Aspoň on ju dokázal rozveseliť.

,, Prežíva. Myslím, že horšieho chlapa som nikdy nestretla a to som žila pri Rikardovi. Nechcem ťa strašiť ani nič podobné, no minule ma napadol. Ak by som sa nevedela brániť, tak skončím zle." povedala mu.

,, Hovoril som si odkiaľ máš tie modriny... Myslel som si, že práve od Rikarda. Bol by som zvedavý čo je to za chlapa. Neoznámiš nás?" opýtal sa a Alexis sa zasmiala. Nevedela si predstaviť tých dvoch v jednej miestnosti. Rikardo by z neho asi dostal infarkt. Na takýchto chlapov nebol zvyknutý. On bol zvyknutý vlastne len na vrahov a ochrankárov.

,, Nemyslím si, že by to stretnutie dopadlo dobre. On je prudký a nebol by k tebe milý. "povedala mu pravdivo.

,, Mne by stačilo ak by bol ku mne milý tak ako k tebe."narážal a Alexis sa na ňom od srdca zasmiala. Tento chlap bol jeden z mála, ktorý ju vedel úprimne rozosmial.

,, Rikardo? Ten by si radšej prestrelil hlavu ako spať s chlapom. Natoľko ho poznám. A kto ti povedal, že je na mňa milý?" opýtala sa.

,, Nehovorím, že milý v tom pravom zmysle slova, ale podľa mňa ak by k tebe nebol dobrý aspoň v posteli, tak by si s ním toľko nebola ani nespávala." usmial sa, lebo si bol istý svojou pravdou.

,, Nechajme teraz tému posteľ stranou. Opýtam sa ho, keď tak veľmi chceš." usmiala sa: ,, Mali by sme sa vrátiť k práci, lebo nič neurobíme. Aj keď prehliadka dopadla dobre, neznamená to, že môžme polaviť. " skonštatovala.

,, Ja viem, ty kariéristka. Ešte jedna otázka. Kedy s tým chcete skončiť? Už si sa so všetkými rozlúčila... Nick sa má u Kamily dobre a navyše si na mňa prepísala spoločnosť.... Čo sa týka Nicka tak sa má dobre. Nechal som ho tam nech sa aklimatizuje a ešte dnes sa za ním vrátim. Chcem, aby skúšal zapadnúť do svojej skutočnej rodiny. " povedal a ona prikývla. Nevedela mu odpovedať.

,, Spravil si dobre. Treba ho nechať pokojného samého a potom si postupne lepšie zvykne." vzdychla si. Stále si predstavovala svoju sestru s tou malou na rukách. Jej sestrička si žila svoj život a aj keď spravila kedysi hlúposť, tak si zaslúžila druhú šancu. Od života na lásku a skutočnú rodinu. Konečne skutočnú. Nie takú ako mali ony dve. Vlastne ony si rodinu robili dlhú dobu samé. Alexis bola ako jej mama. Kamila ju tak brala, aj keď nebola o toľko staršia. Vždy sa o ňu starala a robila všetko, aby bola spokojná a mala všetko. Teraz jej to musel zabezpečiť manžel.

,, A čo sa týka tvojej otázky, tak neviem. Situácia sa môže hocikedy vyhrotiť a skončiť úplne inak ako plánujeme. Sľúbil mi ešte jednu akciu, potom bude nasledovať smrť Carlosa so Sebastiánom a potom tá moja. "

,, Si si taká istá, že ťa zabije?" opýtal sa a Alexis odpovedala bez zamyslenia.

,, Prekvapilo by ma ak by to neurobil..."

Armán prikývol a po chvíli sa obaja vrátili k práci.

Pracovala naozaj len chvíľu. O pol hodinku jej vpadol do kancelárie neželaný návštevník.

Alexis zdvihla hlavu od papierov a pozrela do očí Rikarda. Hneď zamrzla. Ak ho niekto videl, tak to bude zlé.

,, Aký nový obraz vidieť ťa pracovať. " uškrnul sa typicky.

Rýchlo sa postavila, prešla k nemu a zavrčala naňho :,, Čo tu kurva robíš? Myslela som si ,že návštevy mojej firmy som ti jasne zakázala! Ak ťa tu niekto známy uvidí ,tak bude zle a to sa týka aj mojej sekretárky. Musíš vypadnúť!"

,,Upokoj sa! Viem, čo robím. Nevidela ma ani nikto iný. Schody končia hneď pri tvojej kancelárií a sekretárka niekam odbehla. Musím uznať, že by stála za hriech." usmial sa.

,, Čo je tak kurva dôležité, že si musel prísť až sem? "opýtala sa, ignorujúc jeho poznámku.

,,Nevedel som spať, lebo som rozmýšľal čo spravíme Sebastiánovi. Povedal som, že to nechám na teba, ale chcem ti len vnúknuť nápad." povedal. Kývla hlavou nech pokračuje.

,, Dal som si ho preklepnúť. Je to alkoholik a gambler. Treba použiť jeho slabiny. Z alkoholu sa snaží dostať a to je presne to, čo môžme použiť."

,, Nevyzerá ako ožran. Minule som si s ním dala pohárik a nevyzeral zle."

,, To je teraz jedno, bábika. Treba sa chytiť všetkého. A hlavne teraz. " povedal a bol prerušený telefónom. Alexis mi ukázala nech je ticho a dala hlasný odposluch.

,, Slečna, je tu váš manžel. Môžem ho pustiť? "opýtala sa sekretárka a Alexis stúpol adrenalín.

,, Choď do kúpeľne a nech uvidíš čokoľvek, ovládaj sa a skús mu nerozbiť hubu." zavrčala potichu. Rikardo chcel protestovať, ale nedala mu šancu. Zatvorila ho do kúpeľne a povedala nech ho pustí.

,, Čo tu ty robíš?" opýtala sa odmerane, hoci videla kyticu v jeho rukách.

,, Prišiel som sa ospravedlniť. Za všetko. Robím jednu chybu za druhou a ty mi odpúšťaš. Si úžasná. Nechcem sa hádať." povedal a priblížil sa k nej, opretej o stôl:,, Prijímaš? "

Prikývla a zobrala si od neho kvety. Skôr než stihla zaprotestovať, ju pobozkal. Otvorila rýchlo oči a Rikardovi, ktorý sa na nich zamračený pozeral z kúpeľne, ukázala nech zalezie.

Odtiahol sa od nej a ona sa nasilu usmiala.

,, Ďakujem za kvety, ale už by si mal ísť. Musím pracovať. "on prikývol a po chvíli ho nebolo.

Alexis si vydýchla a nastavila dozadu za seba ruku Rikardovi. On jej po nej tľapol. Potom ju však chytil za zápästie a otočil k sebe skôr než sa stihla spamätať a tvrdo ju pobozkal.

,, Dúfam, že toto je naposledy, čo som takéto niečo videl. "povedal a znova ju pobozkal:,, Nevieš, ako som sa musel ovládať, aby som mu nerozbil hubu, bábika." povedal jej skôr zavrčaním: ,,Ešte jedna dôležitá vec. Dnes v noci prídi ku mne domov. Sľúbil som ti akciu a tá bude práve dnes v noci. "

Povedal a nechal šokovanú Alexis stáť v jej kancelárií.

Bola nadšená.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now