39.kapitola

470 21 20
                                    

Chcela v tejto téme pokračovať, no v tej chvíli prišiel Rikardo.

,, Alexis, čo tu robíš? "opýtal sa jej zavrčaním. Bol nervózny a bolo to z neho cítiť.

Riki si myslel, že to čo spravil minulú noc mu pomôže, ale bol v piči. Sám nevedel, čo ho vytáča najviac. Potreboval oddych, ale v tejto chvíli ak by to spravil, tak ho zabijú. Nebolo by to múdre a on to vedel.

Takmer celý skurvený deň strávil vysvetľovaním Hectorovi čo sa stalo. Nedokázal to pochopiť a Rikardo, ak by v ňom nebolo ešte trocha racionality, tak by po ňom skočil. Kurva!

Všetko sa sypalo a on už chcel, aby bolo po všetkom. Tak ako to bolo predtým. Len obchody a občasné zabitie nepriateľov. To by mu úplne stačilo. Teraz nemohol ani krok spraviť vedľa. Rovnako ako Alexis aj on bol pritlačený k múru.

Steny, ktoré sa k nemu približovali  nezastavovali. O chvíľu ho buď rozpučia oni alebo nepriatelia.

Mal čo robiť, aby sa nebláznil. Podráždenie bolo hmatateľné. Ak by sa mu niekto postavil do cesty....

,, Prišla sa so mnou rozlúčiť. To isté by si mohol urobiť aj ty. "povedala mu Teresa a on prikývol. Teresa bola ako jeho rodina. Bolo málo ľudí, za ktorých by dal ruku do ohňa. Ona medzi nich patrila.

,, Prepáč. Odveziem ťa potom na letisko. Teraz idem s Alexis niečo zariadiť." povedal a za lakeť ju vytiahol na nohy. Keď ju začal ťahať, neprotestovala.

Začala až keď boli pred domom.

,, Kurva, pusti ma!" zavrčala a prudko sa mu vytrhla. Takto sa jej dotýkať nemal. Bola tvrdohlavá a práve preto sa mu vzdorovito pozrela do očí :,,Mám v piči či máš alebo nemáš zlý deň či v tvojom prípade život, ale takto sa ku mne kurva nesprávaj! Nechápem ako som mohla s tebou toľko vydržať, keď ty si vlastne len majetnícky, násilnícky bastard, ktorý nevie nič iné. "zhučala po ňom. Mala toho dosť.

On na ňu zarazene pozrel a pousmial sa. Jeho žena je jeho žena. Je pravda, že v poslednej dobe sa kontroloval ešte menej a ťažšie ako obvykle. Dojebávali ho niektoré myšlienky. Hlavne čo sa týkalo jeho nepriateľov. Kurva veď on ich nechal len tak sedem rokov a potom sa stalo toto! Skurvene sa zmýlil. Očividne si myslel, že príde nejaká víla a zabije ich. Nechcel veriť, že niečo ešte spravia. Myslel si, že sú na to príliš zbabelí a majú priveľký strach. Opäť sa mýlil.

,, Nebudem sa ti ospravedlňovať. To ja nerobím. Neuvedomuješ si, čo všetko musím urobiť, aby sme sa neprezradili a aby sme sa mohli pomstiť.... "chcel pokračovať, ale jej smiech ho zastavil.

,, Ó, tak to pardón. Zabudla som aký si vyťažený človek. Vieš čo ja len tak sedím na zadku a nechávam, aby sa ma ten skurvysyn dotýkal. Vieš, ja predsa nič nerobím. Mojou jedinou úlohou je zniesť dotyky a bozky toho chlapa ktorý mne, podotýkam MNE, zničil život. Ale áno máš pravdu, ty si na tom najhoršie. Si tu kurva zastrčený v nejakej piči a máš pocit, že všetko riešiš ty! Omyl, Riki! Ja nesedím so založenými rukami. Ak by som mohla, tak mu odseknem obe ruky, aby sa ma už nedotkol a zabila by som ho veľmi krutým spôsobom. To však nejde. Dohodli sme aa na pomste a mali by sme spolupracovať. Nie si každý riešiť svoje akoby sme nepracovali spolu! Pochop, že ty možno riešiš obchody cez niekoľko milovú vzdialenosť, ale ja keď si uvedomím, že som dovolila, aby sa ma dotýkal človek, ktorý ma zradil, toľko rokov, tak sa mám chuť odstreliť. Najskôr jeho a potom seba! Sme na rovnakej lodi, tak sa kurva prestaň tváriť, že som proti tebe!" zavrčala a on ju schmatol za vlasy, a pritiahol do drsného bozku.

 Najskôr jeho a potom seba! Sme na rovnakej lodi, tak sa kurva prestaň tváriť, že som proti tebe!" zavrčala a on ju schmatol za vlasy, a pritiahol do drsného bozku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Najskôr sa snažila ho odtlačiť, ale potom mu dala ruky okolo krku. Bozkávali sa tak vášnivo. Bolo to akoby všetok ten hnev pretransformovali do vášne.

Po chvíli sa od nej odtrhol a šepol:. ,,Dohodnuté, bábika. Odteraz sme na jednej lodi. Poď teraz so mnou. Chcem, aby si toto zažila. "

Alexis sa len pousmiala a bez slova ho nasledovala. Po prvýkrát mala pocit, že ju bere ako rovnocenného človeka. Aj keď nevedela koľko to vydrží.

Jazda prebehla v tichosti a spolu vystúpili pred skladom.

Nepýtala sa čo sa bude diať. Pristúpil k nej a strčil jej za pás zbraň. To jej napovedalo.

Vošli dnu a Riki sa typicky uškrnul.

,, Rád ťa vidím. "povedal smerom ku chlapovi na druhej strane miestnosti.

,, Aj ja vás. Najmä teba Alexis, myslel som, že si mŕtva." zasmial sa chlap a ona sa len usmiala.

,, Alexis, toto je Robert. Spoločník Hectora a od teraz aj náš. "povedal a on mu to potvrdil prikývnutím. Z nepriateľov priatelia? Moc tomu ani on sám neveril. Robert ho nikdy nemal rád.

,, Počul som, čo sa stalo. Toho bastarda musíme veľmi škaredo potrestať." povedal a obaja prikývli. Nič viac si neželali, len nech už je potom.

Nová dohoda? Pýtal sa sám seba Riki. Neveril, že by len tak prehodili strany. Dúfal, že v tom nie je žiadny ojeb.

O pár minút sa objavil aj Hector a oni si všetci spolu sadli ku stolu. Riki im povedal dosť veľa vecí a Alexis sa niektoré len vtedy dozvedela. Riki chcel, aby urobili všetci spolu jeden obchod. Ich obchody vychádzali vždy perfektne, podľa toho čo počula.

Chcela si to vyskúšať a teraz vedela, že bude mať šancu. Chceli urobiť zložité transakcie a tým pádom aj veľa podvodov s nimi spojenými.

No to trápilo Rikiho a Alexis najmenej. Ich hlavný problém stále tvoril Carlos. Už začali a vedeli, že čím budú tvrdší tým horšie to bude pre Alexis.

Vedel, že ak si spomenie nebude môcť pokračovať tam kde skončila. Stará Alexis by mu odsekla po tom všetkom prinajmenšom ruky.

Najlepšie by preto bolo, ak by si nespomenula kým sa nedostanú ďalej. Vedeli, že to neovplyvnia, ale Riki už vtedy vedel, že po spomenutí si bude Alexis ako fúria. Zmetie so sebou všetko. Bol na to pripravený.

Najradšej by bol ak by už poznal všetky odpovede.

Koho je to decko?

Koho to bol celý nápad?

Ako to v skutočnosti malo vyzerať?

Čo spravil Carlos, keď ho má Sebastián tak v zuboch?

Bola táto hra dopredu naplánovaná alebo to bola otázka sekúnd?

Odpovedel nepoznal, ale kým ich nezistí, nezomrie.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now