23.kapitola

524 28 19
                                    

Bolo ťažké ho dostať do domu. Bol pripitý, takže nevedel rovno stáť, nie to ešte chodiť.

Akonáhle sa jej podarilo odomknúť dvere od domu už ju bozkával. V tej chvíli vôbec nevyzeral tak opito. Stál, držal ju za pás a dokonca ju o pár sekúnd prilepil na stenu.

Alkohol bol cítiť z oboch, ale ani jednému to nevadilo. Riki sa okamžite cítil triezvejší.

Alexis vôbec netušila, kde sa nachádza. Prvýkrát bola v tom dome a on jej nedal čas sa rozhliadnuť.

Skôr než sa spamätala, nemala tričko a  on ju sotil na posteľ. Neprotestovala. Dokonca sa mierne posadila a pritom ako jej bozkával krk mu začala vyzliekať košeľu.

,, Kurva, Alexis." zavrčal, keď sa jej po dlhom čase podarilo dostať z neho košeľu aj so sakom.

Obaja boli vzrušení a obom sa to páčilo. Mali niečo vypité, takže nemali také zábrany.

Bozkávali sa ďalej a jeho ruky jej rozopli sukňu. Bol vyšvihnutý nad ňou, tak ju z nej ľahko dostal.

Oddelil sa od nej a prezrel si ju. Bola presne taká ako na lodi. Nič sa nezmenilo. Až na to, že nemala pamäť.

Ona si ho znovu dravo pritiahla do bozku a začala bojovať s jeho nohavicami.

Riki sa zasmial a pomohol jej. Zdvihol ju na ruky a posunul vyššie na posteli.

Znovu sa začali bozkávať a to všade kde mohli. Postupne sa jeho ruky dostali k zapínaniu jej podprsenky.

Tu to však stopla.

,, Riki, nie." zaprela sa mu do hrude, hoci bojovala sama so sebou.

Nebral ju na vedomie. Ďalej ju bozkával akoby nič nepovedala.

,, Riki."odtlačila ho od seba a on sa na ňu zamračil. ,,Nechcem s tebou spať, keď si opitý. Aj keď ver mi, že momentálne je ťažké sa ovládať." povedala mu a pohľadom ho zoskenovala. Vedela, že momentálne má veľký problém, aby sa udržal. On zas vedel, že čím viac to budú odkladať tým to potom bude horšie pre ňu. Kontrolovať sa potom nebude vôbec.

,, Okey."prijal to najlepšie ako vedel, aj keď s jej rozhodnutím nebol stotožnený. A sám vedel, že rukami jej stále chodí po tele.,, Ver, že nabudúce keď budeš v mojej spálni, tak ťa pojebem aj keby si ako protestovala." zavrčal a dravo ju pobozkal.,, Si moja žena a podľa toho sa budeš správať. "

Povedal prudko a ľahol si.

Alexis pár minút pozerala neveriacky pred seba. Nevedela čo si má o tom chlapovi myslieť. A pomaly si to s tým nesexovaním aj rozmyslela. Bola mimo sama zo seba.

,, Riki." oslovila ho a dotkla sa jeho ruky. Keď nereagoval došlo jej, že zaspal. Po toľkom alkohole sa nečudovala.

O pár minú spala aj ona.

**********

Ráno, keď sa zobudil a videl vedľa seba polonahú Alexis. Musel sa sám sebe zasmiať. Nech to je akokoľvek táto žena vždy skončí v jeho posteli. Včera mala jediné šťastie, že mal v sebe alkohol a nie toľko, aby sa neovládal. Ak by bol viac opitý alebo triezvejší asi by to nedopadlo takto.

Na staré kolená sa z neho stal rozumný človek? Neveril tomu. Včera ho asi len osvietilo.

Nebolo to tak, že by nemal dôvod sa opiť. Mal. Nevedel či to bolo na oslavu alebo nie. Každopádne nevedel čo ďalej. Ďalej videl len pomstu, ale čo bude potom?

Ak by sa ho to niekto spýtal popravde by povedal smrť. Istým spôsobom prestal vidieť iné alternatívy a tušil, že po tomto všetkom príde smrť.

Znovu pozrel na Alexis, ktorá sa práve prebrala.

Len tak z ničoho nič z nej strhol paplón a podoprel sa  aby lepšie videl na jej stehno.

Prstami jej prešiel po jazve, ktorú jej sám spravil. Bolo to dávno a veľmi slabo viditeľné po toľkých rokoch, no on tam dokázal prečítať svoje meno.

Alexis sa zmätene pozrela na miesto, kde sa jej dotýkal. Tú jazvu si všimla, no neprikladala jej dôležitosť vyzeralo to ako z tej nehody, nejaké poprepletané čiary.

,, Máš tu vyryté moje meno. Bolo to už veľmi dávno."

,,Prečo si to spravil? " opýtala sa a on sa zasmial. Nôž alebo v tomto prípade kúsok zrkadla v rukách šialenca nebol najrozumnejší.

,, Mali sme hádku, dajme tomu. Keď si pre mňa začala robiť, bol som blázon. To hovorím úprimne. Toto som ti spôsobil, keď som bol nahnevaný za to, že si si vyšla s iným klientom. Nespala si s ním, ale ja som mal nervy a ty si priliala olej do ohňa. Hádali sme sa a ja som ťa prehodil pomaly cez celú kanceláriu. Narazila si do zrkadla, ktoré tam bolo a to sa rozbilo. Vykríkla si mi do očí, že mi nepatríš. Že si môžeš robiť čo chceš. To bola posledná kvapka. Chytil som kúsok rozbitého zrkadla a vyrezal som ti to tam. Aby si vedela komu patríš. Ženy, ktoré prešli mojou posteľou museli patriť len mne kým ma neprestali baviť. Ty si ma hrozne vytáčala tým, že si si stále hovorila svoje. Vtedy som ťa naučil ma poriadne rešpektovať."

Alexis len neveriacky krútila hlavou. Bola si istá, že on by v psychiatrickom vyšetrení neprešiel a hneď by ho zavreli.

,, Prečo si sa včera tak opil? Len tak z nudy?" opýtala sa ho a radšej zmenila tému.

,, Nebolo to z nudy. Dones tie papiere z komody." ukázal na ne. Postavila sa a prešla pre ne. Sadla si späť na posteľ a podala mu ich.

,, Tuto sú výsledky testov DNA. Pozri si ich." povedal a vrátil jej obálku do rúk.

Alexis ju s trasúcimi sa rukami otvorila a prešla po písmenách na papieri.

"... s 99,9% pravdepodobnosťou nie je otcom...."

,, Nie si Nickov otec."skonštatovala a pozrela naňho. Nevedela či jej odľahlo alebo nie. Ak on nie je otcom, tak potom kto?

,, Nie som. A v tom prípade si neviem predstaviť kto by mohol byť." povedal a pozrel na ňu vážne.

,, Myslíš, že... by som pred nehodou bola schopná s Carlosom spať?" opýtala sa ho priamo a on mal odpoveď jasnú.

,, To si nemyslím. Pred nehodou si ho musela mať v zuboch a ak by sa nevydával za niekoho iného, nespala by si s ním. Ale v zomto prípade nemám ani tušenie, kto by mohol byť jeho otcom. Ty si musela spať s viacerými za ten čas, ale nemyslím si, že by si si nedala pozor. "

,, Jediná možnosť ako to zistiť je vrátenie mojej skurvenej pamäte, Riki. Čo keby si mi spravil takú menšiu exkurziu do minulosti?"

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now