49.kapitola

419 24 16
                                    

Alexis domov prišla s ťažkým srdcom. Strach. To bolo to, čo cítila. Necítila ho často, ale momentálne intenzívne.

Nebála sa Carlosa. Toho potkana sa nemala prečo báť. Vedela, že by jej teraz neublížil. Minimálne nie ako chlap. Bála sa skôr svojich reakcií. Bála sa, že povie niečo, čo nemá, že sa neovládne a ublíži mu. Aj keď to by nebolo až také zlé....

Postarala sa o to, aby bol Nick preč z domu. Dala ho Armánovi a išla domov. Armán vie o všetkom. Aj keď si spomenula, bol to jej kamarát a zahrnula ho do toho. Nesúhlasil s jej rozhodnutím rovnako ako ona a Rikardo. Oni však nemysleli na to, že pre ňu to bude najťažšie. Podvoliť sa tomu bastardovi po tom všetkom bude ako nočná mora.

Prišla domov a potešila sa, že je sama. Osprchovala sa a prezliekla. Pripravovala sa na svoju dnešnú veľkú úlohu.

Bolo sedem hodín, keď sa otvorili vchodové dvere. Posledný krát zatvorila oči a prehrabla si vlasy.

To zvládne! Ona je predsa kráľovná, s ktorou len tak niečo nezamáva.

,, Zlato? "ozval sa zdola a stúpal po schodoch. Neveril, že by sa vrátila tak rýchlo. Po ich odchode si uvedomil, že reagoval prehnane. Už niekoľko dní dobre nespal a Rikardo bol jednoducho len výplod jeho mysle.

Keď zastavil vo dverách, ona sa s úsmevom otočila a išla ho pobozkať.

Veľká hra sa začala!

Najskôr ho prinúti jej dať to, čo chce a potom mu ona dá čo chce on už príliš dlho.

,,Dúfam, že som ti chýbala. "zasmiala sa mu do pier a obtočila mu ruky okolo krku. On sa na ňu úprimne usmial.

,, To vieš, že mi chýbaš vždy pri týchto tvojich výletoch." pohladil ju po tvári a pritiahol si ju nadoraz k sebe.

,, Špeciálne kvôli tebe som sa ponáhľala domov. Chcem, aby sme sa už nehádali. Viem, že v poslednom období je toho veľa na oboch a práve preto sa za tú tvoju poslednú scénu nehnevám. A vieš čo?" opýtala sa ho stále s úsmevom na perách. Každý by si myslel, že je táto scéna skutočná.

,, Čo?" pozrel na ňu s úsmevom a ona sa vyslobodila z jeho rúk. Prešla kúsok od neho a aspoň na chvíľu pocítila úľavu, že je ďaleko od neho. Verte či nie, no toto ju stálo priveľa síl. Cítila potrebu zmiznúť, no potlačila ju. Tento večer bude veľkým klincom jej hereckého umenia.

Opäť sa naňho otočila a nahodila ďalší úsmev. Videla, že ju sleduje ako svoju korisť. Ako niečo, čo už chce mať vo svojej moci. O to viac sa jej hnusil.

Posledná hra, Alexis. Napomenula sa v mysli.

,, Vybavila som nám večer osamote. Chcem sa ti ospravedlniť za moje správanie, ale naozaj som bola unavená z plánovania a diania vo firme. Teraz, keď už je všetko za mnou, a úspešne, tak ti to chcem vynahradiť." neprešla ani sekunda a už bol pri nej. Hrubo si ju zobral do náručia a prudko narazil svoje pery o tie jej. Alexis sa snažila ostať v kľude. Ruky za jeho krkom zatla v päste a nechala ho. Zastavila ho, až keď ju nástojčivo chytil za zadok.

,, Pokoj. Máme čas. "zasmiala sa a dala mu bozk na čeľusť. Ani pri najmenšom ho nebavili tieto jej hry. Už ju chcel mať v posteli:,, Chcem sa s tebou najskôr porozprávať." kývol jej hlavou nech už rýchlo pokračuje. ,,Chcela by som sa ťa opýtať na toho tvojho kamaráta, ktorý tu bol... Ako sa len volal.....?" odmlčala sa a ako čakala, on ju doplnil.

,, Sebastián. A čo by si chcela? "

,, Bolo mi ľúto, keď som počula, že si mu o mne toľko hovoril a ja o ňom nič neviem. Chcela by som, aby si ho pozval na večeru. Aby som ho spoznala. "povedala nevinne, ale on sa na ňu zamračil. Niečo mu na tom nesedelo a ona to vycítila.

Znovu sa ako mačka priblížila k nemu a obmotala mu ruky okolo krku. Nahodila psie oči a poprosila ho: ,,Urob to pre mňa."

Predtým než stihol protestovať, tak mu začala bozkávať krk. Mala svoje overené presviedčacie praktiky, ktoré tento chlap neprekukol. Pri tom, ako sa k nemu správala jej nemohol povedať nie. Prikývol, chytil ju za zadok a už spolu ležali v posteli.

Začal jej bozkávať krk a rozopínať pomaly šaty. Ona to však chcela mať čím skôr za sebou, tak mu rovno zavadila rukou o opasok.

Kým z nej vyzliekol šaty, cítila sa mizerne. Vedela, že dnes to bude pre ňu hrozné.

Našťastie sa zhodli v tom, že to chceli rýchlo. Ona za sebou a on ju už rýchlo chcel mať.

Ostatné zvyšky oblečenia z nej dal dole veľmi rýchlo. Pre ňu to síce vyzeralo ako hodiny, no poctivo predstierala ako si to užíva.

Keď sa konečne dostal do nej aj s ochranou, tak si vydýchla. Už to chcela mať za sebou. Všade ju bozkával a ona sa po tej dobe začala hnusiť samej sebe.

Keď vyvrcholil aj ona predstierala orgazmus. Bola rada, keď si ju len spokojne pritiahol k sebe a nechcel nič viac.

,, Milujem ťa, láska. "usmial sa, dal jej pusu na čelo a ona to po ňom zopakovala. Mala šťastie, že bol unavený a rýchlo zaspal. Ona zatiaľ mala pocit, že ju páli koža, na ktorej cítila stále jeho bozky.

Nutne sa potrebovala dostať k Rikardovi, lebo sa povracia.

Rýchlo sa obliekla a vypadla odtiaľ. Dala si samozrejme iné oblečenie ako predtým.

U Rikarda na ňu zrejme čakali, keďže bodyguard akonáhle ju uvidel, len otvoril dvere.

Vtrhla dnu a začala hľadať ako bláznivá Rikarda. Vošla do jeho spálne, no nebol tam. Počula tiecť vodu, tak išla za zvukom.

Našla ho pri umývadle. On ju zbadal v odraze zrkadla a otočil sa na ňu. Ona sa okamžite za ním vrhla a dožadovala sa jeho pier.

On jej to však nedovolil a chytil ju za lakte. Nechápala ho ani keď ju začal tlačil do jednej strany. Pritlačil ju k stene sprchy.

,, O čo ti ide, Rikardo? "zavrčala, dnes už nemala chuť na hry.

,, Nebudem sa ťa takto bezprostredne dotýkať po tom bastardovi. Musím si ťa očistiť." pousmial sa, vystúpil zo sprchy a pustil na ňu ľadovú vodu. Ona šokom vypískla a on sa na nej zasmial:,, Vieš, že som ti tú ľadovú sprchu musel raz vrátiť."

Povedal jej na odľahčenie. Ona sa na ňom len od srdca zasmiala a stiahla ho k sebe pod sprchu do bozku.

Toto bolo presne to, čo potrebovala. Opäť s Rikardom, bozkávajúc sa pod prúdom studenej vody. Presne ako kedysi.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now