13.kapitola

510 25 19
                                    

Veľa hodín strávili tým, že jej ukazoval dôkazy. Necítila sa pri tom príjemné, ale bolo to potrebné. Ak ten bastard naozaj klamal, tak nevedela, čoho všetkého by bola momentálne schopná. Už vôbec nie v minulosti....

Práve doma sedela na gauči pri pohariku, keď prišiel domov jej manžel.

,,Ahoj. Si tu nejako skoro."skonštatoval a dal jej bozk. Potom všetkom, čo počula nechcela, aby sa jej dotýkal, ale musela sa tváriť, že je všetko v poriadku. Riki jej dal také dôkazy, že začala veriť. Vyhrabal odniekiaľ dokonca aj fotku, na ktorej bola bola s ním a so ženou, jej sestrou, na svadbe. Bolo to skutočné.

,, Nemala som toho veľa v robote. Armán mi velmi pomohol. "usmiala sa a snažila sa znieť v pohode. Bolo jej z tohto zle. Rozpadla sa jej rodina, ktorú jej vytvorili a sama si nepamätala, kto patrí do jej skutočnej.

,, A Nick?" opýtal sa.

,,Už spí. Bol unavený. "

,, Takže si môžme ísť aj my ľahnúť?" opýtal sa so šibalským pohľadom v očiach.

Potrebovala rýchlo nájsť nejakú vyhovorku:,,Prepáč, ale hrozne ma bolí hlava. Idem si dať tabletku a spať. Zajtra musím byť skoro v robote." povedala mu a aby to bolo presvedčivé, tak ho pobozkala.

Podarilo sa jej to elegantne.

Ráno vstala veľmi skoro a namiesto firmy zamierila k Rikardovi. Obliekla sa celkom vyzývavo.

Keď zaklopala o pol 7 ráno na Rikardove dvere, nebol nadšený

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď zaklopala o pol 7 ráno na Rikardove dvere, nebol nadšený.

Rozospato otvoril dvere a pretrel si oči.

,, Raz ma tieto tvoje skoré príchody zabijú. Nepamätám si, že by si takto skoro vstávala... "zavrčal a ustúpil: ,,Poď dnu."

Mal na sebe len boxerky a Alexis, ako žene, to nebolo ukradnuté. Páčil sa jej a musela uznať, že omnoho viac ako jej manžel. Len keby nebol taký hlupák.

Akonáhle sa poriadne zobudil a prezrel si ju, tiež mu nebolo všetko jedno. Navyše bolo ráno.

,, Buď ma zabijú tvoje skoré príchody alebo tieto šaty."zavrčal a za vlasy ju prudko pritiahol do bozku.

Najskôr sa pokúsila brániť, no postupne ju perami dokázal presvedčiť. Začala spolupracovať a on si to užíval. Konečne po tak dlhom čase.

Myslela si, že by si mohla spomenúť, no nebolo to tak. V spomienkach mala čierno, no jeho pery ju aspoň na chvíľu odpútali od všetkej tej zlej skutočnosti.

Keď sa od neho viac-menej proti svojej vôli odtiahla, škaredo na ňu pozrel. Chcel si s ňou konečne užiť bez toho, aby musel pozerať na to, ako ho nespoznáva.

,, Čo si chcela? "opýtal sa o chvíľu a prešiel do spalne. Išla za ním.

Kým sa on obliekal, ona si sadla na posteľ a sledovala ho. Preložila si nohu cez nohu a pozerala ako sa mu hýbu svaly na výstavnej hrudi. Sama netušila, kde sa v nej vzal toľký chtíč.

Keď na seba dal košeľu, oprel sa o posteľ priamo nad jej tvárou a šepol jej do ucha:,, Prestaň slintať, bábika, lebo ani nevieš aké chute vo mne prebúdzaš. Nechcem spraviť niečo, čo budem ľutovať."

Spamätala sa a odpovedala mu:,, To by som ti ani nedovolila."

Uškrnul sa, narovnal a znovu zopakoval otázku:,, Čo si chcela?"

,, Chcem sa porozprávať aj s inými ľuďmi a chcem poznať svoju minulosť od začiatku, nie len od teba." povedala.

,, Tvoju sestru do toho ťahať nebudeme... To by nebol dobrý nápad. No napadá mi ešte tvoj otec, lenže nechcem do toho zapliesť viac osôb z tohto sveta než je potrebné. Čo tak keby sme zavolali Lenu? Bingo!" dohadoval sa sám so sebou.

,, Komu? "opýtala sa nechápavo, aj keď sa jej zdalo, že jej o nej už hovorili.

,, Lene. Žena, s ktorou si bola v bande, do ktorej som ťa dostal. Boli ste kamošky. Ona by mohla poznať celý príbeh." rozmýšľal nahlas.

,, Koľko ju poznám?"

,,O niečo menej než mňa, ale som si istý, že vy ženy si toho viac poviete ako si povedala za ten čas mne." povedal a vybral telefón : ,,Nemá ma moc v láske, takže ak by niečo ozvi sa. Je možné, že bude odmietať, keď zavolám ja." hovoril, vytočil číslo a dal ho na reproduktor.

,, Čo chceš, Quintana?"ozvala sa nepríjemne a Rikardo sa zasmial. Presne toto tušil. Keď spolu prestali spávať, teda nikdy to nebolo pravidelne len občasne, ho nemala rada. Vlastne ona ho nemala rada ani predtým, ale asi z toho chcela vyťažiť alebo pochopila aký to je bastard.

,, Hneď takato milá, Lena? Veď som ti nič nespravil. "skonštatoval a zasmial sa.

,, Spravil si toho až-až. Ale to teraz nechajme. Čo potrebuješ?"

,, Potrebujem, aby si sa zdvihla a išla na prvý let na Filipíny. "povedal a tentokrát sa zasmiala ona.

,, Čo si chceš so mnou spraviť romantický víkend? Uvedom si, že mám aj iné povinnosti než ti behať okolo zadku." povedala už celkom nepríjemne, no Dajane sa hneď zapáčila.

,, Ide o tvoju kamošku Alexis, tak sa zdvihni a sprav čo hovorím. Viac ti poviem až tu. Moji ľudia ťa vyzdvihnú." povedal a chystal sa zložiť.

,,Quintana! "stihla iba zavrčať kým zložil.

,, Takže toto je vybavené." povedal a bol si istý sám sebou, že momentálne googli na internete letenku na Filipíny.

,, To dievča sa mi páči. "poznamenala Alexis a zasmiala sa. Aspoň trocha zabudala na svoju prítomnosť aj minulosť.

,, To mi bolo hneď jasné. Čo tie lieky, o ktorých sme sa bavili?"začal už dosť vážne.

,, Neberiem ich, ale pred ním sa tvárim, že hej. Je to tak lepšie. Ak je taký ako tvrdíš, tak nemôže zistiť, že sa niečo deje. A ani to, že si tu, takže žiadne návštevy v mojej firme."povedala mu a on prikývol. Bol si vedomý, že skôr či neskôr si spomenie.

,, O chvíľu sa ti vráti pamäť, som si istý. Ale keď už sme pri tých liekoch, dones mi pár. Dáme ich otestovať, aby si sa presvedčila, čo je to za bastarda."povedal a ona prikývla. Bola zvedavá, čo všetko sa ešte dozvie. Nevedela na koho sa má hnevať.

,, Donesiem. A som zvedavá. Kedy ti majú prísť výsledky testov otcovstva? Chcem vedieť či si Nickov otec alebo nie..."

,,Je to zložitý proces, ale zaplatil som nekresťanské prachy, aby som mal výsledky čo najskôr. Nechcem, aby sme boli tak dlho na pochybách, ale nech ti je jasné, že my dvaja nie sme určení na to byť rodičmi a ani byť spolu. Naš vzťah vždy tvoril sex a obchody. Nič viac nič menej. Nech ti to je jasné." hovoril s ňou na rovinu, za čo mu bola vďačná.

,, Neboj sa. Mojim snom nie je mať dieťa s mafiánom z Los Angeles. Keď prídu výsledky, dohodneme sa ako ďalej..."

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now