24.kapitola

531 28 33
                                    

Tak si dáme dnes ešte jednu. 😁😁♥️♥️

Rikarda hneď ako to dopovedala napadla jedna myšlienka.

,, Dobre, bábika. Spravíme ti exkurziu. Čo hovoríš ak odídeme ešte dnes?" opýtal sa jej.

,, Súhlasím. S tým hlupákom som sa pohádala, tak budem hrať urazenú. Armán ma bude kryť." povedala a išla si po sukňu, ktorá bola na druhej strane miestnosti. Keď sa zohla Rikardo zakňučal. Nie len že mu zrušila plány s tou ženou zo včera, ešte aj mu odoprela sex. Toto sa nerobí.

Ale ak spolu pôjdu na výlet, dal si predsavzatie, že ju dostane.

Skôr než sa obaja spamätali v miestnosti bola Teresa.

,, Vidím to na rušnú noc." skonštatovala a hodila na posteľ Alexisine tričko.

Alexis sa postavila a prešla k posteli.

,, Trochu. Teresa daj rozkaz Andrému, nech dá pripraviť lietadlo. S Alexis si spravíme výlet do LA." povedal a Teresa sa zhrozila.

,, Si si istý, Riki? Obaja ste stále medzi hľadanými. Ak sa niečo pokašle môžu vás zatknúť oboch." bála sa o nich. Boli jej rodina a vedela, že sú to dobrí ľudia aj cez ich povolanie.

,, Urob ako som povedal. Nič sa nestane. Som predsa Rikardo Quintana." usmial sa na ňu.

,, Dobre. " povedala trochu nedobrovoľne:,, Ak by ste hľadali zvyšok vecí, tak sú po celom dome."

Povedala a odišla.
Zasmiali sa. Teresa vedela, že oni dvaja v posteli sú ako zvieratá. A aj bola svedkom scenérie po sexe. Mal častokrát rozbombardovaný celý dom.

Alexis sa obliekla do sukne a napísala esemesku Armánovi. Odpísal jej hneď s tým, že jasné, ale potom bude chcieť detaily. Bol ako jej pubertálna kamarátka.

Riki nasledoval jej príklad. Obliekol sa a vybavil niekoľko telefonátov. Aj ohľadne jeho súkromného lietadla.

,, Kam chceš ísť v LA? "opýtala sa zvedavo.

,, To bude prekvapenie. Ukážem ti všetky dôležité miesta."

,,Nemala by som si ísť pre veci? Ak tam chceš byť dlhšie... "

,, Nie. Niečo budeš mať aj u mňa a inak ostatné dokúpime. Ani ja si nič neberiem."

Bez ďalších zbytočných rečí opustili jeho dom. Bol obrovský a cestou si konečne mohla pozrieť aj peknú výzdobu. Mal dobrý vkus.

Keď nasadli do lietadla, Riki začal rozprávať.

,, Boli sme v lietadle spolu nespočetne krát. Prvýkrát si bola mimo, takže to nepočítame. Druhýkrát som ťa zobral do Las Vegas. O tom si tiež už počula." sedeli oproti sebe a pozerali si do očí. Riki ju chcel očami prinútiť, aby si spomenula. Veľmi sa mu však nedarilo.

,, Kam všade sme spolu cestovali?" opýtala sa zvedavo. Vedela, že tento chlap je ako zlatá baňa. Mohol si dovoliť ju zobrať kamkoľvek.

,, Všade. Bral som ťa so mnou po obchodoch. Aby si videla ako to chodí. Boli sme asi naozaj všade kam sa dá ísť."

,, Išla som tam ako obchodná partnerka alebo sexuálne rozptýlenie?" opýtala sa hravo.

,,Aj aj. Ale väčšinou mi išlo o ten sex. No išlo tam aj o obchody. Ak si chcela byť ako ja musela si vidieť ako sa rozprávam s ľuďmi, ako dávam rozkazy, ako rozhodujem. Toto je základ ak máš rešpekt a vieš prijímať rýchle rozhodnutia a dávať rozkazy si takmer pripravená žiť v mojom svete. Ďalšia vec je byť ticho, keď na teba tlačia a chladnokrvne zabiť. Bez trasenia rúk. Jednoducho stlačiť spúšť." povedal a ona prikývla. Teória bola pekná, ale horšie je to vykonať.

,, Kedy si prvýkrát zabil?" opýtala sa. Chcela vedieť odkedy je tento chlap taký chladný.

,, V pätnástich. Nečakaj žiadnu drámu. Zobrali ma na akciu. Zabil by som buď ja jeho alebo on mňa. Bolo to život za život. Ja som si vždy vyberal ten svoj." hovoril chladne. Nemal žiadny zlý pocit. Vedel, že všetko na svete tak funguje:,, Buď zabiješ alebo budeš zabitý. To je základné pravidlo. Ty si to brala takisto ako ja... Radšej zabijeme dvadsiatich ako by sme mali zomrieť my. Zákon prírody."

Alexis mu musela dať za pravdu. Moc a peniaze vládnu svetom. Ak zaváhaš, zomrieš.

,, Sme na mieste, bábika." povedal jej po niekoľkých hodinách v lietadle. Rada cestovala, no teraz bola nervózna. Nevedela čo na tomto výlete uvidí.

Riki dal šoférovi rovno nejakú adresu. Boli tam asi o 15 minút.

Stáli pred obyčajnou béžovou budovou, ktorá vyzerala nevinne.

Periferne videla ako sa Rikardo usmial. Vošiel dnu ako prvý a jeho úsmev sa zväčšil.

,, Toto je tvoj klub?" opýtala sa, keď uvidela luxusné sedačky, veľký bar a obrovské pódium s tyčami na krajoch.

,, Presne tak, Alexis." usmieval sa a zhlboka sa nadýchol. Toto miesto mu bolo domovom toľko rokov. Teraz bolo prázdne. On bol stále jeho vlastníkom. Tohto miesta sa jediného nevedel vzdať. ,,Presne na tom bare sme sa stretli. Spali sme spolu asi na každom gauči v tejto miestnosti. Tu sa toho stalo hrozne veľa." hovoril a prešiel za pódium dozadu.

Akexis ho nasledovala. Musela uznať, že z tohto miesta mala dobrý pocit. Vyžarovala z neho dobrá energia.

Otvoril dvere a vošiel do svojej starej kancelárie. Sám pocítil veľkú nostalgiu. Toto miesto bol preňho domov. Nedokázal ho zničiť.

Alexis zbadala niekoľko obrázkov polonahých žien. Miesto za obrovským kreslom na stene bolo prázdne a ona dostala taký silný pocit, že tam niečo chýba.

,, Nechýba na tej stene niečo? Mám len taký zvláštny pocit." opýtala sa a on sa uškrnul. Jej telo poznalo rovnako dobre jeho ako toto miesto. Len hlava nechcela spolupracovať.

,, Máš pravdu. Chýba. Bol tam tvoj obraz. Bol najväčší zo všetkých čo tu sú, keďže si bola hviezda podniku." pousmial sa a prešiel do svojho kresla. Mal toľko spomienok. Nevedel si predstaviť, že by toto miesto neexistovalo.

,, Takto oproti sebe sme vždy uzatvárali obchody. Musím povedať, že celú túto budovu máme prejebanú." zasmial sa a siahol do zásuvky. Aj po rokoch tam našiel svoje obľúbené cigary. Hneď si vybral zapaľovač a zapálil si. Bolo to ako za starých čias.

,, Mal si to tu veľmi rád." skonštatovala: ,,Keď som ťa zradila musel si to tu opustiť, že?"

Riki sa postavil vyfúkol dym a prišiel k nej.

,,Presne tak. Ale vieš čo? To si vybavíme, keď si spomenieš. Teraz vyjebeme s tým kokotom a jeho kamarátom. Potom sa my dvaja porozprávame. Raz na lodi si mi niečo sľúbila a doteraz si sľub nesplnila. Po toľkých rokovh to budeš musieť urobiť. "uškrnul sa a dravo ju pobozkal. Bolo to ako za starých čias.

Cítil, že toto miesto bude vždy jedno z jeho oporných bodov.

A tiež, že na tomto mieste raz môžu s Alexis pokojne aj zomrieť.

Zomrieť tu by mu neprekážalo.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now