6.kapitola

622 27 5
                                    

Sadli si na gauč a on podal Dajane či Alexis pohár whiskey.

,,Takže od začiatku. Povedz mi všetko od začiatku."odpila si z whiskey a začala: ,,Potom ti poviem o mojom manželovi aj keď neviem na čo ti to bude."

,,To už nechaj na mňa." usmial sa a odpil si: ,,Som Rikardo Quintana. Poznám ťa už 12 rokov. Stretli sme sa v mojom bare. Zomreli ti rodičia a ostala si sama so svojou sestrou. Prišla si si pýtať prácu. Prvýkrát som ťa videl cez kamerový systém. Mal som posúdiť či z teba niečo bude."

,.Akého charakteru je ten bar?" opýtala sa so strachom.

,,Striptízový ako som ti už povedal."

,,Nie som práve typ na striptíz." protestovala.

,,Nevieš kým neskúsiš." zasmial sa.

,,Takže sme sa stretli a čo potom?"

,,Prvýkrát osobne v bare. Pili sme spolu a potom som ťa pri ceste domov pobozkal. Ak by si si to pamätala, tak by si mi chcela ublížiť." zasmial sa na nej. Na to čo sa dozvedel to bral pokojne. No vedel, že akonáhle by ho zbadal, rozbil by mu prinajmenšom hubu.

,,A čo potom?"

,,Chceš to vedieť?" prikývla a on pokračoval:,,Vyspala si sa so mnou po dohode. Prachy za sex."

,,Prachy? Tak koľko? Aká bola moja cena?" zavrčala. Verila mu stále menej. Nedokázala uveriť, že toto bola ona.

,,Dosť, bábika. Zaplatil som za teba dosť." pousmial sa a Alexis mala veľké nutkanie ho udrieť.

,,Neviem  čo za hru tu spolu hráme, ale ani trochu ma to nebaví. Neverím ti ani slovo. Musel by si mi to nejako dokázať . A jediné, čo od teba momentálne chcem je, aby si ma pustil."

,,Pustím ťa, ale zajtra. Prestaň už konečne opakovať, aby som ťa pustil a radšej napíš manželovi, že budeš spať u kamošky." povedal a podal jej vlastný mobil. Toto bol vrchol drzosti.

,,Toto musí byť žart!" zavrčala, ale zobrala si od neho telefón, aby napísala manželovi. Zvedavosť, čo si ešte vymyslí ju nútila ostať. Ovládala sa, aby doňho ten telefón potom nehodila. Niekto si z nej musel len strieľať. Toto musel byť len zlý vtip. Zlý skurvený vtip, za ktorý niekto dostane.

,,Nie je, bábika." zasmial sa: ,,Kurva, daj mi už nejaké odpovede." dodal.

,,Môj manžel sa volá Nicolas D'Fire. Sme spolu, ževraj, 9 rokov. Ja si nepamätám ani hovno, takže nechci odo mňa detaily."

,,Ak nemáš milenca, tak nevieš ani len skutočné meno svojho akože manžela." povedal a ona naňho len zazrela.

Bolo nepredstaviteľné, aby mu niečo takéto uverila. Nikto na jej mieste by mu neveril a ani nikomu inému kto by chcel toto nahovoriť.

Hodila do seba obsah pohára, na čo jej ihneď dolial.

,,Nie, milenca nemám, tak ako sa podľa teba volá a kto to je?" dnes nič iné nerobila, len vrčala na tohto pre ňu neznámeho chlapa a to ho poznala ani nie 24 hodín.

,,Tvoj manžel sa volá Carlos. Bol to tvoj bodyguard a šéf telesnej stráže. Páčila si sa mu vždy a toto vzniklo pravdepodobne len preto lebo dostal šancu a chytil sa jej. Bolo to ako blesk z jasného neba. Povedz mi čo sa ti vlastne stalo."

,,Ževraj som išla v aute a predo mnou sa šmyklo auto. Strhla som volant, aby sme nenabúrali a narazila do stromu. Zobudila som sa až o 2 týždne a nepamätala som si absolútne nič. Bohužiaľ to sa odvtedy nezmenilo."

,,Koľko to už je?" opýtal sa a po prvýkrát sa jej zdal vážny.

,,6 rokov. Najhoršie je, že mi tvrdili, že postupne sa mi vrátia spomienky a budem mať aspoň záblesky, ale absolútne nič."

,,Dobre, na teba toho asi bolo už dnes dosť. Choď sa vyspať, zajtra ťa ten chlap čo tu bol, André, zoberie domov. Nikomu nepovedz ani slovo, ak sa chceš dozvedieť viac. Postupne ti donesiem potrebné dôkazy."

,,Nepočítaj s tým, že ti uverím tak ľahko." povedala mu celkom pokojne.

,,S tým počítam, bábika. Poznám ťa už nejaký ten piatok a viem, že s tebou nie je nič také jednoduché."

Hodila do seba pohárik a postavila sa na odchod: ,,Ešte jedna vec. Prečo bábika?" spýtala sa a Rikardo sa zasmial.

,,Bábika, túto tému si nechajme na inokedy. Vidíš ako ťa to všetko, čo si sa dozvedela prekvapilo. Zajtra pri raňajkách ti dám ďalšie informácie."

,,Dobre. A nepribližuj sa k mojej posteli viac ako na 100 metrov, jasné?"

Zasmial sa. Och bože! Toto musí byť preňho nejaká skúška. Premávavala sa tu pri ňom v úzkych, obtiahnutých šatách, ktoré jej zvýrazňujú každú krivku a ona si ho nepamätá?! Rozmýšľal, že si pôjde nájsť nejakú kurvu, lebo to nedával a aj keď je aký je ženy neznásilnuje. To by nespravil a najmä nie po tých dvoch bastardoch, ktorý jej kedysi ublížili. No nevedel, koľko mu toto predsavzatie vydrží.

,,Neboj sa, môj kamoš ako si ho nazvala, sa k tebe nepriblíži. Ja ženám ubližujem len ak chcú." zasmiala sa a išla do izby. Aby sa upokojil, išiel si dať pohárik kvalitnej whiskey. Nie je taká akú mal doma, ale aspoň niečo. Zavrel sa v pracovni a vzápätí zavolala Teresa.

,,Áno?" ozval sa a priložil si hrdlo fľaše k ústam.

,,Čo sa stalo? Vysvetli mi to! Zavoláš , povieš, aby som zohnala vsetko o Alexis a zložíš. Čo to má znamenať?"

,,To, že som ju našiel avšak časť nej chýba."

,,Riki, teraz nie je čas na tvoje perverzné narážky. Odpovedz mi!"

,,To nie je žiadna narážka. Teresa, ona stratila pamäť. Ona si nepamätá nič a navyše si vzala Carlosa. Aj keď neviem či je to pravda ako väčšina jej terajšieho života."

,,Čo do piči...?" zavrčala a keď ona nadáva, tak je to naozaj blbé: ,,Nepamätá si nikoho?"

,,Keď si nepamätá ani mňa, tak si nebude nikoho."

,,Na tom niečo bude, ale cestujem za vami! Chcem ju vidieť, podľa toho môžme určiť či si spomenie alebo nie."zasmiala sa na odľahčenie .

,,Príď, pošlem ti letenku. Bude len dobré ak bude obklopená ľuďmi z minulosti."

,,Neboj sa, pôjdem sama a tu ostane Tučko. Ak si Alexis zobrala Carlosa, tak ju museli dobre zmagoriť."

,,Museli, ale ja ju z toho dostanem. Musím, veď je to moja žena. Carlos bude pykať za to, čo spravil a ojebal príliš silného nepriateľa na to, aby mu to len tak prešlo."

Bastardi v tomto svete budú za svoje činy pykať.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ