40.kapitola

460 19 12
                                    

Ďalšie dni prebiehali prípravy na veľký obchod. Riki nevedel, čo od toho čakať. Veď to sú ľudia, ktorým môže hocikedy prepnúť a Alexis momentálne nie je stavaná na taký druh situácií. Bolo to ako vrátiť sa v čase, a to kurva veľmi späť. Veď čo od nich môže čakať? Obchodoval s nimi veľakrát, ale tuto sa zmenila situácia. Veď čo mali robiť? Chcel, aby znovu zažila ten adrenalín, ale nevedel nakoľko sa jej to bude páčiť.

Išiel vybaviť posledné záležitosti, kým ona bola v jeho spálni. Aspoň si myslel, že tam je. Keď sa vrátil nikde ju nemohol nájsť, tak si to domyslel. Chcel jej pred obchodom ešte predstaviť Sandersona. To on mu všetko potvrdil, tak ho nemohol vynechať.

Vošiel do izby a chvíľu na ňu pozeral opretý o dvere. Sedela na posteli a hlavu mala uloženú v dlaniach. Nevedel, čo sa stalo, ale vyzerala, že je v tranze.

,, Alexis? "opýtal sa, ale neodpovedala. Keď aj po zopakovaní nereagovala, chytil ju za ramená. Nič. Zatriasol ňou a ona konečne zdvihla hlavu.

,, Čo sa stalo?" opýtal sa jej. Ona len pokrútila záporne hlavou.

,, Nič. Len ma z nervozity nehorázne bolí hlava. "povedala presvedčivo a usmiala sa. Toto nebola ona.

Poznal ju, takže jej neveril. Niežeby vždy rozoznal kedy klame, ale dnes to akosi cítil. Bol unavený zo všetkého, takže jediné čo by ho momentálne nezničilo bol sex a spánok. To by mu pomohlo. Nemal chuť nejako riešiť jej sračky.

Kurva ako sa to mohlo tak dojebať za pár skurvených rokov. Nevedel, čo ho ničilo viac, a to sa jemu neostávalo. Bol kurva unavený z tohto boja a to ešte ani nezačali. Keď začne boj, tak nezničia len nepriateľov, ale aj seba. Bude to ako bojové pole plné mŕtvych. Vedel, že obaja môžu skončiť mŕtvy. Cítil to.

Ale veril, že aspoň zničia tých, ktorí si to zaslúžia. A tých bolo veľa. Teraz, keď sa objavil aj Sebaatián, majú o problém viac. Bolo na nič celé ich snaženie ak príde ten kokot a všetko zničí. Bolo by to veľmi zlé.

,, Dobre. "pritakal, nechcelo sa mu to riešiť :,, Už sa stretli?"

,, Áno. Prišiel a zatvorili sa do kanclu.  Bolo to rýchle. Snažila som sa načúvať, ale nič podstatné som nezachytila. Viem len, že sa na niecom dohodli a to dosť priateľsky. Nerozumela som ako to je možné, ale stalo sa. Carlos ho nejako dokázal ukecať. Neviem čo teraz, piči. "zavrčala nahneve.

,,Ty pokračuj v tom svinstve, ktoré mu dávaš. Obchody som pomaly začal ničiť, ale bude teraz nervóznejší a bude chcieť za každú cenu zistiť kto je za tým. Dávaj si naňho pozor. Môže spraviť nejakú pičovinu."

,, S tým som zmierená od začiatku. Musím len prísť na niečo, čo ho donúti zostať pokojný."

,, Tak to bude zložité. Bude sa mu všetko rúcať a nebude to vedieť zastaviť. Úplná bezmocnosť. "povedal Riki so zlovestným úškrnom. Nevedel ako sa má inak tváriť. Toto bolo to, čo si prial. Bolo mu jedno ako to dosiahne. Len mal obavy ako to vypáli, keďže Alexis s nim žije.

,, Mali by sme už ísť." ozvala sa a tým prerušila jeho myšlienky. On len prikývol a tak spolu vypadli z domu.

Teresa už dávno odišla a Andrému sa narodila dcéra. On už bol späť. Bol Rikardova práva ruka, takže tu byť musel. Navyše jeho žena na to bola zvyknutá. Nemohla sa sťažovať. Riki k nim občas chodil a bol k nim veľmi štedrý. Nepovedala by, že je mafián, ale on vždy vie kedy a ako sa prezentovať. Ľudia, čo ho nepoznajú to tak ľahko nevedia rozlúštiť.

Nasadli spolu do auta a v tichosti sa presunuli na dané miesto. Bol to sklad uprostred ničoho, takže ich tam nikto nemohol nájsť.

Vystúpili z auta a premiestnili sa dovnútra.

Sanderson podal Rikimu ruku a potom sa usmial na Alexis.

,, Takže toto je nová Alexis.... Teší ma ja som..... "

,, Rada ťa opäť vidím, Sanderson." žiarivo sa Alexis usmiala. Obaja na ňu zarazene pozreli.

,, Riki, ty si jej o mne hovoril? "opýtal sa ho a Riki záporne pokýval hlavou. Potom mu všetko docvaklo.

Tá scéna v jeho spálni.

,, Ty suka, ty si si spomenula! Kedy? " zavrčal zamračený Riki so širokým úsmevom. Bol rád, že si spomenula, ale mala mu to povedať.

,, Dnes v tvojej izbe... Keď si prišiel, som sa spamätala."

Riki sa prudko otočil na Sandersona:,, Ospravedlň nás. Musím tejto suke objasniť ako sa má správať. "povedal a Sanderson s Alexis sa len zasmiali. Toto bol Riki.

Smiech ju prešiel, keď ju prudko dotiahol do auta. So skrytým smiechom si zapla pás. Konečne v ňom zas vedela čítať, konečne si spomenula. Bola tak nadšená, keď sa jej vrátilo takmer všetko. Chcela ho trochu potrápiť, preto mu to hneď nepovedala.

Keď ju znova vytiahol z auta, neprekvapilo ju to. André ich obdaril zvláštnym pohľadom, ale po krátkej očnej konverzácii s Rikim sa radšej vzdialil.

Alexis sa usmievala až do chvíle, keď s ňou zastavil vstrede kuchyne.

,, Takže ty si spomenieš a nič mi nepovieš? Toto sa nerobí, bábika."zavrčal a ona sa len usmiala.

,,Ale Riki... hádam nechceš, aby to so mnou bolo jednoduché. Nudil by si sa v tom prípade...." zasmiala sa a chytila ho za krk.

,, Toto sa ale nerobí. Mala si mi to povedať okamžite ako som vošiel do miestnosti. "zavrčal a chytil ju za krk.

,, To hádam nie. Bolo by to príliš jednoduché. Ak si chcel pravdu mal si ma zabiť, tak ako si to sľúbil." povedala provokačne a on si na chvíľu prial, aby si na nič nespomenula. Je až príliš akčná. On má pocit, že ak ho naštve, tak je schopný všetkého.

,, Možno som to mal spraviť. Už na tej lodi. Neboli by sme tu a nemal by som také problémy. Alebo som mal dovoliť predtým iným, aby si s tebou robili čo chcú. Koľkokrát mi vlastne vďačíš za život? Mala by si predo mnou za to byť na kolenách. " rozhodol sa takisto odpovedať provokáciou.

,,Toto si kurva nepovedal!" zavrčala:,,Nemyslela som si, že si sa zmenil, ale mohol by si byť trochu menší kokot. "

,, Tak ako bol Fernando? V tom prípade by si teraz takto slobodne predo mnou nestála." zavrčal a ona sa zamračila.

,, Zopakuj to! No tak!" zavrčala a vytiahla naňho zbraň. On nemeškal a spravil to isté. Toto im kurva veľmi chýbalo.

Aj keď majú byť v spolupráci, tak spomenutie tomu nie vždy môže pomôcť.

Dve prudké povahy práve vzplanuli ako oheň.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now