37.kapitola

491 25 8
                                    

Milujem ten obrázok! 😍😍😍

Usadili sa spolu na gauči v obývačke. Alexis mala srdce až v krku. Nepáčilo sa jej to. Keď sa teraz ukázal priamo pred ňou, tak sa muselo stať niečo závažné. Doteraz ju držali od všetkého a teraz sa tu len tak ukáže? Niečo tu nehralo. Niečo sa skurvene dojebalo a môžu z toho byť len problémy.

Nemohla na sebe nič dať vidieť, tak sa len uvoľnene usmiala a oprela do kresla.

,, Odkiaľ sa s Nicolasom poznáš? " opýtala sa a odpila si z whiskey, ktorú predtým obom naliala.

,, Sme starí kamaráti. Povedzme, že sme sa zaujímali o rovnakých ľudí." široko sa zasmial a ona videla ako si to užíva. Nebolo ťažké dať si dve a dve dokopy.

,, Asi sa o tom nechceš baviť... Tak prečo si ho vyhľadal?"opýtala sa mierne. Nebola ochotná sa prezradiť, hoci v nej tento chlap vyvolával odpor. Taký aký dlho necítila.

,, Máme nejaké nedoriešené účty." povedal a tvárou mu prešla zlosť. Zlosť, ktorú Alexis nevedela definovať. Pravdepodobne nebola jediná, ktorú ojebali. Títo ľudia majú asi ojebávanie v krvi. Nič iné mevedia. Mala pocit, že Carlos ojebal omnoho viac ľudí ako si myslia. Práve kvôli tomu ho momentálne nemôže podceňovať. To by ju mohlo priviesť do hrobu.

,, Išiel na služobku do Ruska, ale skúsim mu zavolať či to nevie urýchliť, aby si tu toľko nemusel trčať. Teda ak si to viete rýchlo vybaviť. " skonštatovala a mala v tvári kŕč z toho sileného úsmevu.

,, Môžeš skúsiť. Rád by som ho po dlhom čase počul." škodoradostne sa zasmial a ona pochopila, že ide o niečo veľké. Bol naňho nahnevaný. A to veľmi.

Chytila mobil a vytočila číslo manžela. Po minúte zdvihol:,, Prosím, láska?"

,, Ahoj. Práve k nám prišiel tvoj starý kamarát Sebastián, chce ťa počuť. " povedala a skôr než stihol zareagovať, ho podala Sebastiánovi.

,, Ahoj, kamarát. Musím uznať, že máš krásnu ženu. Škoda, že si mi nepovedal všetko. Chcem sa s tebou porozprávať. O tri dni budeš tu a dúfam, že zariadiš a vysvetlíš mi všetko. Rád ťa uvidím. Dúfam, že aj ty sa tešíš. " povedal a Alexis z toho cítila jasnú vyhrážku. Niečo tu nehralo. Ide o mnoho vecí spojených dokopy a pravdepodobne nikto nevie znova úplne všetko. Sebastián po krátkej dobe, kedy rozprávala druhá strana, zložil. Mobil jej bez slova podal a zdvihol sa.

,, Ďakujem za pohostinnosť, Dajana. Prídem, keď bude Nicolas doma. Rád som ťa spoznal. Som rád, že tu nebol. Asi by sa mu nepáčilo, že sa rozprávame. "zasmial sa a so zakývaním odišiel.

Alexis mala srdce až v krku. Celá sa triasla a srdce jej išlo vyskočiť z hrude. Nerozumela sama sebe, ale neznášala tieto reakcie svojho tela.

Roztrasene položila pohár na stôl a zamierila na záhradu. Triasla sa ako dávno nie. Všetky myšlienky v jej hlave sa vzbúrili a ona sa stihla bolestivo oprieť o jeden zo stromov na záhrade.

Zrazu sa objavili nové spomienky. Zbadala fotku, ktorú jej ukázal Riki. Bola to fotografia zo svadby jeho a Kamily. Zrazu sa preniesla práve na tú svadbu.

Rozprávala sa s nimi. Znovu prežila celý ten deň. Spomienky sa zastavili na obraze muža, ktorého nepoznala. Videla ako sa s ním háda, ale slovám nerozumela.

Netušila, čo sa stalo potom. Videla už len ako sa na motorke bozkávala s Rikardom. Opäť slovám nerozumela. Ani keď videla svoju sestru v svadobných šatách.

Bolo to celé ako sledovať nemý film. Oprela sa chrbtom o strom a zatvorila oči. Bolesť pomaly ustupovala. Ale už si želala buď vedieť všetko alebo nič. Tie spomienky sa jej zatínajú do mozgu ako stovka nožov. Netušila, že spomínať tak bolí.

Po pár dlhých minútach bola schopná otvoriť oči a spamätať sa. Jej švagor nevyzeral ako bastard, ale vedela, že ním bol.

Mala by to zavolať Rikardovi, ale po dnešku to bolo to posledné, čo chcela. Vedela, že skôr či neskôr sa s ním bude musieť stretnúť, ale dnes nebol ten deň.

Rozhodla sa ísť do firmy. Chcela vedieť ako dopadla akcia a tak isto prísť na niečo nové. Stagnovali na mieste a to sa jej nepáčilo.

Sadla do svojho kresla a pozrela na tie výpovede spred šiestich rokov.

Zapálila si cigaru a opäť ich začala prechádzať. Akonáhle si potiahla cítila stratenú energiu a chuť do života. Lepšie povedané do pomsty.

Keď zbadala číslo, opäť jej to nešlo do hlavy. Taký ľuďomilný nebol určite. Musela v tom byť nejaká nelegálna aktivita.

Keď sa po výfuknutí dymu, pozrela späť do papierov, tak to zbadala. Vedľa toho mala totiž položenú zmluvu s presne tým dátumom. Látky z Istanbulu. Nie, toho dodávateľa nikdy nepoužívali.

Zbrane. Namiesto výpovede išlo o obchod so zbraňami. S tým musí teraz ten bastard obchodovať.

Krytie to bolo dobré, ale nesedelo to.

Vzala svoj mobil a vytočila Rikarda.

,, Prosím?" ozval sa nevrlo a ona len pretočila očami. Nemala chuť sa s ním baviť. Plánovala mu všetko povedať a zložiť. Žiadne zbytočné keci okolo toho.

,, Riki, mám dôležité informácie. Carlos obchoduje so zbraňami. Tam si ulial prachy z mojej firmy. Zbrane z Istanbulu. Ak tam máš nejakých dodávateľov, tak sa ich skús opatrne opýtať. Pravdepodobne v tom ide doteraz. A druhá informácia je ešte závážnejšia. Objavil sa Sebastián. V pokoji si napochodoval do môjho domu a predstavil sa mi ako Carlosov starý priateľ. Niečím donútil Carlosa nech sa vráti skôr. Pravdepodobne ho vydiera. Som si istá, že ojebal aj jeho. Tu nejde len o nás. Riki, máme ich pokope, čo môže znamenať problémy. Myslíš, že vedia, že si tu? "opýtala sa bez dychu.

,, Kurva!" to bola prvá reakcia, ,,Určite nevedia, že som tu. To mám poistené. Ide o pravdepodobnosť kedy to zistia. Alexis, dlho to trvať nebude. A aj to zistia skôr ako my niečo urobíme, tak bude problém. Treba konečne začať. Musíme sa pohnúť s naším plánom. Alexis, musíš začať konať. Konečne vieme kde začať. Ja začnem s mojimi zbraňami ničiť obchody a ty si môžeš ničiť jeho domáci pokojný život. Bude trpieť a so Sebastiánom musíme ešte vyriešiť čo urobíme. Aj jeho zničíme, ale pekne po jednom. " povedal jej a ona len prikývla.

Zložila a povedala si, že naozaj nezačne veľmi primitívne. Čo by sa stalo ak by mu do jedla začala dávať niečo z čoho mu prepne?

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now