56.kapitola

396 20 12
                                    

,, Vstaň! No tak! " rozkázala mu, aj keď by sa naňho takto vedela pozerať.,, Ponížil si sa predo mnou až príliš." zavrčala.

,, Nemôžeš sa so mnou rozviesť! Prosím, Al... Dajana! " zvolal a Alexis sa na ňom v duchu smiala. Bol to úbohý parazit. Nič viac, nič menej. Už sa ho chcela zbaviť. Nezaslúžil si dýchať.

Ak by vedela prečo to celé bolo, tak ho zabije. Takto však nie. Musí najskôr pritlačiť na Sebastiána.

A ešte tu je ten obchod s Rikardom. Nevedela ssi predstaviť, že opäť bude na scéne. Milovala tú predstavu. Bolo jej jedno aký to bude obchod. Potrebovala sa znova cítiť ako mafiánka a nie ako obyčajná hysterická ženská.

Zdalo sa byť všetko na mieste, ale to nevedeli ako ľahko sa to môže zmeniť a dojebať.

,, Žiadna Dajana. Nahneval si ma. Nikto ma nebude mlátiť. Minule si tiež bol agresívny. To jediné neviem prekusnúť. Máme šťastie, že Nick už odišiel. Ak by si napadol aj jeho, tak to skončí zle. "povedala mu a on sa stále tváril kajúcne. Nevedel čo robiť. Nemohol o ňu prísť.

,, Odpusť mi to. O to jediné ťa žiadam." aspoň trochu sa prestal ponižovať. Ale ešte sa poníži a to veľmi!

,,Idem teraz odtiaľto. Potrebujem si to premyslieť." skonštatovala a on jej  na to skočil. Hlúposť mu ostala to treba uznať.

Vyšla z domu a nasadla do auta. Nevedela kam pôjde, ale bolo jej to jedno. Potrebovala od všetkého oddych. Vedelay že dnes bude Rikardo ničiť ďalšie jeho obchody, takže ak by tam ostala, tak sa zvrhne peklo.

Akonáhle vycúvala, začal jej zvoniť telefón. Rýchlo ho vyhľadala a prekvapilo ju Rikardove číslo. Mala ho uloženého inak, aby na to neprišiel ten idiot. Nezvykol jej volať, väčšinou ona jemu.

,, Prosím? "ozvala sa.

,, Alexis, tu je Teresa. Voláme ti od Rikarda, aby si zdvihla. Chceme sa s tebou porozprávať. Sme opäť tu v Rikardom dome." povedala a Alexis tomu nerozumela.

,, Kto my? "opýtala sa.

,, Ja a Lena. Počuli sme, že si si spomenula. Riki po nás nechal poslať lietadlo. Chceme ťa konečne vidieť v tvojom pravom ja." vysvetlila a ona sa zasmiala. Rada by ich videla a vedela kto sú teraz.

,, Ste u Rikarda? Hneď som tam. Chcem vás vidieť." usmiala sa a zložila. Títo ľudia jej pomohli vrátiť sa znovu k sebe a boli jej ako rodina. Chcela zistiť ako žijú. Nikdy sa ho to nepýtala. Bola zvedavá.

Zaparkovala pred jeho domom a už z diaľky videla ako André krúti očami. Len sa zasmiala a vystúpila. Aspoň niektoré veci zostali rovnaké.

Prešla okolo neho bez pozdravu a jemu to bolo vlastne jedno.

Vošla dnu a hneď sa na ňu vyrútili tie dve. Silno ju objali, akoby nevideli roky. Vlastne aj nevideli.

,, Konečne si späť, Alexis. "usmiala sa na ňu Lena. Nikdy sa jej nepáčilo, keď bola taká nevinná. Ani teraz, ani predtým.

,, Aj ja som rada, Lena. A rada vás vidím. Prepáčte, ak som predtým bola na vás nepríjemná. Nevedela som, čo sa vlastne deje."

,, Riki mi hovoril, že si si už dávnejšie spomenula. Trvala som na tom, aby nám nechal lietadlo. Viem, čo sa chystá..." posmutnela Teresa. Alexis vedela, že naráža na jej smrť. Bolo jej to jasné.

,, To je teraz jedno. Hádam tu Rikardo nie je. Chcem, aby ste mi povedali o vás." usmiala sa.

,, Ja mám dcéru so Šakalom, Alexis. "usmiala sa Teresa:,, Mala si pravdu, toho chlapa som sa mala držať. Cynthia má tri roky a som dokonca aj vydatá. Otvorila som si bar. Rikardo je spoluvlastníkom, takže sú tam aj tanečníčky." zasmiala sa. Alexis táto informácia prekvapila. Nemyslela si  že toto sa stalo z jej Teresy. Myslela si, že odišla z barového biznisu, no mýlila sa.

,, Som rada, že si ostala so Šakalom. Ten chlap sa o vás dokáže postarať o každej stránke." usmiala sa na ňu.

,, A ty Lena? Spomínam si na nejakého Dana..." šibalsky sa usmiala. Vedela, že ju trošku privádza do úzkych, pretože ani predtým nechcela uznať, že sa jej páči.

,, Dan je súčasť bandy. To sa nezmenilo. Stále som v bande a hľadám nám kšefty. A stále s ním spávam ak to chceš vedieť." zasmiala sa:,, Rovnako ako ty s Quintanom." skonštatovala a Alexis videla ako sa jej to nepáči. Nečudovala sa. Oni nikdy neboli veľký kamaráti.

,, Áno, ak to chceš počuť. Spávam s ním tak ako vždy. " povedala otvorené. Niektoré ženy by sa červenali pri takejto téme, ale Alexis nie. Ona bola otvorená.,, Čakala som, že s tým Danom aspoň chodíš po toľkých rokoch." zasmiala sa Alexis.

,, Vieš o čom sme sa bavili, keď si u mňa bola naposledy. Svadba nám dvom nehrozí." povedala a Alexis hneď vyskočil ten rozhovor. Bavili sa, že Alexis bude jediná, ktorá nebude mať svadbu. Bola tak rada aj za tieto malé detaily, ktoré vie.

,, Alexis, ja som ti nemala šancu poďakovať za to, že si pomohla Rikardovi. Bez teba by bol mŕtvy." povedala Teresa úprimne. Ten chlap bol pre ňu ako rodina, aj keď sa niekedy správal ako idiot.

,, A to si aj zaslúži." povedala Lena na doplnenie.,, Mala si ho nechať skapať. "

,, Myslím, že hovoríš o mne, Lenita." zjavil sa pri nich Rikardo,,, Nemala by si sa takto baviť o človeku, ktorý ti dával žrať."

,, A pritom žral zaživa moju kamarátku. "oborila sa naňho. Neznášala ho ešte viac, keď sa dozvedela, že chce zabiť Alexis.

,, Myslím, že ona sa nie príliš bráni. Niekedy." zasmial sa. Nemal Lenu rovnako rád ako ona jeho.

,,Prosím vás. Pokoj. "ozvala sa Teresa.

,, A čo vy máte v mojom dome prosím vás? Niečo ako mierové stretnutie?" opýtal sa a zobral si poharik whiskey.,,André z vás nebol príliš nadšený. "skonštatoval.

,, On nebol nadšený zo mňa." zasmiala sa Alexis.

,,To máš pravdu, bábika. "usmial sa, naklonil sa a vášnivo pobozkal Alexis. Bola to niečo ako demonštrácia pred Lenou. Alexis si ruky položila na jeho ramená a on sa jej usmial do pier. Po chvíli sa od nej odtrhol a stále v tej istej polohe pozrel na Lenu.

,, Vidíš? Teraz sa tá tvoja kamarátka nebránila. Ako väčšinu života. " povedal.

Lena naňho zazrela a vyslovila:,,  Viem, že sa nebráni. A viem, že sa nebude brániť ani keď ju zabiješ, lebo si myslí, že ti je niečo dlžná."

Už ostáva málo... 😣😣❤️❤️❤️

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt